Sabina02 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 basiagk napisał(a):Wszyscy zapomnieli o niej..... Ja nie zapomnialam... Choc malo pisze na jej watku, to jednak caly czas pilnuje jej ogloszen... :lol: Quote
martasuwałki Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Ja także pamiętam, mimo że mniej piszę... ale czasem myślę, że piszę sama do siebie :stupid::splat: A tu Dobrusia z Renkiem - gorąca fotka od Kasi (Dea):loveu: Bardzo Wam wszystkim dziękuję :Rose: Quote
martasuwałki Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 A tu jeszcze jedno zdjęcie Dobruni ze stron Emir-a: Quote
martasuwałki Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 To tak dla przypomnienia... Quote
Dea Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dobra w górę, i dbaj mi tam o Renka sunieczko:loveu: Quote
martasuwałki Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Sorry, że te zdjęcie kolejny raz tu wklejam, ale jeśli jakiś dobry człowiek zdjęcie te zobaczy... to już nic czytać nie będzie chciał, tylko w te pędy po Dobrunię do Emira "poleci"... P.S. Dea, czy Dobrunia jest z Renkiem w kojcu? Quote
Ania W Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To może ja odpowiem . Renek jest w domu - taki łysol nie może być cały czas na powietrzu (ale widać że powoli zarasta) Dobrusia biega luzem po terenie - wybrała wolność!;-) Quote
martasuwałki Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ania W napisał(a):To może ja odpowiem . Renek jest w domu - taki łysol nie może być cały czas na powietrzu (ale widać że powoli zarasta) Dobrusia biega luzem po terenie - wybrała wolność!;-) To się cieszę.. Myślałam,że tylko czasem sobie biega:lol: Quote
Recommended Posts