KasiaT Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='saba&mlis']Ale za to jak pięknie się prezentuje na tle trikolorków[/QUOTE] Tak ja też już dorastam do tego,że do 2 trikolorków dla równowagi potrzebny jest białas na "gwałt":evil_lol: Quote
ktiger Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='KasiaT']Tak ja też już dorastam do tego,że do 2 trikolorków dla równowagi potrzebny jest białas na "gwałt":evil_lol:[/QUOTE] taki mieszany dwupak, to świetna sprawa, więc pewnie trójca byłaby jeszcze lepsza ;) Quote
KasiaT Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='ktiger']taki mieszany dwupak, to świetna sprawa, więc pewnie trójca byłaby jeszcze lepsza ;)[/QUOTE] Zgadzam się z Tobą w 100 % Quote
KasiaT Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Może za jakiś czas pokaże się nowa porcja fotek Brusa? Quote
ktiger Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Miałam lekkie opóźnienie, ale już spieszę przekazać nowe fotki od Wiki1710: Brus dziękuje za kciuki Obecnie chodzi w kołnierzu i jest nieco obrażony na "klosz" - pozować do fotek mu nie w głowie Ale za to jest dość cierpliwym pacjentem. Oglądanie, pielęgnowanie "okolic" przyjmuje z godnością Apetyt mu dopisuje. Martwiłam się na początku, że nie je suchej karmy, ale okazało się, że mu jednak bardzo smakuje Nie broni miski. Smaki z ręki podejmuje bardzo delikatnie. Cierpliwie czeka na podanie jedzenia. Nie jest nachalny i ładnie czeka w kolejce aż moje sunie zjedzą Trzeba przyznać, że Brus bardzo nas ujął swym charakterem Nasi goście również są nim zachwyceni, a dzieci chętnie przytulają naszego tymczasowego miśka Quote
KasiaT Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Przepiękny,ogromniasty ,cudny misiosław,a i widać,że potrafi zachować sę wśród dam Quote
KasiaT Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Byłam rano,ale i wieczorem uskutecznię hopsanko Quote
Milla.j Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zapraszam do znów działającego "butiku u Pasterzy". Tym razem mamy: Wiosenne i letnie, kurteczki i bluzeczki cały dochód zostanie przeznaczony dla podopiecznych Fundacji Pasterze, m.in dla Archibalda - berneńskiego szkieletorka. A na bazarku prześliczne kurteczki... *szare *czerwone *z eko-skóry i inne. Quote
KasiaT Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Brusiku cudny bazarek wyprodukowano na Twój cel Quote
ktiger Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Tymczasem u wiki1710 Tymczasem u nas..... [video=youtube;k8upZPNENgE]http://www.youtube.com/watch?v=k8upZPNENgE&feature=youtu.be[/video] Quote
M&S Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Łał, przepiękny jest i bawi się jak szczylek:loveu: Quote
KasiaT Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Nie no chłopak jest jak nówka sztuka nie śmigana,duży dzieciak z niego:loveu: Quote
Recommended Posts