pancelot Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 A jedzie ktos pociagiem z warszawy przez kielce ? Quote
asia40 Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Z Warszawy do Zawiercie przez Kielce???????????? Quote
pancelot Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Aha ... da sie tak.. wprawdzie z przesiadka w kielcach ale krocej sie jedzie i psice mogom sie odsiusiac po drodze. Quote
asia40 Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Jestem pokojowo nastawiona w przed wekendem i nie bede się spierała :D Skoro tak mówisz... Quote
pancelot Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Zwracam honor. ... jedzie sie 3 razy dluzej..... Quote
monikahaida Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 :cry: a mi "smutno-bardzo smutno-popadam w rozpacz" :cry: Nie bedzie mnie na zlocie :( Quote
LUSILLE Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 :cry: a mi "smutno-bardzo smutno-popadam w rozpacz" :cry: Nie bedzie mnie na zlocie :( Nie popadaj w rozpacz !!! :calus: Może uda Ci się jeszcze coś wykombinować ? Ja też byłam w "dramatycznej" sytuacji...na Zlot zdecydowałam się niedawno,podróż do Morska to dal mnie megawyprawa,a jestem kiepska w megawyprawach.... :wink: Powodzenia !!! :) Quote
PaYooK Posted August 6, 2004 Author Posted August 6, 2004 ELO!!! w opolu dosiada do nas AGGA ;) a w katowicach tez pare osob dolacza ;) Quote
agacia Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 A ja sie w Katowicach odlaczam i ide odswiezac stare znajomosci 8) Quote
Agga Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 w opolu dosiada do nas AGGA ;) ano sie dosiadam w OPOLU... :D :D Quote
agatha Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Ja też zdecydowałam się na zlocik i dołączę do Was w Katowicach :) Quote
blaira Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Agatha super ze sie zdecydowalas ,widze ze w tym pociagu bedziecie mieli niezly ubaw a moze tam caly zlot przeniesiemy :wink: Quote
Agga Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Ja też zdecydowałam się na zlocik i dołączę do Was w Katowicach :) Agatha to super...ja sie juz doczekać nie moge spotkania... blaira napisła: Agatha super ze sie zdecydowalas ,widze ze w tym pociagu bedziecie mieli niezly ubaw a moze tam caly zlot przeniesiemy :wink: Ja nie wiem czy ten pociąg wytrzyma... :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Quote
PaYooK Posted August 7, 2004 Author Posted August 7, 2004 ELO!! spoko wodza imprezka w jednym wagonie pkp 8) Quote
agacia Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Moze od razu zarezerwujemy caly wagon i bedziemy nim jezdzic przez tych kilka dni 8) Quote
Runa Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Kurcze a u mnie wyjazd stoi pod dużym znakiem zapytania. Sprawy sie pokomplikowaly :cry: Quote
agatha Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Moze od razu zarezerwujemy caly wagon i bedziemy nim jezdzic przez tych kilka dni 8) Ja myślę, że może najlepiej kupić kilka wagonów i ciuchcie tak już na przyszłość ;) Pomalujemy je w logo DGM i będziemy jeździć po całej Polsce i wszyscy dogomaniacy będą zadowoleni. Chociaż tych wagonów to nie może być kilka tylko kilkadziesiąt ;) Quote
Agga Posted August 7, 2004 Posted August 7, 2004 Moze od razu zarezerwujemy caly wagon i bedziemy nim jezdzic przez tych kilka dni 8) Ja myślę, że może najlepiej kupić kilka wagonów i ciuchcie tak już na przyszłość ;) Pomalujemy je w logo DGM i będziemy jeździć po całej Polsce i wszyscy dogomaniacy będą zadowoleni. Chociaż tych wagonów to nie może być kilka tylko kilkadziesiąt ;) Agatha to jest genialny pomysl.... :lol: :lol: :lol: Quote
Cobra Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 ja tez puszcze taka lekko pesymistyczna mysl, niewiadomo jak z praca ale jest mozliwe ze bede w trasie Quote
Cobra Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 wlasnie dostalem wiadomosc z "pracy" i niestety nie bede na zlocie, moze nastepnym razem, ale stanalem przed wyborem i wybralem to co jest waznijsze, przykro mi moze za rok :P Quote
Agga Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 wlasnie dostalem wiadomosc z "pracy" i niestety nie bede na zlocie, moze nastepnym razem, ale stanalem przed wyborem i wybralem to co jest waznijsze, przykro mi moze za rok :P CObra szkoda, ale cóż praca wazniejsza...na pewno uda ci sie w przyszłym roku... :wink: Quote
Cobra Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 moze, ale wiesz Agga czasem trza wybrac to co jest wazniejsze, a zlot to nie zajac beda nastepne Quote
PaYooK Posted August 8, 2004 Author Posted August 8, 2004 ELO!!! no jush trudno ze nie bedzie Ciebie Quote
Rav Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 ekipa jadaca z poznania do morska w srode dajcie mi mi info o ktorej bedziecie w katowicach na dworcu , przynajmniej tak bede sie mogl spotkac z co niektorymi osobami (LU 8) ), sprobuje sie zwolnic z pracy i Was przywitac z roza w reku i butelka piwa :D Quote
Recommended Posts