Dea Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Marta a myślałaś o tym ogłoszeniu do wyborczej? Quote
Ania W Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 W galerii na stronie emira jest kilka nowych zdjęć Dobrusi. Quote
martasuwałki Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Dea napisał(a):Marta a myślałaś o tym ogłoszeniu do wyborczej? Jak najbardziej, mozna dać... Jeśli Twoja koleżanka chce nam pomóc, to bardzo się cieszę - niech poda konto, to prześlę pieniążki na ogłoszenie;) Czy inaczej to załatwimy? Quote
martasuwałki Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Ania W napisał(a):W galerii na stronie emira jest kilka nowych zdjęć Dobrusi. Już oglądamy :crazyeye::loveu: Quote
martasuwałki Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Bardzo ładna parka:razz: Jak się Dobrunia miewa wsród takiej gromadki? Quote
Dea Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dobrusia jest coraz piękniejsza:loveu: Oj gdybym ja miała dom z ogrodem już bym ją brała! Przynajmniej Marta by miała pretekst, żeby mnie odwiedzić na drugim końcu Polski:evil_lol: Quote
Olga132 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 http://www.allegro.pl/item312031598_czas_wielkiej_nocy_nie_odmawiaj_im_pomocy_.html Quote
Sabina02 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Dobrusi juz od ponad miesiaca nikt na dogo nie odwiedzil... :-( Quote
Ania W Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 tu nie odwiedza ale odwiedza w fundacji ;) A miewa się dobrze...aż trochę za dobrze ;) (musi schudnąć). Przywitała mnie ostatnio merdając ogonem i...stojąc na stole :) Quote
Dea Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ania W napisał(a):tu nie odwiedza ale odwiedza w fundacji ;) A miewa się dobrze...aż trochę za dobrze ;) (musi schudnąć). Przywitała mnie ostatnio merdając ogonem i...stojąc na stole :) No to jak się jeszcze na stół wdrapała, to nie przesadzajmy z tą dietą:diabloti: Quote
Olga132 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Słuchajcie - jest ostatni miesiąc na rozliczenie Pitu - gorąco WAS zachęcam na wzmozoną akcję namawiania do przekazania 1% na EMIR. A więc roznoszenie ulotek i rozklejanie plakacików gdzie sie da: Plakaty o fundacji do pobrania tutaj: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakaty.htm wysyłanie maili do znajomych - jesli ktoś chce prezentację do rozesłania to poproszę na pw adres e-mail i wysle ta prezentację. KOCHANI POSTARAJMY SIĘ - W TYM ROKU KOLEJNEJ TAKIE SZANSY JUZ NIE BĘDZIE. Quote
czarok Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 DOBRUSIA ZOSTAŁA ADOPTOWANA :loveu: Pełnej michy, miękkiego posłania i przede wszystkim kochającego ludzkiego serca malutka :lol: http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-akt.htm Quote
Sabina02 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 O Matko!!!!! Czy ja snie????????? :crazyeye: Hurraaaa!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Powodzenia Dobrusiu!!!! :loveu: Quote
martasuwałki Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 :BIG: Bardzo się cieszę i dziękuję EMIR!!! Quote
Olga132 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Serdecznie zapraszamy wszystkich sympatyków zwierząt wraz z rodzinami i przyjaciółmi na imprezę organizowaną przez Fundację Emir pod nazwą Dzień Sierściucha Impreza odbędzie się w Warszawie, na Polach Mokotowskich w Pubie Lolek Start godz. 12 25.05.2008 może sa chetni z Warszawy i okolic do porozwieszania plakacików w szkołach, przedszkolach, sklepach zoologicznych z plakacikiem informujacym o imprezie? Jesli tak to prosze o maila na pw - prześlę plakacik ! Quote
Recommended Posts