Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę powiedzcie mi jak mam wejsc w tą galerię connected, bo chciałabym zobaczyc jej pieska. Ja mam sunię szczeniaczka i ma troszkę łupież jak się rozczesuje jej włoski. Doradźcie jakiego szamponu najlepiej używac dla niej? Może byc nawet jakiś droższy, zależy mi żeby włos był zdrowy i lśniący, a dodam, że malutka je tylko karmę royal junior dla yorków.

Posted

Mam pytanie,z jakiego miasta jest Twoja znajoma ?
Ja mogę polecić świetną hodowlę yorków pod Łodzią ,a dokładnie w Konstantynowie Łódzkim "Anitas".
Pani Anita bardzo dobrze zna się na psach i zawsze świetnie doradzi,nie jest pazerna na pieniądze.
Jeśli byłabyś zainteresowana kupnem psa od tej Pani ,proszę o wysłanie mi wiadomości,gdyż nie chcę rozpowszechniać na całym forum jej adresu,telefonu,gdyż może sobie tego nie życzyć.

Posted

SUNIA DOROSŁA 1 ROCZNA YORKSHIRE TERRIER RODOWÓD (numer 923062786)

i mały opis :

OBECNIE W 5 STYCZNIA SKOŃCZYŁA ROCZEK 1 RAZ MIAŁA SZCZENIACZKI URODZIŁA SAMA BEZ PRZESZKÓD
W MARCU POWINNA MIEC CIECZKĘ
JEST Z RODOWODEM Z HODOWLI BAKARAT

jak wycenic to dobrze ze tak powiem dobry sprzedawca z niego, kupil dopuścił i dalej na przemiał !

Posted

paulina200 napisał(a):
Jest coś takiego jak złoty york? I jeszcze jaka cena. 920522743

Nie ma. Yorki są stalowo złote, przeczytaj wzorzec rasy. No i piesek nie jest rodowodowy, to po prostu sympatyczny kundelek :)