Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprawna napisał(a):
Ewuś? Napisz proszę czy nadal uaktualniać?

Tak, nadal bo chciałabym mieć wybór jednak, a nuż zadzwoni ktoś, kto bardziej do mnie przemówi. Dziś miałam trochę spraw na głowie, ale jutro zadzwonię pod wieczór do pani aby potwierdzić czy nadal chętna na Fuksa i wtedy będziemy szukali kogoś na wizytę.

Posted

mestudio napisał(a):
Tak, nadal bo chciałabym mieć wybór jednak, a nuż zadzwoni ktoś, kto bardziej do mnie przemówi. Dziś miałam trochę spraw na głowie, ale jutro zadzwonię pod wieczór do pani aby potwierdzić czy nadal chętna na Fuksa i wtedy będziemy szukali kogoś na wizytę.

Caly czas kibicuję:)

Posted

Ciekawi mnie jak będzie reagował na bieg przy rowerze. Jak jutro nie będzie padało i się nie zabiję to napiszę jak wyszło.
Może w ten sposób będzie miał trochę ruchu skoro go nikt nie chce.

TZmestudio

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Ciekawa zbieżność: Grażynka od Alexa wykombinowała wczoraj, że będzie ze Złotym jeździć na rolkach...
Powodzenia! :)

Jakbym kiedyś wykombinował, że w rolkach pojadę z dużym psem to wcześniej się ubezpieczę na bogato. To byłaby jednorazowa akcja. Wiem co psy potrafią zrobić.

TZmestudio

Posted

Złoty jest goldenem a więc wielkości i wagi Fuksa. Na dodatek Złoty to pies, który miał dostać igłę z uwagi na agresję. U Grażynki nie przejawia żadnych agresywnych zachowań, ale nie lubi rolkarzy i rowerzystów, więc Grażynka chce psiaka odczulić i na te "urządzenia" :)

Posted

Dziś pobiegliśmy znów. To znaczy ja na rowerze, a Fuks lekko znudzony obok. Spoglądał się co jakiś czas "czemu tak wolno". Ale nie kombinował za bardzo. Trzyma się drogi i jest "sterowalny".

TZmestudio