Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saJo , wiesz może dałoby się jakoś zorganizować transport gdybyś ewentualnie chciała coś z tymi psiakami z rzeszowa, ale jak coś to może piszmy w wątku owczarki do adopcji żeby tego nei zasmiecać ... (ja mam urlop cały długi weekend od pn do neidzieli mogłabym może pomóc transportem)

• 2 weeks later...
Posted

;) Witam, mam na imię Lidia i wzięłam Barrego do siebie. Teraz mieszka w Warszawie i powoli się aklimatyzuje... chwilowo okupuje dywanik przed drzwiami wejściowymi do mieszkania... Jednak są szanse na jego przeprowadzkę do saloniku... trzeba go tylko przekonać :loveu:

Posted

lili2 napisał(a):
;) Witam, mam na imię Lidia i wzięłam Barrego do siebie. Teraz mieszka w Warszawie i powoli się aklimatyzuje... chwilowo okupuje dywanik przed drzwiami wejściowymi do mieszkania... Jednak są szanse na jego przeprowadzkę do saloniku... trzeba go tylko przekonać :loveu:

No to trzymam kciuki za przekonywanie:razz:

Posted

lili2 napisał(a):

Tu jest dużo osób z Warszawy, które na pewno będą chętne, żeby pomóc w razie problemów. Nie wiem, w jakiej części Wawy mieszkasz, ale mam nadzieję, że dasz znać, jak będziesz wybierać się np. na Pola Mokotowskie, cobyśmy mogły (mogli ;) ) Poznać Barry'ego :lol: Życzymy póki co wytrwałości i dużo sukcesów:kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Jak widać, Bary czuje się już jak u siebie. :lol: Widocznie jest mu tam dobrze, skoro tak błyskawicznie się zaaklimatyzował.:loveu:

Posted

Witam, Bary już się zadomowił na dobre. :-) Właśnie wróciliśmy z wyczerpującego spaceru - wszystkie kije nad Wisłą zostały pogryzione. A teraz.... - jak to mówią zdechł pies ;-) Nic mu nie jest w stanie przeszkodzić w spanku :sleep2: Fotki z "wypadu w plener" wstawi Anashar. Pozdrowionka:multi:

Posted

lili2 masz cudownego psa - jak patrzę na niego, to zaczynam troszkę żałować, ze zdecydowałam się na szarego szczura, czyli onka użytkowego, a nie na ślicznego klasycznego podpalańca. Chociaż teraz już zaakceptowałam ten specyficzny "look" skrzyżowania nietoperza ze szczurem :evil_lol:

Bardzo prosimy o więcej zdjęć :multi: :multi: :multi: