szafra Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Byliśmy na szczepieniu i karma zamówiona - 10 kg. P. Agatka wyśle fakturę na podany adres. Dopisze na fakturze, że to dla Twistera. Quote
elik Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 szafra napisał(a):Byliśmy na szczepieniu i karma zamówiona - 10 kg. P. Agatka wyśle fakturę na podany adres. Dopisze na fakturze, że to dla Twistera. Ok, bardzo dziękuję. Kto zatem zamówił tamtą karmę ? Quote
Ada-jeje Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 (edited) [quote name='elik']Ok, bardzo dziękuję. Kto zatem zamówił tamtą karmę ? poprzednia karme zamowila Monika55 dla Bronki, prosilam zebys to wyjasnila z Monika. Bartek przysyla fa z wielkiem opoznieniem i dlatego jak nie jest napisane imie psa lub osobe zamawiajaca, to trudno pamietac kilka tygodni. http://www.dogomania.pl/forum/threads/239809-Krzyk-rozpaczy-Bronka-ma-BDT-wsparcie-na-karmę-potrzebne/page6 Edited November 19, 2013 by Ada-jeje Quote
elik Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 (edited) [quote name='Ada-jeje']poprzednia karme zamowila Monika55 dla Bronki, prosilam zebys to wyjasnila z Monika. Bartek przysyla fa z wielkiem opoznieniem i dlatego jak nie jest napisane imie psa lub osobe zamawiajaca, to trudno pamietac kilka tygodni. http://www.dogomania.pl/forum/threads/239809-Krzyk-rozpaczy-Bronka-ma-BDT-wsparcie-na-karmę-potrzebne/page6 Oczywiście rozmawiałam z Monika55 i wyjaśniła, że f-ra za jedną z karm jest na karmę, którą zamówiła dla psa, czy psów będących w schronisku. Pozostaje pytanie kto i dla którego psa kupił drugą karmę. Nie może tak być, żebym musiała tracić czas na szukanie i wyjaśnianie kto zamawiał i dla którego psiaka. Jest to całkowicie zbędna strata czasu. Proszę informować mnie o wykonanym zabiegu, czy zakupie oraz o jego kosztach i którego psa dotyczą bezpośrednio po zabiegu, czy zakupie na mój fundacyjny adres e-mail - jest w podpisie. Jest to konieczne, aby uniknąć pomyłek i zbędnych strat czasu na wyjaśnienia. Edited November 20, 2013 by elik Quote
elik Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Wczoraj około godz. 13-tej rozmawiałam z Monika55 i twierdziła, że zamawiała karmę dla schroniska, a o drugiej nic nie wie. Dzisiaj czytam wpis na Skype, z godz. 18:41, że jedna karma jest dla Bronki, a druga dla Twistera. Bardzo dziękuję za wyjaśnienie, ale też bardzo proszę o informowanie na bieżąco kto, co, dla kogo :) Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 elik napisał(a):Wczoraj około godz. 13-tej rozmawiałam z Monika55 i twierdziła, że zamawiała karmę dla schroniska, a o drugiej nic nie wie. Dzisiaj czytam wpis na Skype, z godz. 18:41, że jedna karma jest dla Bronki, a druga dla Twistera. Bardzo dziękuję za wyjaśnienie, ale też bardzo proszę o informowanie na bieżąco kto, co, dla kogo :) a kto ma Ci udzielac takich informacji na biezaco? Monika pisala na watku Bronki ze zamawia dla niej karme przed okolo dwoma miesiacami, natomiast fa dotarla dopiero teraz, to Bartek zawala nie piszac na fa imion psow lub osoby zamawiajacej. Moze jak raz poczeka dwa miesiace na przelew to sie nauczy. Quote
elik Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ada-jeje napisał(a):a kto ma Ci udzielac takich informacji na biezaco? Napisałam kto - ten kto zamawia i to dla mnie jest oczywiste i najprostsze. Zamawiam - piszę informację co i dla kogo zamówiłam. Czy to takie trudne i zabiera dużo czasu ? Chyba o wiele prostsze niż szukanie potem kto zamawiał, bo jak widać nawet ten kto zamawiał po kilku tygodniach nie pamięta. Informacja na wątku może umknąć mojej uwadze, natomiast pocztę e-mail sprawdzam co dziennie. Nawet, gdy lekarz nie napisze kto i dla kogo, to mając taka informacje w poczcie łatwiej, szybciej i taniej będzie mi odnaleźć potrzebną informację. Ada-jeje napisał(a):Monika pisala na watku Bronki ze zamawia dla niej karme przed okolo dwoma miesiacami, natomiast fa dotarla dopiero teraz, to Bartek zawala nie piszac na fa imion psow lub osoby zamawiajacej. Moze jak raz poczeka dwa miesiace na przelew to sie nauczy. Rozmawiałam dzisiaj także z lecznicą i pani nie umiała mi odpowiedzieć, ani kto zamawiał, ani dla jakiego psa. Prosiłam o przysyłanie faktur na bieżąco i informację na fakturze (w adnotacjach) kto zamawiał i dla jakiego psa. Jeśli jednak lekarz zapomni umieścić taką informację, to mając zgłoszenie od zamawiającej, odnajdę potrzebną informację bez telefonowania, czy pytania na wątkach. Quote
