medar Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Emdziolek: w końcu Dobrusia też jest z Suwałk. Nie jest rozwiązaniem, wyciągnąć psa ze schronu w Suwałkach, oddać do Fundacji i zapomnieć o problemie. Problem nadal istnieje, pieniążki z nieba nie spadają, psy nie żywią się głaskami i powietrzem. Trzeba pamietać, pomagać aż do znalezienia dobrego domu. Chwała Marcie, że dalej się sunią interesuje. Quote
Dea Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nic dodać nic ująć:diabloti: tylko wnioski wyciągnąć! Quote
martasuwałki Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 emdziolek napisał(a):Super Ci wychodzi podrzucanie tematów! Może byś popodrzucała watki lub je pozakładała innym suwalskim psom ,bo w schronie czeka na nowy dom ok 45 psów. A przecież to Ty nam mówiłaś że " nie ma czasu- pieski czekają " Istnieje coś takiego jak Suwalski watek który jest ci dobrze znany. Fajnie byłoby zeby ludzie którzy są z suwałk a działają na dogomani pomagali psom z Suwałk ( tak mi się wydaje) Marta - Zapraszamy Serdecznie!! Bardzo się cieszę, że się za mną "stęskniłaś", ale pozwól, że to ja będę decydować komu mam pomagać... Dobrusia jest suwalskim psem, który w dalszym ciągu nie ma stałego, prawdziwego domu i jest przeze mnie adoptowana wirtualnie; więc chyba jesteś w stanie zrozumieć moje zainteresowanie :razz:... P.S. Dziękuję za zaproszenie, jednak nie czekam na zaproszenia pomagając zwierzętom, a to, że akurat nie z "mojego schroniska", to inna sprawa... HOP Dobrusiu i rano... i w południe... i nocką... itp. Quote
basiagk Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hej! Z powodów osobistych będę przez jakis miesiąc tylko wpadać na dogo. W sprawach pilnych piszcie na pw. Dobrusiu Kochana TRZYMAM KCIUKI!!! Quote
martasuwałki Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Hop Dobrunia i rano... i w południe... i nocką... DOBRUSIA Quote
Dea Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dobruniu tyle kolegów i kleżanek z Węgrowa przybyło do Emira, pewnie jest co robić, kogo obszczekać:cool3: Quote
martasuwałki Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Dobrusia jest taka niepozorna... "nie rzuca się w oczy"... i pewnie dlatego jeszcze jest w fundacji... Ale na pewno jeszcze przyjdzie ta chwila, że ktoś zakocha się w jej mądrych oczkach... DOBRUSIA hopkaj!!! Quote
Sabina02 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dea napisał(a):Na pewno! A ogłoszenia się jej nie pokończyły? Ogloszenia sa, ja caly czas trzymam reke na pulsie...:lol: Jednak przy nastepnym odnowieniu Allegro, zrobie Dobrusi aukcje z wyroznieniem, zeby byla wieksza ogladalnosc, a co za tym idzie, wieksza szansa na adopcje... Quote
Sabina02 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Oto aktualne ogloszonka Dobrusi: :lol: (3 z nich zrobilam dzisiaj, reszte juz ma od jakiegos czasu) Allegro Alegratka E-oferty 4lapy.pl Animalia Adopcje.org BonoPolska KupiePsa KupSprzedaj CentrumOfert Ogloszenia.24Polska Quote
Sabina02 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dea napisał(a):Wow Sabina02 jestem pod wrażeniem:-o Ahh, byle by tylko cos z tego wyniklo... Moze ta wyrozniona aukcja Allegro cos "popchnie"... Quote
Sabina02 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Wlasnie odnowilam Allegro z wyroznieniem...:lol: Quote
martasuwałki Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Sabina02 i ciocia Dea - są the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
martasuwałki Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dobrunia do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sabina02 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 martasuwałki napisał(a):Sabina02 i ciocia Dea - są the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts