Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martasuwałki napisał(a):
Dziś dzwoniłam do Pani Krystyny... Dobrusia juz się czuje dobrze i w ogóle chyba gustuje w "wysokich facetach", bo teraz przebywa z Medarem :razz:

Medarek jest dżentelmenem i zawsze broni kobiet, może czasem nie wygląda za przystojnie, bo fafle utytłane w błotku, ale swój urok zawsze ma :eviltong: . Dobrusia ma zdjęte szwy po sterylce i ma się bardzo dobrze. Czeka z utęsknieniem na tą jedną, jedyną osobę, która pokocha na dobre i złe.

Posted

Byłysmy u Dobrusi z Ania W w sobotę - niestety nie była zainteresowana naszymi osobami gdyż wolała na wybiegu razem z innymi psami rozkopywać piach....

Posted

Olga132 napisał(a):
Byłysmy u Dobrusi z Ania W w sobotę - niestety nie była zainteresowana naszymi osobami gdyż wolała na wybiegu razem z innymi psami rozkopywać piach....

No proszę, jak się zakumplowała z psim towarzystwem :razz:

Posted

Zdjęcia dobrej sprzed tygodnia, z soboty ( nie zdąrzyłam wstawić wcześniej bo wyjeżdżałam a dogo strasznie się ślimaczy)
Dobra rozbiegana :-)

"Ciekawe co będzie na obiad ???"

I znowu sobie biegamy ;-)

i potropimy ;-)

Piękna para! Medra i Dobrusia. Może faktycznie mogłby zamieszkać gdzieś razem? Dobrej Medar wyraźnie imponuje bo to raczej ona za nim biega , ale z drugiej strony, trudno się dziwić ...Taki przystojniak! ;-) Dobra nawyrażniej lubi dużych owłosionych mężczyzn ;-)