MayaFoxa Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Dzieki za zaproszenie!!jestescie TTAAAcy kochani!!!! :D Quote
Agappe Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Nayuk bez jej japonskiej przyjaciolki, mhm chyba sie psina zdoluje :P Zawsze Rubin jej zostanie :) Quote
Cobra Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 on tez nie jedzie ale za to PAco bvedzie ofaira :] Quote
Agga Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Nayuk bez jej japonskiej przyjaciolki, mhm chyba sie psina zdoluje :P Sąsiad nie narzekaj... :lol: 8) Quote
Matisse Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Cobra jeśli wszytsko pójdzie po mojej myśli i przyjadę to Nayuki i tak wybierze Athamasa, dobrze o tym wiesz 8) :evilbat: Quote
Agappe Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Nayuk bez jej japonskiej przyjaciolki, mhm chyba sie psina zdoluje :P Ha widzisz Twoja Nayuki ma partnerów do zabawy :) psina sie nie zdołuje :) Quote
Cobra Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 jak moglem zapomnie o Chinooku, first loff Nayuki :) moze zabrzmi to glupio ale moja sunia ma wiecej romansow niz ja, zaczynam sie tego bac :P mam w domu chodzacy sexsapoil Quote
Agga Posted July 15, 2004 Posted July 15, 2004 jak moglem zapomnie o Chinooku, first loff Nayuki :) moze zabrzmi to glupio ale moja sunia ma wiecej romansow niz ja, zaczynam sie tego bac :P mam w domu chodzacy sexsapoil CObra to ucz sie od Nayuki :lol: :lol: :lol: Quote
PaYooK Posted July 16, 2004 Author Posted July 16, 2004 ELO!!! jestem do niedzieli na necie wiec pisac mi ne meila lub pw zlotdogomaniakow@wp.pl Quote
Grzegorz Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 WITAM PO WIELU DNIACH (MIESIĄCACH) NIEOBECNOŚCI SZANOWNYCH FORUMOWICZÓW I FORUMOWICZKI KURDE ALE SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiem od czego zacząć ( hmmm... chyba wybrałem nieodpowiedni temat ale tak ładnie wyświetla się na początku dogomani) ... chyba zaczne od czytania, bo chyba mam duuuuże braki... A propo zlotu - BĘDZIEMY NA 1000% Z PSAMI!!! CIEPLUTKIE POZDROWIONKA. Quote
staff-ka Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 Pamietam Cie Grzegorz :) - witaj :angel: rany kupa czasu :o Quote
Grzegorz Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 :lol: Super że ktoś mnie jeszcze pamięta :D Ale rzuciłem okiem na dogomanię i zaległości mam olbrzymie. Nic trzeba przysiąść do lektury i poczytać 8) Super że zbliża się zlot to będzie okazja pogadać na żywca :lol: . Niestety ale chyba od niktórych dostanę w czapę za nieodzywanie się :lol: ale cóż... :wink: Jedziesz na zlot? Quote
PaYooK Posted July 18, 2004 Author Posted July 18, 2004 ELO!!! Grzegorz witaj po nie obecnosci dluzszej mam nadzieje ze w tym roku piffka sie napijemy :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 moze Pay przypomnij kto jedzie cio?? :> Pay juz pojechał...nie wiem kiedy teraz bedzie na necie... :roll: Tu jest lista ale nie wiem czy to są wszyscy...chyba nie, z tego co wiem Pay dostał na maila jeszcze jakies zgłoszenia...http://www.zlot-dogomaniakow.prv.pl/ Quote
LUSILLE Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Hello !!! Tak czytam o tym Zlocie i płakać mi się chce !!! :( Dla mnie to kawał drogi... :-? Jeżeli komuś się chce,to niech mi proszę napisze jak ja mogłabym dostać się do Morska z Gorzowa Wlkp. :-? Zapewniam,że moja obecność będzie przydatna bo....bo....śpiewam pięknie i....ogólnie fajna jestem i skromna !!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!! :roll: P.S. Muszę dodać,że jestem beznadziejnie niezorganizowana,więc jeśli znacie jakąś trasę z przesiadkami itd. to niestety nie dla mnie............ :cry: Quote
Agga Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 LU ty mówisz tam byc.... LUDZIE KTO ZABIERZE LUSILLE!!!!!!!!????????? Quote
Cobra Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 niech zabierze sie z pay i antu, najpierw niech do poznania pojedzie i razem z nimi :) ma sie ten leb co nie :P Quote
LUSILLE Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Dzięki wierni przyjaciele !!!!!!!!!! Bardzo chętnie zabrałabym się z PaYem i Antu,ale nie wiem czy ONI mają na to ochotę ... :roll: Tak się składa,że wiem jak dojechać do Poznania,taka cwana jestem.... :wink: Przyznam się,że w końcu wymiękłam jeżeli chodzi o Zlot,i teraz nie mogę sobie wyobrazić,że mnie tam nie będzie,i że się z WAMI nie spotkam !!! Quote
Manu Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Lu, jak ja bym Cię chciała poznać ! :angel: :D :lol: Quote
LUSILLE Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Lu, jak ja bym Cię chciała poznać ! :angel: :D :lol: Ło jezu Manu ,no co TY ??? :oops: Dziękuję,z wzajemnością !!!!!!!!! :D Mam nadzieję,że mi się uda !!! Czyli mam nadzieję,że się ukratkiem wcisnę komuś do samochodu..... :roll: Zaraz napiszę PW do PaYooKa !!!!!!!!!!!! :D Quote
Recommended Posts