M&S Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 KasiaT napisał(a):Zagladam do wielkopsa ja też :):) Quote
KasiaT Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Czy już wiadomo kiedy piekny Pan Brus wyląduje w DS? Quote
ktiger Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 KasiaT napisał(a):Czy już wiadomo kiedy piekny Pan Brus wyląduje w DS? Też jestem tego ciekawa :-) Quote
Camara Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Piękny Pan Pies Brus od niedzieli w swim domu :p czekamy na obiecane zdjęcia przystojniaka ;) Quote
M&S Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Camara napisał(a):Piękny Pan Pies Brus od niedzieli w swim domu :p czekamy na obiecane zdjęcia przystojniaka ;) Super :multi::multi: powodzenia Brus :) Quote
ktiger Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Co prawda wszystko już wiadomo, ale spiszę przekazać wieści z DT: Kochani, Brusio w niedzielę pojechał do domku Ma bardzo fajnych, świadomych opiekunów. Zaakceptował Ich już podczas wizyty zapoznawczej 2 tygodnie temu, w niedzielę zaś pokazał nam, że czuje się z Iwonką i Krzysztofem bardzo dobrze i chętnie chce z nimi jechać Miło było patrzeć jak fajnie do siebie pasują Wybaczcie, ale jakaś zadżumiona jestem i wstawiam informację o Nowym Domu z opóźnieniem Poza tym będziecie zawiedzeni, ale nie zrobiłam Rodzince wspólnego zdjęcia Dlatego bardzo liczę, że sami odezwą się w dziale "W nowym domu" Kochani wszystkiego dobrego dla Was z Brusławem Quote
Recommended Posts