Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Lu, jak ja bym Cię chciała poznać ! :angel: :D :lol:

Ło jezu Manu ,no co TY ??? :oops: Dziękuję,z wzajemnością !!!!!!!!! :D

Noż kurcze... :o Czamu takie ździwko ? :lol:

Jest kilka osób, które bardzo bym chciała poznać na żywo, no co...? :oops: :wink:

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Manu !!! Czuję dokładnie to samo !!!!!!!!!!!!!!!! :D

Baaardzo bym chciała poznać kilka osób,bardzo !!! :wink:

np kogo jeszcze ?? 8)

Jak się spotkamy osobiście,to Ci powiem... 8)

Posted
LU ja myśle ze Pay i ANtu chetnie pojadą z Tobą na zlot...tylko sie z nimi musisz zgadać... 8)

Tylo jak ja mam ich złapać ??? Napisałam do PaYa PW....i nic..... :-?

Agga,odezwę się do Ciebie na Gadu,bo mam jeszcze kilka pytań ! :D

Posted
LU ja myśle ze Pay i ANtu chetnie pojadą z Tobą na zlot...tylko sie z nimi musisz zgadać... 8)

Tylo jak ja mam ich złapać ??? Napisałam do PaYa PW....i nic..... :-?

Agga,odezwę się do Ciebie na Gadu,bo mam jeszcze kilka pytań ! :D

Paya nie ma na necie wiec ci chyba nie odpowie...ale juz wiesz ja sie znim skontakotować... 8)

Posted

Słuchajcie ! :D

Według rozpiski u Paya na stronie następujące osoby chcą nocować w domku:

1) Agacia (może)

2) Komar (może)

3) Icek (może, ale to się dowiem sama)

4) ja

5) mój Waldek

6) Saida

7) jedna osoba od Saidy

8 ) Popek

9) Carragan

10) Diana14

11) Ania Wodzińska

12) jedna osoba od Ani

13) monika&haida

14) kiki

Czas Zlotu się zbliża i trzeba się określić już na pewno i potwierdzić przyjazd.

Na dodatek, potwierdzic też termin przyjazdu, czyli czy od środy, czy od piątku.

8)

Jest też szansa, że załatwimy (Icek załatwi) domek w terminie z soboty na niedzielę :angel: i wtedy albo:

1) Zlot trwa od środy do niedzieli, albo

2) Zlot trwa od piątku do niedzieli

Potrzebuję znać Wasze zdanie w tej sprawie - koniecznie !

Paya nie ma, więc ja akurat pisze, a Icek sprawdzi możliwośc nowej rezerwacji (w tamtym roku załatwiał).

Ale musimy wiedzieć, ile osób chce byc od środy do niedzieli, a ile od piątku do niedzieli.

Icek musi wiedzieć, ile domków w razie czego rezerwować i w jakim terminie. :roll:

Dla pewności wysyłam tę informację również do wszystkich (no, prawie wszystkich... :wink: ) zainteresowanych na priv. Więc oczekujemy z Ickiem szybkich odpowiedzi... 8) :D

Posted

no wiec jesli bedzie mozliwosc wynajecia domku od piatku do niedzieli to ja sie zrobie wygodny i prosze 1 miejsce w domku :) jak juz pisalem termin od srody do piatku mnie nie pasuje

pozdrawiam

Posted

Nam pasuje każdy termin ale nie tak długo od środy do niedzieli (wolelibyśmy jednak od piątku do niedzieli) i oczywiście pod namiot

Posted

Hej, słuchajcie mam mały problem, dotyczący dojazdu do Morska, mogłabym z siostra i psem pojechać pociągiem do Katowic, lub Poznania, no obojętnie gdzie tylko co potem? :( Czy byłaby możliwość, żeby ktoś nas z tamtąd zabrał? Dopasujemy się do terminu wyjazdu osoby, która ewentualnie by nas zabrała.

pozdrawiam:Monika&Haida

Posted

Manu, wysłałam Tobie prywatną wiadomość, ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, :-? i mam wątpliwości czy doszła, jak możesz to daj znać jak dojdzie.

