paros Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tak przykro, że kolejna psina odeszła za TM ...... :-( :-( Za dużo ostatnio takich pożegnań :shake: :-( Bądź szczęśliwy Rudasku za TM .... :-( Neris trzymaj się!! Quote
Kar0la Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Biedny Rudy. Kolejna bezzensowna śmierć.... Śpij piesku spokojnie [*]. Quote
Neris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 To wszystko jest jakieś koszmarne. Myślałam już jak ktoś kto go adoptuje będzie miał cudownie... zanurzyć dłonie w tych gęstych kudełkach, przytulić się do włochatego olbrzyma. Zaczynam tracić wiarę. Quote
szajbus Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rudasku Biegaj szczęśliwy po tej tęczowej krainie. Nawet nie wiesz psinko jak mi przykro Quote
AniaB Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 neris - wszyscy tu są z Toba myslami.. pomyśl - jaki Rudy spokojny odszedł, we snie.. nie cierpiał - po prostu zasnął.. na zawsze... (') Quote
dusje Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Neris, naprawde brak slow:-( Trzymaj sie dzielnie.....i po co ja to pisze.....???? tak trudno pogodzic sie z wola Najwyzszego........Rudasku chce wierzyc ze tam jest ci dobrze:-( Quote
agaioskar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Całuję Cię Rudasku :-( . Jaka jest przyczyna śmierci? Co podaje wetka? To nie możliwe...:-( Quote
maciaszek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Biegaj Piękny Rudzielcu szczęśliwy, gdzieś tam za Tęczowym Mostem. Bez bólu, cierpienia, tęsknoty. Bądź szczęśliwy... :-(:-(:-( Neris, myślę o Tobie bardzo bardzo ciepło :calus: Trzymaj się jakoś. Myślę, że tak może było lepiej dla Rudego. Byłby naznaczony chorobą do końca życia. Może jeszcze nie raz by cierpiał, miał uszkodzone nerki, wątrobę. Sam wybrał taką drogę... Może wolał biegać za TM bez cierpień i tęsknoty za właścicielem... Trzymaj się Nerisku i spróbuj nie być teraz sama. Wszyscy Cię wspieramy i myślimy o Tobie ciepluteńko. Zobaczysz jeszcze przyjdą piękne dni... Wstał dzisiaj rano pożegnać się z Bartkiem który wyjeżdżał na 2 dni... Pomachał ogonem, przeszedł 3 kroki. Położył się, zasnął pod kroplówką. To jest coś najpiękniejszego, co tylko te cudne czworonożne istoty mogą nam dać... Tego się nie zapomina do końca życia. Quote
monita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Neris a czy będziesz odpowiadać na to ogłoszenie o zaginionym psie ?? Może warto chociaż zapytać, czy uciekinier nie był w kagańcu i ewentualnie wysłać zdjęcia ?? Quote
shirrrapeira Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tak mi przykro Neris jak moge Ci pomoc. Moze chcesz pogadac. Biedny Rudy. [']['][']['] dla Rudego. Quote
Neris Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Pies z Brwinowa to nie Rudy. Państwo znaleźli już swoją zgubę. Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mordo śliczna :-( :-( :-( :-( :-( , nie tak to miało być, nie tak... Chce się wyć!!! Neris kochana, trzymaj się!!! Wiem, że to trudne, zbyt wiele ostatnio przeszłaś, ale tyle robisz dla tych biedaków, że i takie zbierasz doświadczenia... Bolesne to, niesprawiedliwe, ale nie może złamać, bo inne czekają!!! Rudy, bądź szczęśliwy, bedziemy pamiętać [ ' ] [ ' ] [ ' ] Quote
Roxana Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Rudy- tak mi przykro :-( :-( :-( Neris- trzymaj się kochana- proszę Cię :calus: :glaszcze: :buzi: Quote
maciaszek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Spójrzmy na to od tej strony - czy tak nie jest lepiej (choć wykonanie fotki takie sobie, w rzeczywistości pewnie jest piękniej)? Pomyślmy, że Rudy właśnie sobie teraz tak leży i jest szczęśliwy :) Quote
Hakita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Żegnaj Psinko...:-( Jesteś w naszych sercach i będziemy o Tobie pamiętać...:-( Quote
Kasia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Rudy na pewno jest teraz szczęśliwy...nic go nie boli, nie cierpi i wie, że my wszyscy tu na dole pamiętamy o Nim i kochamy Go!!! I zawsze będziemy pamiętać!!! Śpij spokojnie Rudasku... Quote
izulkabu Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :-( :-( :-( zaczęłam czytać i nie spodziewałam się takiego końca :-( :-( :-( Rudasku bądź szczęśliwy za TM Quote
t_kasiek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 izulkabu napisał(a)::-( :-( :-( zaczęłam czytać i nie spodziewałam się takiego końca :-( :-( :-( Rudasku bądź szczęśliwy za TM :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:JA TEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Jola_K Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Rudy, dla Ciebie Mordeczko swiatelko <'> <'> <'> juz na zawsze szczesliwy....... Quote
Neris Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 W tym szczególnym dniu... Taki mądry, dostojny pies... Quote
Recommended Posts