Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety :shake:. Pani mówiła o rocznym dziecku ....okazało się, że dzieci jest sztuk 6, ogólnie nieciekawie :shake:.

Pojechaliśmy tam wszyscy zobaczyć, ocenić i ewentualnie zadecydować.

Twisterek wrócił do DT. Jest tam szczęśliwy.

Pod koniec października pojedziemy do weta zaszczepić chłopaka. Kończy się ważność.

Posted

[quote name='szafra']Niestety :shake:. Pani mówiła o rocznym dziecku ....okazało się, że dzieci jest sztuk 6, ogólnie nieciekawie :shake:.

Pojechaliśmy tam wszyscy zobaczyć, ocenić i ewentualnie zadecydować.

Twisterek wrócił do DT. Jest tam szczęśliwy.

[/QUOTE]
sluszna decyzja

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

W tym tygodniu jedziemy z Gosią szczepić Twistera i zamówimy od razu karmę dla niego u weta Bartka.
Czy adres do wysyłki Faktury się zmienił ?
Najpierw zeskanować i wysłać na maila ?

Posted

szafra napisał(a):
W tym tygodniu jedziemy z Gosią szczepić Twistera i zamówimy od razu karmę dla niego u weta Bartka.
Czy adres do wysyłki Faktury się zmienił ?
Najpierw zeskanować i wysłać na maila ?

Nie potrzeba skanowac, Bartek wie gdzie wysylac fa, wiec lepiej nie odbierac od niego fa.

Posted

Na konto Fundacji wpłynęła kwota 37 zł od Katarzyny L. z Czyżowic. Tytuł - Aukcja Nr 11.

Czy ktoś wie o co chodzi, dla którego psiaka jest organizowana taka aukcja ?

Posted

monika55 napisał(a):
Bazarek był organizowany na operację Łapka i hotel oraz leczenie Falko.

to znaczy ze elik ma dzielic wplaty z aukcji po polowie dla kazdegoz nich? to dlaczego ten wpis umiescilas tu, przenies prosze ta informacje na watki Lapka i Falko.

Posted

[quote name='halszka']Przypuszczam,że chodzi o bazarek zorganizowany na FB przez schronisko z Jastrzębia : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.576535489049732.1073741983.186764528026832&type=1
Nie sądzę, bo na tym bazarku tutuł wpaty miał brzmieć "darowizna na rzecz Łapka i Falca", a tytuł wpłaty na konto Fundacji brzmi "Aukcja Nr 11". Aukcja na FB nie ma numeru.

[quote name='monika55']Bazarek był organizowany na operację Łapka i hotel oraz leczenie Falko.
I były wpłaty: "darowizna na rzecz Łapka i Falca"

[quote name='Ada-jeje']to znaczy ze elik ma dzielic wplaty z aukcji po polowie dla kazdegoz nich?... .

Nie jestem pewna, ale myślę, że ta wpłata nie dotyczy bazarku na FB.

[quote name='Ada-jeje']to dlaczego ten wpis umiescilas tu, przenies prosze ta informacje na watki Lapka i Falko.
Pytałam na kilku wątkach co to za wpłata i pewnie na kilku dostałam odpowiedź :)

Posted

[quote name='elik']Nie sądzę, bo na tym bazarku tutuł wpaty miał brzmieć "darowizna na rzecz Łapka i Falca", a tytuł wpłaty na konto Fundacji brzmi "Aukcja Nr 11". Aukcja na FB nie ma numeru.
Fanty na bazarku były numerowane tu: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576535795716368&set=a.576535489049732.1073741983.186764528026832&type=3&theater fant oznaczony jako "Aukcja nr 11" zakupiony przez panią K.L więc wszystko by się zgadzało oprócz kwoty, może Pani z dobrego serca przelała większą kwotę? nie mam pojęcia

Posted

[quote name='halszka']Fanty na bazarku były numerowane tu: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=576535795716368&set=a.576535489049732.1073741983.186764528026832&type=3&theater fant oznaczony jako "Aukcja nr 11" zakupiony przez panią K.L więc wszystko by się zgadzało oprócz kwoty, może Pani z dobrego serca przelała większą kwotę? nie mam pojęcia

Aaaaaa, no to wszystko jasne. Nr 11 to numer fantu :)
Ok dzieki :)

• 2 weeks later...
Posted

elik napisał(a):
Czy karma royal cannin hepatic - to karma zamówiona dla Twistera ?

Nie, Twister nie potrzebuje specjalistycznej karmy. Dzisiaj zamawiam dla niego u weta Bartka Royala chyba adult ale nie jestem pewna.