szafra Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 Twisterowi zamówiłam karmę dopiero wczoraj.Na fakturze będzie 10 kg karmy i szczepienia - komplet. Quote
elik Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 elik napisał(a):... Monika55 twierdziła, że ...jedna karma jest dla Bronki, a druga dla Twistera... szafra napisał(a):Twisterowi zamówiłam karmę dopiero wczoraj.Na fakturze będzie 10 kg karmy i szczepienia - komplet. Z tego zapisu wynika, że faktura za karmę royal canin gastro intestinal - 14 kg nie jest za karmę dla Twistera. Kto więc ją zamówił i dla którego psa ? Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 elik napisał(a):Z tego zapisu wynika, że faktura za karmę royal canin gastro intestinal - 14 kg nie jest za karmę dla Twistera. Kto więc ją zamówił i dla którego psa ? ta karma byla zamowiona dla schroniska i jest placona z naszego konta, bez wpisywania kwoty na jakimkolwiek watku. po raz kolejny pisze ze jest to blad weta ktory nie wpisuje na fa osoby zamawiajacej w tym przypadku powinno brzmiec schronisko, aprawa byla by jasna. Schronisko nie musi uzyskiwac od nas zgody na zakup karmy specjalistycznej bo maja zgromadzone pieniadze na naszym koncie, jednak w celu usprawnienia wspolpracy dobrze by bylo gdybysmy taka info. otrzymywaly meilem. Quote
beataczl Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 przyszlam z fejsa....co slychac u psiaczka? Quote
szafra Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 beataczl napisał(a):przyszlam z fejsa....co slychac u psiaczka? Dziękuję :) Siedzi sobie w DT już prawie będzie rok ... ma się dobrze. Biega, szczeka i ogólnie zadowolony. Tylko odzewu a ogłoszeń i z gazety ani jednego :shake:. Quote
szafra Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='phase']Zaglądam......[/QUOTE] Dziękuję :) Cisza u niego. Nie wiem nawet co pisać :shake:. Zasiedział się i tyle. Może jakiś cud wiosenny się zdarzy ... Quote
szafra Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 Twisterek pozdrawia wiosennie :loveu: Quote
halszka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 oj tak piękne psisko z Twisterka :) tylko gdzie ten domek... Quote
halszka Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Twisterkowi podmieniłam zdjęcia na te nowsze i również wyróżniłam ;-) http://olx.pl/oferta/twister-pewnie-i-tak-go-nie-zechcesz-czlowieku-CID103-ID31ODh.html Quote
szafra Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='halszka'] Twisterkowi podmieniłam zdjęcia na te nowsze i również wyróżniłam ;-) http://olx.pl/oferta/twister-pewnie-i-tak-go-nie-zechcesz-czlowieku-CID103-ID31ODh.html Super ! Dziękuję Halszko.:loveu: Quote
szafra Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 W związku z tym, że Aza z tego wątku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/252520-Azunia-z-amputowan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-ma-sw%C3%B3j-dom-i-swoich-ludzi-%29 znalazła swój dom stały zostanie Twisterowi przekazana kwota z bazarku Halszki : 170,30 zł. Pieniążki były zbierane na karmę dla Azy, która po amputacji łapki przebywała w DT. Dla Twistera też pewnie zakupimy za te pieniądze karmę. Bazarek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/252609-RozliczamyWIELKI-Kiermasz-Ksi%C4%85%C5%BCek-dla-Azy-i-Mentosa-do-06-05-godz-20-00. Jeszcze raz Halszce dziękuję :loveu:. Quote
szafra Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 W związku z tym, że Aza z tego wątku : http://www.dogomania.pl/forum/threads/252520-Azunia-z-amputowaną-łapką-ma-swój-dom-i-swoich-ludzi-) znalazła swój dom stały zostanie Twisterowi przekazana kwota z bazarku Halszki : 170,30 zł. Pieniążki były zbierane na karmę dla Azy, która po amputacji łapki przebywała w DT. Dla Twistera też pewnie zakupimy za te pieniądze karmę. Bazarek : http://www.dogomania.pl/forum/threads/252609-RozliczamyWIELKI-Kiermasz-Książek-dla-Azy-i-Mentosa-do-06-05-godz-20-00. Jeszcze raz Halszce dziękuję :loveu:. Quote
beataczl Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 oj..nie było dawno zadnych wieści o psiaczku... na fotkach z kwietnia wygląda slicznie a jak jesienią? :) Quote
szafra Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 U Twisterka wszystko dobrze. Gosia mówi, że radosny :) Trochę za sukami już nie nadąża ale bardzo chce równo z nimi biegać. Czasami łapy mu się plączą. Wiek robi swoje. Miałam gdzieś fotki ale nie wiem czy nie były e starym komputerze. Może cosik znajdę. Quote
szafra Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Znalazłam jakieś wakacyjne - Twisterek tak mocno spał na polance :evil_lol: . Quote
Recommended Posts