Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Pagaj a co chcesz wiedzieć o domkach ? Pytaj, to odpowiemy :D

Wszystko Agnieszka ,wszystko !!! :D

Pisz co wiesz,co pamiętasz.....informacje na wagę złota !!! :wink:

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LU, siostro, ja sem z Manu pogadałam na gg :lol:

Wiem wszystko :lol:

Lub prawie wszystko.... w każdym razie tyle, ile Manu zdołała przekazać :lol:

Ps. ty wiesz chyba, że będziemy jechać z Krzyża??, lub Dobiegniewa.... się zobaczy.... 8) 8) 8)

Posted

No to moze napisze na forum jeszcze, a Manu mnie jakby co uzupełni :D

Domki są dość duże, piętrowe. Na górze są 2 pokoje, w każdym po 2 łóżka. Na dole jest jedna kanapa rozkładana, stoł, fotel, jakaś szafka, łazienka z WC i prysznicem, jest też czajnik bezprzewodowy i chyba jakieś naczynia. No i to chyba wszystko.

A tu możecie oglądnać zdjęcia z poprzedniego zlotu w Morsku, na których też widać domki http://galeria.zahoryzontem.org/

Acha jeszcze jedno : czy da się załatwić te 2 domki co mieliśmy ostatnio ?

Posted

Domki są zarezerwowane 11 i 12 :D Chyba właśnie 11 mieliśmy poprzednio...?

Pagaj pytała o możliwośc podgrzania czegoś - nie ma nic oprócz czajnika :( Więc niech ktoś tam weźmie kuchenkę gazową, jak ma... (my nie mamy :( )

Dobra wiadomość - jest fajny prysznic w domku i woda na ogół ciepła. 8) Opórcz tego są prysznice "publiczne" ( :o ), ponoć nie takie złe, ale ja nie sprawdzałam... Namioty będą rozłożone tuż obok domków i samochodami można parkować przy domkach. :D

Tak więc wszystko w kupie :lol:

Posted

Tak myślałam,że Pagaj już wie wszystko,ale ja jestem zawsze krok z tyłu i dobrze mi z tym !!! :wink:

:D

Jakoś dziwnie w to nie wierzę... :o :lol:

Posted

Tak myślałam,że Pagaj już wie wszystko,ale ja jestem zawsze krok z tyłu i dobrze mi z tym !!! :wink:

:D

Jakoś dziwnie w to nie wierzę... :o :lol:

A co ja mam innego powiedzieć....że sie mi najnormalniej w świecie nie chce sprawdzać,że jestem śmierdzącym leniem,że się wysługuję innymi....ło jezu..... :oops: Ale ja wam to wynagrodzę....jakoś....po cukerku dam czy cuś..... :lol:

Posted

Sie człowiek(kobieta raczej) zwierzy,powie co jej na sercu leży,to się śmiejom.... :roll:

Tak,tak te płynne cuksy mam na myśli.... 8) Po takich cukerkach,to miętus obowiązkowy.... :lol:

:wink:

Posted
Trzeba będzie takie CUKSY do plecaków zapakować - na podróż.... 8) 8) 8)

Koniecznie.....se podżwigamy,ale warto..... 8)

Nie mogę,muszę coś dopisać..... :-? Kogo ja oszukuję...nic nie wezmę,nie będzie mi się chciało dzwigać....zjem i wypiję,to co będą mieli inni..... :oops:

Musze sie na jakąś terapię zapisać .... dla anonimowych naciągaczo-wyłudzaczy !!! :roll:

:lol:

Posted

ELO!!!

Pagaj pytała o możliwośc podgrzania czegoś - nie ma nic oprócz czajnika :( Więc niech ktoś tam weźmie kuchenkę gazową, jak ma... (my nie mamy :( )

ja pewnie bede mial swoja kuchenk i podejrzewam ze komar tez bedzie mial :wink:

Posted

:( kur**, wszystko wskazuje na to, że nie uda mi się przyjechać na zlot :cry: :cry: :cry: - jestem załamana a tak bardzo chciałabym Was poznać :cry:

Pozdrawiam : :cry: Monika& :cry: Haida

Posted

Ekipa wroclawska, czyli Ja,Komar i Azja melduje,ze powrocila juz z wakacji i dosiadzie sie we Wroclawiu do pociagu ekipy poznansko-gorzowskiej :wink: Mnie podoba sie pomysl z rezerwacja przedzialu. Mysle,ze oplata rozlozona na 7 osob nie bedzie taka duza. Pozdrawiamy i do zobaczenia 8)

Posted

Melduję uprzejmie, że przedział zarezerwowałam :D

Musiałam wypełnić stertę papierów w tym celu - (jakbym kupowała ten przedział... :o ) I niniejszym zostalam "kierownikiem wycieczki" :o :o :o Odpowiedzialnym za grupę :o :o :o

Nieźle się urządziłam.... 8) :roll: :wink:

Przedział jest zarezerwowany na odcinku Dobiegniew (Ja i Lu tam wsiadamy) - Katowice dla 5 osób. (Jak wejdzie więcej nie będzie problemu). Całkowita opłata za rezerwację wyniesie chyba 45 zl - zabrakło paniom faktur :o i jutro muszę się fatygowac jeszcze raz :roll: :D

Normalnie torebka CUKSÓW mi się należy... :wink: :wink: :wink:

Posted

Cuksów Pagaj,cuksów....normalnie lizaków...jaki chcesz smak !!! :lol:

Brawa dla Marty !!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Na poprzedniej stronie agacia napisała,że będzie NAS siedem sztuk,to jeszcze mniej wyjdzie na łebka !!!! :wink:

Posted

Proponuje nas policzyc 8) Lu,Pagaj,Pay,Antu,Ja,Komar czy ktos jeszcze? Mi wychodzi nawet 6 osob,a nie 7 :wink: Jesli ktos ma na mysli Azje to mowie,ze Azja to moj pies 8)

Posted
Proponuje nas policzyc 8) Lu,Pagaj,Pay,Antu,Ja,Komar czy ktos jeszcze? Mi wychodzi nawet 6 osob,a nie 7 :wink: Jesli ktos ma na mysli Azje to mowie,ze Azja to moj pies 8)

Cholera,myślałam,że Azja,to jakiś egzotyczny,przystojny gentelman... :lol:

:wink:

Posted

Niech bedzie wesolo,przynajmniej wam szybko czas zleci w milym towarzystwie i w dodatku bedzie wam wesolo ,tylko pozazdrosic wrazen .

zacznijcie tam juz pstrykac fotki :D