Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
MY, tzn. Pagaj, PaY, AnTu i LU będziemy o 15.33

A z grafiku wynika, że PKS będzie dopiero po 22...

Noooo,i te kilka godzin czekania wydaje mi się niezwykłą stratą czasu,więc mam wielką nadzieję,że ktoś(życzliwy... :lol: ),NAS odbierze z Zawiercia i automobilem dojedziemy do miejsca szczęśliwości,czyli do Morska !!! :wink:

Życzliwi,proszę się odezwać...halo !!! :lol:

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A bo kto to widział, żeby w środę tak wcześniej przyjeżdżać ? :o :-? :evilbat:

:wink:

My nie możemy być wcześniej, bo Waldek bierze urlop dopiero od czwartku ( i tak płacze, że go mało już..... :lol: )

Jak się zjawimy i zobaczymy Was, biedne duszyczki dalej czekające, to w tempie ekspresowym wrócimy (Waldek wróci, coby więcej miejsca było) po Was wszystkich ...wszystkich ? :o Kurcze, my mamy tikusia.... :roll:

Eeee... Damy jakoś radę ! :lol:

Posted

Wcześnie,wcześnie ??? :evil:

Człowiek na głowie staje,życie osobiste poświęca,od ust sobie odejmuje coby gotówkę odłożyć....i co ??? Za wczesny jest !!!

Noooo,lepiej żeby ktoś po NAS przyjechał....bo jak MY będziemy zmuszeni na piechotę dojść,to baaardzo to NAS rozzłości !!! A jak wiadomo im mniejsze ciałko,tym większy gniew,więc będę latać po ośrodku jak torpedo-petarda !!! :evilbat:

:lol:

Posted
Wcześnie,wcześnie ??? :evil:

Człowiek na głowie staje,życie osobiste poświęca,od ust sobie odejmuje coby gotówkę odłożyć....i co ??? Za wczesny jest !!!

Noooo,lepiej żeby ktoś po NAS przyjechał....bo jak MY będziemy zmuszeni na piechotę dojść,to baaardzo to NAS rozzłości !!! A jak wiadomo im mniejsze ciałko,tym większy gniew,więc będę latać po ośrodku jak torpedo-petarda !!! :evilbat: :lol:

LU kurcze a ty co taka nadpobudliwa... :lol:

Posted

Ja też zgłaszam, że będe od środy do niedzieli :D Nocleg oczywiście pod namiotem :wink: Tylko jedno mnie martwi : jak ja sie zabiore z dużym plecakiem, namiotem i psem do pociągu... :o :roll:

Posted
Cichooo Agga !!!

Z wrodzoną gracją,staram się wymusić transport z Zawiercia do Morska... 8) :lol:

Oj dobrze juz jestem cicho... 8)

Aga dasz rade silna dziołcha jesteś... 8)

Posted
ELO!!

PAGAJ LUSILL goidzina Z to 9 na dworcu ;)

Monikahaida przyjezdzaj dzien wczesniej i jadziemy razem ;)

my bedziemy 15:30 w Zawierciu :wink:

Będziemy o 9 na dworcu.....jeśli mógłbyś napisać jeszcze ,który peron...to może nawet buzi byś dostał !!! :wink:

Pagaj,pewnie już wie...Ona wszystko wie....ja mam się czegoś dowiedzieć,a okazuje się,że Ona jest skarbnicą wiedzy !!! :lol:

Posted

ELO!!!

jesli dobrze pamietam to 4 peron... jak bede kiedys w poblizu dworca to sprawdze dokladnie ;)

a pewnie umowimy sie przed wejsciem glownym ;)

P.S. mam pomysla by zarezerwowac przedzial by siedziec a nie sttac na korytarzu ;) tylko ile to by kosztowalo ??

Posted

Pay!! My z LU przwdopodobnie wsiądziemy do tego pociągu już w Krzyżu - więc bedziemy mogły "zarezerwować" przedział :lol:

Sprawdziłam rozkład jazdy - ten pociąg jedzie ze Szczecina przez Krzyż - my do Krzyża mamy ładne połączenie :lol:

I w ten sposób najpierw WY się dosiądzeicie :lol: :lol:

A potem Wrocław :lol: :lol:

Posted

Czy ktoś już tam był w tym ośrodku wcześniej?

Bo mam kilka pytań technicznych dotyczących różnych spraw - m. in. domków.

Jakby co, proszę o priva!!!! :angel:

Posted

:( Nie mam dostępu do netu bo mam mnóstwo wirusów na kompie teraz jestem u wujka na necie, więc szybko weszłam na dogomanie, żeby zobaczyc co nowego. :D

Mój przyjazd do Morska jest cały czas pod wielkim znakim zapytania (problemy z kaską), ale mam nadzieje, że uda mi się przyjechać.

Payook, dzięki za propozycje na pewno skorzystamy 8) .

pozdrawiam:Monika&Haida