Manu Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Lu, jak ja bym Cię chciała poznać ! :angel: :D :lol: Ło jezu Manu ,no co TY ??? :oops: Dziękuję,z wzajemnością !!!!!!!!! :D Noż kurcze... :o Czamu takie ździwko ? :lol: Jest kilka osób, które bardzo bym chciała poznać na żywo, no co...? :oops: :wink: Quote
LUSILLE Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Manu !!! Czuję dokładnie to samo !!!!!!!!!!!!!!!! :D Baaardzo bym chciała poznać kilka osób,bardzo !!! :wink: Quote
Cobra Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Manu !!! Czuję dokładnie to samo !!!!!!!!!!!!!!!! :D Baaardzo bym chciała poznać kilka osób,bardzo !!! :wink: np kogo jeszcze ?? 8) Quote
LUSILLE Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Manu !!! Czuję dokładnie to samo !!!!!!!!!!!!!!!! :D Baaardzo bym chciała poznać kilka osób,bardzo !!! :wink: np kogo jeszcze ?? 8) Jak się spotkamy osobiście,to Ci powiem... 8) Quote
Agga Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 LU ja myśle ze Pay i ANtu chetnie pojadą z Tobą na zlot...tylko sie z nimi musisz zgadać... 8) Quote
LUSILLE Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 LU ja myśle ze Pay i ANtu chetnie pojadą z Tobą na zlot...tylko sie z nimi musisz zgadać... 8) Tylo jak ja mam ich złapać ??? Napisałam do PaYa PW....i nic..... :-? Agga,odezwę się do Ciebie na Gadu,bo mam jeszcze kilka pytań ! :D Quote
Agga Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 LU ja myśle ze Pay i ANtu chetnie pojadą z Tobą na zlot...tylko sie z nimi musisz zgadać... 8) Tylo jak ja mam ich złapać ??? Napisałam do PaYa PW....i nic..... :-? Agga,odezwę się do Ciebie na Gadu,bo mam jeszcze kilka pytań ! :D Paya nie ma na necie wiec ci chyba nie odpowie...ale juz wiesz ja sie znim skontakotować... 8) Quote
pancelot Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 a propos transportu, czy ktos nie jedzie moze przez kielce lub warszawe i moglby zabrac 2 os +2 psy ?? Quote
Manu Posted July 22, 2004 Posted July 22, 2004 Słuchajcie ! :D Według rozpiski u Paya na stronie następujące osoby chcą nocować w domku: 1) Agacia (może) 2) Komar (może) 3) Icek (może, ale to się dowiem sama) 4) ja 5) mój Waldek 6) Saida 7) jedna osoba od Saidy 8 ) Popek 9) Carragan 10) Diana14 11) Ania Wodzińska 12) jedna osoba od Ani 13) monika&haida 14) kiki Czas Zlotu się zbliża i trzeba się określić już na pewno i potwierdzić przyjazd. Na dodatek, potwierdzic też termin przyjazdu, czyli czy od środy, czy od piątku. 8) Jest też szansa, że załatwimy (Icek załatwi) domek w terminie z soboty na niedzielę :angel: i wtedy albo: 1) Zlot trwa od środy do niedzieli, albo 2) Zlot trwa od piątku do niedzieli Potrzebuję znać Wasze zdanie w tej sprawie - koniecznie ! Paya nie ma, więc ja akurat pisze, a Icek sprawdzi możliwośc nowej rezerwacji (w tamtym roku załatwiał). Ale musimy wiedzieć, ile osób chce byc od środy do niedzieli, a ile od piątku do niedzieli. Icek musi wiedzieć, ile domków w razie czego rezerwować i w jakim terminie. :roll: Dla pewności wysyłam tę informację również do wszystkich (no, prawie wszystkich... :wink: ) zainteresowanych na priv. Więc oczekujemy z Ickiem szybkich odpowiedzi... 8) :D Quote
Rav Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 no wiec jesli bedzie mozliwosc wynajecia domku od piatku do niedzieli to ja sie zrobie wygodny i prosze 1 miejsce w domku :) jak juz pisalem termin od srody do piatku mnie nie pasuje pozdrawiam Quote
pancelot Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 My tzn blaira i pancelot wraz z psiakami potwierdzamy nasze przybycie ,od srody do piatku(nam pasuje jak najbardziej) pod namiotem Quote
Runa Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Nam pasuje każdy termin ale nie tak długo od środy do niedzieli (wolelibyśmy jednak od piątku do niedzieli) i oczywiście pod namiot Quote
