Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak przykro, że kolejna psina odeszła za TM ...... :-( :-(
Za dużo ostatnio takich pożegnań :shake: :-(

Bądź szczęśliwy Rudasku za TM .... :-(

Neris trzymaj się!!

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wszystko jest jakieś koszmarne.

Myślałam już jak ktoś kto go adoptuje będzie miał cudownie... zanurzyć dłonie w tych gęstych kudełkach, przytulić się do włochatego olbrzyma.
Zaczynam tracić wiarę.

Posted

Neris, naprawde brak slow:-( Trzymaj sie dzielnie.....i po co ja to pisze.....???? tak trudno pogodzic sie z wola Najwyzszego........Rudasku chce wierzyc ze tam jest ci dobrze:-(

Posted

Biegaj Piękny Rudzielcu szczęśliwy, gdzieś tam za Tęczowym Mostem. Bez bólu, cierpienia, tęsknoty. Bądź szczęśliwy...
:-(:-(:-(

Neris, myślę o Tobie bardzo bardzo ciepło :calus: Trzymaj się jakoś.

Myślę, że tak może było lepiej dla Rudego. Byłby naznaczony chorobą do końca życia. Może jeszcze nie raz by cierpiał, miał uszkodzone nerki, wątrobę. Sam wybrał taką drogę... Może wolał biegać za TM bez cierpień i tęsknoty za właścicielem...

Trzymaj się Nerisku i spróbuj nie być teraz sama. Wszyscy Cię wspieramy i myślimy o Tobie ciepluteńko. Zobaczysz jeszcze przyjdą piękne dni...

Wstał dzisiaj rano pożegnać się z Bartkiem który wyjeżdżał na 2 dni...
Pomachał ogonem, przeszedł 3 kroki. Położył się, zasnął pod kroplówką.

To jest coś najpiękniejszego, co tylko te cudne czworonożne istoty mogą nam dać... Tego się nie zapomina do końca życia.

Posted

Neris a czy będziesz odpowiadać na to ogłoszenie o zaginionym psie ??

Może warto chociaż zapytać, czy uciekinier nie był w kagańcu i ewentualnie wysłać zdjęcia ??

Posted

Mordo śliczna :-( :-( :-( :-( :-( , nie tak to miało być, nie tak... Chce się wyć!!!

Neris kochana, trzymaj się!!! Wiem, że to trudne, zbyt wiele ostatnio przeszłaś, ale tyle robisz dla tych biedaków, że i takie zbierasz doświadczenia... Bolesne to, niesprawiedliwe, ale nie może złamać, bo inne czekają!!!

Rudy, bądź szczęśliwy, bedziemy pamiętać [ ' ] [ ' ] [ ' ]

Posted

Spójrzmy na to od tej strony - czy tak nie jest lepiej (choć wykonanie fotki takie sobie, w rzeczywistości pewnie jest piękniej)? Pomyślmy, że Rudy właśnie sobie teraz tak leży i jest szczęśliwy :)

Posted

Rudy na pewno jest teraz szczęśliwy...nic go nie boli, nie cierpi i wie, że my wszyscy tu na dole pamiętamy o Nim i kochamy Go!!!
I zawsze będziemy pamiętać!!!

Śpij spokojnie Rudasku...

Posted

izulkabu napisał(a):
:-( :-( :-( zaczęłam czytać i nie spodziewałam się takiego końca :-( :-( :-( Rudasku bądź szczęśliwy za TM

:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:JA TEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 4 weeks later...
  • 4 months later...