Pozdrawiam:Monika&Haida

Posted

No ślicznie, dostaję już pierwsze odpowiedzi. 8) :)

Nie pamiętam, czy był ten link już podawany w topiku, ale tu jest więcej o lokalizacji i także o samym ośrodku. :D

Posted
Manu, wysłałam Tobie prywatną wiadomość, ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, :-? i mam wątpliwości czy doszła, jak możesz to daj znać jak dojdzie.

Pozdrawiam:Monika&Haida

Doszła :D I juz pewnie masz odpowiedź... 8)
Posted

Wiecie co..?

Rozmawiałam z Ickiem i sprawa wygląda tak: na chwilę obecną nie ma jednak możliwości zamówienia noclegu w domkach (nawet jednym domku) z soboty na niedzielę.

Tak więc wszyscy "domkowicze", którzy chcą zostać do niedzieli, muszą te ostatnią noc spać w namiotach. Przykro mi... :roll:

Sporo ludzików będzie do niedzieli, więc warto. :D

Jest szansa, że w połowie sierpnia sytuacja może się zmieni, lub nawet na miejscu.... Ale to by było na zasadzie szczęścia, nie możemy tego oczekiwać.

My z Waldkiem się poważnie zastanawiamy nad spaniem w namiotach. :roll: Taniej nam o wiele wyjdzie. 8)

No i my akurat będziemy długo, od środy wieczór do niedzieli. :D

Zrezygnować teraz z domku można spokojnie... Nawet nie będziemy obarczać Paya koniecznością rozmowy z nimi, sama mogę to załatwić.

Więc gdyby ktoś chciał w takiej sytuacji rezygnować z domku, to jeszcze można. Na razie chętnych jest mniej więcej na dwa domki.

Posted

No to jadę.

Mail od LU przeważył.

Wysyłam maila zgłoszeniowego i na wszelki wypadek napiszę jeszcze tutaj: osoba jedna, bez psa (Pagajowi oszczędzę stresów pociągowych), miejsce w domku.

Wstępnie deklaruję się na środę - sobotę (wszystko zależy od moich współtowarzyszy podróży).

Posted
No to jadę.

Mail od LU przeważył.

Wysyłam maila zgłoszeniowego i na wszelki wypadek napiszę jeszcze tutaj: osoba jedna, bez psa (Pagajowi oszczędzę stresów pociągowych), miejsce w domku.

Wstępnie deklaruję się na środę - sobotę (wszystko zależy od moich współtowarzyszy podróży).

Uuuu,ale mam silę przekonywania.... :lol:

Marta,już wysłałam do Ciebia maila !!!

Aaaaale się cieszę,że nie będę musiała jechać sama..... :lol:

Manu,tak dla pewności...ja jestem na liście ??? Będę sama,bez facecika,bez suni.... :( Jeszcze nie wiem czy w domku,czy w namiocie... :roll:

Posted

Lusille, liczę Cię... 8)

Słuchajcie, moi mili - domków jest sztuk dwa od środy do soboty.

Na domek lekko wypada 5 osób. Może byc sześć, jeśli 2 osoby zechcą razem spać na jednej szerokiej kanapie...

A moich potwierdzeń wynika:

1) domek potwierdziło na pewno: 5 osób (Ania Wodzińska z synem, Rav, Pagaj, Dianka)

2) domek prawdopodobnie: 4 osoby (Agacia, Monikahaida, Kiki, Lusille)

3) nie mam wieści od 2 osób (Popek, Carragan), które się na domek pisały

Razem: 11 osób

Ja z Waldkiem z domku rezygnujemy, ale gdyby się zrobiło zbyt dużo wolnego nagle w domkach, to wypełnimy lukę...

Posted

Macie pozdrowionka od Dianki ! :D

Byłoby fajnie, aby jak najwęcej osób przyjechało wcześniej (w środę lub czwartek), gdyż w czwartk Waldek ma urodziny. :D

Nie obiecujemy jakiejś tam wielkiej biby, ale... 8)