Gusiaczek Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Ziutka']Zaglądam do Fuksika...gdzie ten domek ? ehh[/QUOTE] No właśnie ..... gdzie? :( Quote
mestudio Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Dziś była wizyta w lecznicy i kolejny zastrzyk+zastrzyk na następny tydzień. Koszt 20 zł. Pyszczek wygląda troszkę lepiej, ale leczymy się dalej. Quote
Ziutka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='mestudio']Dziś była wizyta w lecznicy i kolejny zastrzyk+zastrzyk na następny tydzień. Koszt 20 zł. Pyszczek wygląda troszkę lepiej, ale leczymy się dalej.[/QUOTE] Wysyłam kaske za zastrzyk ;) I też poprosze Fuksa na maila do ogłoszeń Quote
mestudio Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Ziutka']Wysyłam kaske za zastrzyk ;) I też poprosze Fuksa na maila do ogłoszeń[/QUOTE] Dziękujemy bardzo. Wyślę najpóźniej jutro. [quote name='Mattilu']Co mowi wet? Choroba ustepuje?[/QUOTE] Pyszczek wygląda lepiej także jest szansa, że wyzdrowieje chłopak. Quote
Gusiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Witaj Fuks - cieszę się, że pychol lepiej. Będzie dobrze :) Quote
Jola i Czterołapy Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 (edited) Fiksiak wyzdrowieje, nie ma innej opcji Edited June 4, 2013 by Jola+Rani+Sari Quote
mestudio Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Patrzyłam na ilość wyświetleń Fuksa na tablicy i jest ich prawie 600, znowu odnowiłam tablicę, ale nikt nie dzwoni, nikt zdecydowany. Quote
mestudio Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Dziś miałam ciekawą rozmowę w sprawie Fuksa, organizuję wizytę PA w Siedlcach, napisałam do Ilony i Marzenki na FB. Może znajdą chwilkę albo kogoś polecą. Quote
Ellig Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='mestudio']Dziś miałam ciekawą rozmowę w sprawie Fuksa, organizuję wizytę PA w Siedlcach, napisałam do Ilony i Marzenki na FB. Może znajdą chwilkę albo kogoś polecą.[/QUOTE] Trzymam kciukasy!:) Quote
Gusiaczek Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='mestudio']Dziś miałam ciekawą rozmowę w sprawie Fuksa, organizuję wizytę PA w Siedlcach, napisałam do Ilony i Marzenki na FB. Może znajdą chwilkę albo kogoś polecą.[/QUOTE] Oj, dobrze by było .... :kciuki: Quote
mestudio Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Dostaliśmy 20 zł od Ziutki. Bardzo dziękujemy:-). Quote
Poprawna Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Trzymam kciuki. Nasze ogłoszenia też są odnawiane. Quote
mestudio Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Poprawna']Trzymam kciuki. Nasze ogłoszenia też są odnawiane.[/QUOTE] Szukam kogoś do wizyty w Siedlcach. Gusiaczek przesłał nam 45 zł uzbierane do firmowej skarbonki. Ponieważ Fuks ma wielki minus to te 45 zł dopisuję do jego rozliczenia. Gusiaczku pięknie dziękujemy:-). Quote
Poprawna Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Wizytę przeprowadzi koleżanka z Warty Goldena :). Już mam od Ewy namiary. Quote
Ellig Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Poprawna']Wizytę przeprowadzi koleżanka z Warty Goldena :). Już mam od Ewy namiary.[/QUOTE] Trzymam kciuki!!!! Quote
Recommended Posts