LUSILLE Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Pagaj a co chcesz wiedzieć o domkach ? Pytaj, to odpowiemy :D Wszystko Agnieszka ,wszystko !!! :D Pisz co wiesz,co pamiętasz.....informacje na wagę złota !!! :wink: Quote
00000 Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 LU, siostro, ja sem z Manu pogadałam na gg :lol: Wiem wszystko :lol: Lub prawie wszystko.... w każdym razie tyle, ile Manu zdołała przekazać :lol: Ps. ty wiesz chyba, że będziemy jechać z Krzyża??, lub Dobiegniewa.... się zobaczy.... 8) 8) 8) Quote
Agnieszka_ Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 No to moze napisze na forum jeszcze, a Manu mnie jakby co uzupełni :D Domki są dość duże, piętrowe. Na górze są 2 pokoje, w każdym po 2 łóżka. Na dole jest jedna kanapa rozkładana, stoł, fotel, jakaś szafka, łazienka z WC i prysznicem, jest też czajnik bezprzewodowy i chyba jakieś naczynia. No i to chyba wszystko. A tu możecie oglądnać zdjęcia z poprzedniego zlotu w Morsku, na których też widać domki http://galeria.zahoryzontem.org/ Acha jeszcze jedno : czy da się załatwić te 2 domki co mieliśmy ostatnio ? Quote
LUSILLE Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 WOW ,Agnieszka !!! Dzięki !!!! Tak myślałam,że Pagaj już wie wszystko,ale ja jestem zawsze krok z tyłu i dobrze mi z tym !!! :wink: :D Quote
Manu Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Domki są zarezerwowane 11 i 12 :D Chyba właśnie 11 mieliśmy poprzednio...? Pagaj pytała o możliwośc podgrzania czegoś - nie ma nic oprócz czajnika :( Więc niech ktoś tam weźmie kuchenkę gazową, jak ma... (my nie mamy :( ) Dobra wiadomość - jest fajny prysznic w domku i woda na ogół ciepła. 8) Opórcz tego są prysznice "publiczne" ( :o ), ponoć nie takie złe, ale ja nie sprawdzałam... Namioty będą rozłożone tuż obok domków i samochodami można parkować przy domkach. :D Tak więc wszystko w kupie :lol: Quote
Manu Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Tak myślałam,że Pagaj już wie wszystko,ale ja jestem zawsze krok z tyłu i dobrze mi z tym !!! :wink: :D Jakoś dziwnie w to nie wierzę... :o :lol: Quote
LUSILLE Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Tak myślałam,że Pagaj już wie wszystko,ale ja jestem zawsze krok z tyłu i dobrze mi z tym !!! :wink: :D Jakoś dziwnie w to nie wierzę... :o :lol: A co ja mam innego powiedzieć....że sie mi najnormalniej w świecie nie chce sprawdzać,że jestem śmierdzącym leniem,że się wysługuję innymi....ło jezu..... :oops: Ale ja wam to wynagrodzę....jakoś....po cukerku dam czy cuś..... :lol: Quote
00000 Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Cukerku :o A miętus to chociaż??? Z cukierków najbardziej lubię jasne pełne.... 8) Quote
LUSILLE Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Sie człowiek(kobieta raczej) zwierzy,powie co jej na sercu leży,to się śmiejom.... :roll: Tak,tak te płynne cuksy mam na myśli.... 8) Po takich cukerkach,to miętus obowiązkowy.... :lol: :wink: Quote
00000 Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Trzeba będzie takie CUKSY do plecaków zapakować - na podróż.... 8) 8) 8) Quote
LUSILLE Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 Trzeba będzie takie CUKSY do plecaków zapakować - na podróż.... 8) 8) 8) Koniecznie.....se podżwigamy,ale warto..... 8) Nie mogę,muszę coś dopisać..... :-? Kogo ja oszukuję...nic nie wezmę,nie będzie mi się chciało dzwigać....zjem i wypiję,to co będą mieli inni..... :oops: Musze sie na jakąś terapię zapisać .... dla anonimowych naciągaczo-wyłudzaczy !!! :roll: :lol: Quote
PaYooK Posted August 1, 2004 Author Posted August 1, 2004 ELO!!! Pagaj pytała o możliwośc podgrzania czegoś - nie ma nic oprócz czajnika :( Więc niech ktoś tam weźmie kuchenkę gazową, jak ma... (my nie mamy :( ) ja pewnie bede mial swoja kuchenk i podejrzewam ze komar tez bedzie mial :wink: Quote
monikahaida Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 :( kur**, wszystko wskazuje na to, że nie uda mi się przyjechać na zlot :cry: :cry: :cry: - jestem załamana a tak bardzo chciałabym Was poznać :cry: Pozdrawiam : :cry: Monika& :cry: Haida Quote
agacia Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Ekipa wroclawska, czyli Ja,Komar i Azja melduje,ze powrocila juz z wakacji i dosiadzie sie we Wroclawiu do pociagu ekipy poznansko-gorzowskiej :wink: Mnie podoba sie pomysl z rezerwacja przedzialu. Mysle,ze oplata rozlozona na 7 osob nie bedzie taka duza. Pozdrawiamy i do zobaczenia 8) Quote
00000 Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Melduję uprzejmie, że przedział zarezerwowałam :D Musiałam wypełnić stertę papierów w tym celu - (jakbym kupowała ten przedział... :o ) I niniejszym zostalam "kierownikiem wycieczki" :o :o :o Odpowiedzialnym za grupę :o :o :o Nieźle się urządziłam.... 8) :roll: :wink: Przedział jest zarezerwowany na odcinku Dobiegniew (Ja i Lu tam wsiadamy) - Katowice dla 5 osób. (Jak wejdzie więcej nie będzie problemu). Całkowita opłata za rezerwację wyniesie chyba 45 zl - zabrakło paniom faktur :o i jutro muszę się fatygowac jeszcze raz :roll: :D Normalnie torebka CUKSÓW mi się należy... :wink: :wink: :wink: Quote
LUSILLE Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Cuksów Pagaj,cuksów....normalnie lizaków...jaki chcesz smak !!! :lol: Brawa dla Marty !!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Na poprzedniej stronie agacia napisała,że będzie NAS siedem sztuk,to jeszcze mniej wyjdzie na łebka !!!! :wink: Quote
LUSILLE Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 LU, osiem sztuk nas będzie :D Osiem...hmmmm...kogoś pominęłam....sorry.... 8) :wink: Quote
agacia Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Proponuje nas policzyc 8) Lu,Pagaj,Pay,Antu,Ja,Komar czy ktos jeszcze? Mi wychodzi nawet 6 osob,a nie 7 :wink: Jesli ktos ma na mysli Azje to mowie,ze Azja to moj pies 8) Quote
LUSILLE Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Proponuje nas policzyc 8) Lu,Pagaj,Pay,Antu,Ja,Komar czy ktos jeszcze? Mi wychodzi nawet 6 osob,a nie 7 :wink: Jesli ktos ma na mysli Azje to mowie,ze Azja to moj pies 8) Cholera,myślałam,że Azja,to jakiś egzotyczny,przystojny gentelman... :lol: :wink: Quote
Fair_Play Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Bedzie 8, bo ja się dopakowywyję z całą watahą z Poznania, możliwe, że z jednym psem:P Quote
blaira Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Niech bedzie wesolo,przynajmniej wam szybko czas zleci w milym towarzystwie i w dodatku bedzie wam wesolo ,tylko pozazdrosic wrazen . zacznijcie tam juz pstrykac fotki :D Quote
Recommended Posts