Ellig Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ale bylo przyjemnie:) https://lh6.googleusercontent.com/-ve88CbqOhw4/UYKWAX_iuoI/AAAAAAAANZE/g7F4FsXGxoY/s640/l8%2520066.jpg Quote
Nutusia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 I co z tym domkiem? Nie dorósł Fuksowi do pięt? ;) Quote
mestudio Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Poprawna napisał(a):Ewuś? Napisz proszę czy nadal uaktualniać? Tak, nadal bo chciałabym mieć wybór jednak, a nuż zadzwoni ktoś, kto bardziej do mnie przemówi. Dziś miałam trochę spraw na głowie, ale jutro zadzwonię pod wieczór do pani aby potwierdzić czy nadal chętna na Fuksa i wtedy będziemy szukali kogoś na wizytę. Quote
Ellig Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 mestudio napisał(a):Tak, nadal bo chciałabym mieć wybór jednak, a nuż zadzwoni ktoś, kto bardziej do mnie przemówi. Dziś miałam trochę spraw na głowie, ale jutro zadzwonię pod wieczór do pani aby potwierdzić czy nadal chętna na Fuksa i wtedy będziemy szukali kogoś na wizytę. Caly czas kibicuję:) Quote
Poprawna Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Nasze ogłoszenia są cały czas aktualizowane..... Quote
Jola i Czterołapy Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ogłoszenia lecą cały czas. Czy telefon dzwoni w/s adopcji? Quote
mestudio Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Ciekawi mnie jak będzie reagował na bieg przy rowerze. Jak jutro nie będzie padało i się nie zabiję to napiszę jak wyszło. Może w ten sposób będzie miał trochę ruchu skoro go nikt nie chce. TZmestudio Quote
Jola i Czterołapy Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Ciekawa zbieżność: Grażynka od Alexa wykombinowała wczoraj, że będzie ze Złotym jeździć na rolkach... Powodzenia! :) Quote
mestudio Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Jola+Rani+Sari napisał(a):Ciekawa zbieżność: Grażynka od Alexa wykombinowała wczoraj, że będzie ze Złotym jeździć na rolkach... Powodzenia! :) Jakbym kiedyś wykombinował, że w rolkach pojadę z dużym psem to wcześniej się ubezpieczę na bogato. To byłaby jednorazowa akcja. Wiem co psy potrafią zrobić. TZmestudio Quote
Poprawna Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Złoty jest goldenem a więc wielkości i wagi Fuksa. Na dodatek Złoty to pies, który miał dostać igłę z uwagi na agresję. U Grażynki nie przejawia żadnych agresywnych zachowań, ale nie lubi rolkarzy i rowerzystów, więc Grażynka chce psiaka odczulić i na te "urządzenia" :) Quote
mestudio Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Fuks się przebiegł. Nawet nie kombinował. Jeszcze żyję, więc było ok. Jutro powtórka, może trochę dalej niż dziś.... TZmestudio Quote
mestudio Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Dziś pobiegliśmy znów. To znaczy ja na rowerze, a Fuks lekko znudzony obok. Spoglądał się co jakiś czas "czemu tak wolno". Ale nie kombinował za bardzo. Trzyma się drogi i jest "sterowalny". TZmestudio Quote
mestudio Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Jutro przyjedzie pani z Warszawy oglądać Fuksa. A tu Fuks rowerowo. http://www.youtube.com/watch?v=QKRiMuaiIE4&feature=youtu.be Quote
Poprawna Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Cudo nie pies. Trzymam kciuki. Na Warszawę poszło dużo ogłoszeń. Quote
Recommended Posts