monikahaida Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Hej, słuchajcie mam mały problem, dotyczący dojazdu do Morska, mogłabym z siostra i psem pojechać pociągiem do Katowic, lub Poznania, no obojętnie gdzie tylko co potem? :( Czy byłaby możliwość, żeby ktoś nas z tamtąd zabrał? Dopasujemy się do terminu wyjazdu osoby, która ewentualnie by nas zabrała. pozdrawiam:Monika&Haida Quote
monikahaida Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Manu, wysłałam Tobie prywatną wiadomość, ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, :-? i mam wątpliwości czy doszła, jak możesz to daj znać jak dojdzie. Pozdrawiam:Monika&Haida Quote
Manu Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 No ślicznie, dostaję już pierwsze odpowiedzi. 8) :) Nie pamiętam, czy był ten link już podawany w topiku, ale tu jest więcej o lokalizacji i także o samym ośrodku. :D Quote
Manu Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Manu, wysłałam Tobie prywatną wiadomość, ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, :-? i mam wątpliwości czy doszła, jak możesz to daj znać jak dojdzie.Pozdrawiam:Monika&Haida Doszła :D I juz pewnie masz odpowiedź... 8) Quote
monikahaida Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Czy naprawdę nikt mnie nie weźmie ze sobą? :cry: Quote
Manu Posted July 23, 2004 Posted July 23, 2004 Wiecie co..? Rozmawiałam z Ickiem i sprawa wygląda tak: na chwilę obecną nie ma jednak możliwości zamówienia noclegu w domkach (nawet jednym domku) z soboty na niedzielę. Tak więc wszyscy "domkowicze", którzy chcą zostać do niedzieli, muszą te ostatnią noc spać w namiotach. Przykro mi... :roll: Sporo ludzików będzie do niedzieli, więc warto. :D Jest szansa, że w połowie sierpnia sytuacja może się zmieni, lub nawet na miejscu.... Ale to by było na zasadzie szczęścia, nie możemy tego oczekiwać. My z Waldkiem się poważnie zastanawiamy nad spaniem w namiotach. :roll: Taniej nam o wiele wyjdzie. 8) No i my akurat będziemy długo, od środy wieczór do niedzieli. :D Zrezygnować teraz z domku można spokojnie... Nawet nie będziemy obarczać Paya koniecznością rozmowy z nimi, sama mogę to załatwić. Więc gdyby ktoś chciał w takiej sytuacji rezygnować z domku, to jeszcze można. Na razie chętnych jest mniej więcej na dwa domki. Quote
00000 Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 No to jadę. Mail od LU przeważył. Wysyłam maila zgłoszeniowego i na wszelki wypadek napiszę jeszcze tutaj: osoba jedna, bez psa (Pagajowi oszczędzę stresów pociągowych), miejsce w domku. Wstępnie deklaruję się na środę - sobotę (wszystko zależy od moich współtowarzyszy podróży). Quote
LUSILLE Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 No to jadę. Mail od LU przeważył. Wysyłam maila zgłoszeniowego i na wszelki wypadek napiszę jeszcze tutaj: osoba jedna, bez psa (Pagajowi oszczędzę stresów pociągowych), miejsce w domku. Wstępnie deklaruję się na środę - sobotę (wszystko zależy od moich współtowarzyszy podróży). Uuuu,ale mam silę przekonywania.... :lol: Marta,już wysłałam do Ciebia maila !!! Aaaaale się cieszę,że nie będę musiała jechać sama..... :lol: Manu,tak dla pewności...ja jestem na liście ??? Będę sama,bez facecika,bez suni.... :( Jeszcze nie wiem czy w domku,czy w namiocie... :roll: Quote
Manu Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Lusille, liczę Cię... 8) Słuchajcie, moi mili - domków jest sztuk dwa od środy do soboty. Na domek lekko wypada 5 osób. Może byc sześć, jeśli 2 osoby zechcą razem spać na jednej szerokiej kanapie... A moich potwierdzeń wynika: 1) domek potwierdziło na pewno: 5 osób (Ania Wodzińska z synem, Rav, Pagaj, Dianka) 2) domek prawdopodobnie: 4 osoby (Agacia, Monikahaida, Kiki, Lusille) 3) nie mam wieści od 2 osób (Popek, Carragan), które się na domek pisały Razem: 11 osób Ja z Waldkiem z domku rezygnujemy, ale gdyby się zrobiło zbyt dużo wolnego nagle w domkach, to wypełnimy lukę... Quote
Manu Posted July 24, 2004 Posted July 24, 2004 Macie pozdrowionka od Dianki ! :D Byłoby fajnie, aby jak najwęcej osób przyjechało wcześniej (w środę lub czwartek), gdyż w czwartk Waldek ma urodziny. :D Nie obiecujemy jakiejś tam wielkiej biby, ale... 8) Quote
Recommended Posts