Nutusia Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Sialalalaaaaa.... W dodatku wizyta będzie baaaaaardzo "firmowa", więc jak coś to i do dziadka z wermahtu się dokopie ;) Quote
mestudio Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Super, dziś Pani nie mogła się doczekać i dzwoniła do mnie czy coś wiadomo i czy ktoś do niej zadzwoni:-). Quote
Ellig Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Poprawna']Wizyta jutro o 15.[/QUOTE] [quote name='mestudio']Super, dziś Pani nie mogła się doczekać i dzwoniła do mnie czy coś wiadomo i czy ktoś do niej zadzwoni:-).[/QUOTE] Kibicuje Fuksowi i trzymam kciuki:) Quote
Nutusia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 A może właśnie trwa... Takie fajne wizyty to czasem dłuuuugo trwają ;) :) Quote
Nutusia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Kurczę, a ja tu chyba będę mogła zajrzeć dopiero w niedzielę wieczorem... :( Ale jakoś tak, jakoś tak... no dobra, nie będę zapeszać ;) Quote
Ziutka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Nutusia']Kurczę, a ja tu chyba będę mogła zajrzeć dopiero w niedzielę wieczorem... :( Ale jakoś tak, jakoś tak... no dobra, nie będę zapeszać ;)[/QUOTE] Dam Ci znać :) Quote
Nutusia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ty mi lepiej daj znać czy doszedł mail z tekstem i co dalej z tym koksem ;) Quote
mestudio Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Mam już informacje. Rozmawiałam z Beatką i jak najbardziej polecają ten domek dla Fuksa. Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła super. Beatko bardzo dziękuję za pomoc:-). Teraz próbuję dodzwonić się do potencjalnego domku, ale chwilowo pani nie odbiera telefonu. Quote
Ellig Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='mestudio']Mam już informacje. Rozmawiałam z Beatką i jak najbardziej polecają ten domek dla Fuksa. Bardzo się cieszę, że wizyta wypadła super. Beatko bardzo dziękuję za pomoc:-). Teraz próbuję dodzwonić się do potencjalnego domku, ale chwilowo pani nie odbiera telefonu.[/QUOTE] Beata, serdecznie dziekuję:) Kciukasy jeszcze trzymam:) Quote
mestudio Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Wstępnie umówiliśmy się na poniedziałek na odbiór Fuksa. Pani musi zorganizować znajomych do pomocy aby sama nie musiała jechać z psem. Dogadaliśmy też szczegóły związane z leczeniem Fuksa, muszę zrobić rozpiskę jaką karmę i gdzie kupujemy i takie tam różności. Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Łomatulu oby! oby! nie zapeszyć, więc też jeszcze kciuki trzymam:) Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='mestudio']Wstępnie umówiliśmy się na poniedziałek na odbiór Fuksa. Pani musi zorganizować znajomych do pomocy aby sama nie musiała jechać z psem. Dogadaliśmy też szczegóły związane z leczeniem Fuksa, muszę zrobić rozpiskę jaką karmę i gdzie kupujemy i takie tam różności.[/QUOTE] Ależ się cieszę :) :multi: Quote
Ziutka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Nutusia']Ty mi lepiej daj znać czy doszedł mail z tekstem i co dalej z tym koksem ;)[/QUOTE] Mail doszedł :) Tekst wysłałam do redakcji, w tej chwili jest w trakcie obróbki ;) Zaraz wysyłam do Ewy maila od pani Ani, trzeba kilka rzeczy dopisać a to już Ewcia najlepiej będzie wiedziała co ;) Artykuł z fotami psiaków będzie na dniach! Natomiast co do modułu na stronie kozienice24.pl - miasto za to nie zapłaci. Chciałam abysmy mieli tam swój "Kącik adopcyjny" oddzielna zakładka itd. Jest możliwość to ogarnąć, koszt 1500 zł netto na rok, możemy wtedy codziennie dodawać info, fotki itd. Musze zapytać...czy od razu trzeba wsio na rok wykupić, czy płacić co miesiąc. Jeśli okaże się, że np. psiaki nie idą do domków dzięki temu kącikowi, to bez sensu płacić taką kase za coś, co nie jest skuteczne. Chciałam też, abyśmy mogli umieszczać info, że potrzebujemy dt, karmy itp. Ciężka sprawa...yhhh :roll: Quote
Ellig Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='mestudio']Wstępnie umówiliśmy się na poniedziałek na odbiór Fuksa. Pani musi zorganizować znajomych do pomocy aby sama nie musiała jechać z psem. Dogadaliśmy też szczegóły związane z leczeniem Fuksa, muszę zrobić rozpiskę jaką karmę i gdzie kupujemy i takie tam różności.[/QUOTE] Kciukasy trzymam! Quote
mestudio Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 Musimy Fuksa przekazać jutro gdyż od poniedziałku będziemy bez samochodu, a TZ musi jechać do pracy rano, a nie po południu. Musimy podjechać do Góry Kalwarii i tam przekażemy pieska. Quote
Mattilu Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Tak sie ciesze, ze sie znalezli ludzie, ktorym nie straszna nuzyca itp :) To znaczy, ze im naprawde na Fuksie zalezy :) Quote
mestudio Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='Ziutka']Mail doszedł :) Tekst wysłałam do redakcji, w tej chwili jest w trakcie obróbki ;) Zaraz wysyłam do Ewy maila od pani Ani, trzeba kilka rzeczy dopisać a to już Ewcia najlepiej będzie wiedziała co ;) Artykuł z fotami psiaków będzie na dniach! Natomiast co do modułu na stronie kozienice24.pl - miasto za to nie zapłaci. Chciałam abysmy mieli tam swój "Kącik adopcyjny" oddzielna zakładka itd. Jest możliwość to ogarnąć, koszt 1500 zł netto na rok, możemy wtedy codziennie dodawać info, fotki itd. Musze zapytać...czy od razu trzeba wsio na rok wykupić, czy płacić co miesiąc. Jeśli okaże się, że np. psiaki nie idą do domków dzięki temu kącikowi, to bez sensu płacić taką kase za coś, co nie jest skuteczne. Chciałam też, abyśmy mogli umieszczać info, że potrzebujemy dt, karmy itp. Ciężka sprawa...yhhh :roll:[/QUOTE] Portal kozienice24.pl jest kolejną odsłoną pionki24.pl Jeśli pionki24.pl już istnieją kilka lat i jest dorosłym tworem to ten dorosły wygląda marnie. Ja osobiście nie dałbym 1500zł za ogłoszenia. Nawet 100zł bym nie dał za ogłoszenia na kozienice24.pl bo ilość osób zaglądających jest w tej chwili znikoma. Ale to tylko moje zdanie. TZmestudio Quote
Recommended Posts