Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znaczy ja chce to zrobić tak: tata ma się nie dowiedzieć że pies będzie kosztował ponad tysiąc, bo by się nigdy nie zgodził. nawet nie ma o czym marzyć. więc chce z mamą taki spisek malutki utworzyć ;p.
powiedziałam mamie że jeśli ma inne zdanie, chodź ja troche czytałam na ten temat i mniej więcej się orientuje to niech idzie się dopyta weta.
myślę że jakoś mamę przekonam.
ja mam jak na razie ponad 500... więc sporo by mama musiała dołożyć . :(

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Connected']znaczy ja chce to zrobić tak: tata ma się nie dowiedzieć że pies będzie kosztował ponad tysiąc, bo by się nigdy nie zgodził. nawet nie ma o czym marzyć. więc chce z mamą taki spisek malutki utworzyć ;p.
powiedziałam mamie że jeśli ma inne zdanie, chodź ja troche czytałam na ten temat i mniej więcej się orientuje to niech idzie się dopyta weta.
myślę że jakoś mamę przekonam.
ja mam jak na razie ponad 500... więc sporo by mama musiała dołożyć . :([/QUOTE]

A dobrze sie uczysz? Moja koleżanka dostała rodowodowego yorka za pasek czerwony (niestety po 2 latach zagryzł go pies
[*]:-()
A co bedzie jeśli twój tata dowie sie ile pies naprawde kosztował?:razz:

Posted

Nie wiem co będzie. hehe pewnie by się zdenerwował, zrobiłby wielki wywód i wql ale po kilku dniach by mu przeszło .
bd musiała robić wszystko żeby się nie dowiedział .:p
z nuką to u mnie średnio ; p, leniwa jestem ;] ale raczej moim rodzice na takie 'za oceny' nie lecą ; p

Posted

[quote name='Connected']Nie wiem co będzie. hehe pewnie by się zdenerwował, zrobiłby wielki wywód i wql ale po kilku dniach by mu przeszło .
bd musiała robić wszystko żeby się nie dowiedział .:p
z nuką to u mnie średnio ; p, leniwa jestem ;] ale raczej moim rodzice na takie 'za oceny' nie lecą ; p[/QUOTE]

Tyle zeby nie było tak ż etata psa wyrzuci:evil_lol:. Bo u mnie to moja mama bardzo nie lubi myszy a co za tym idzie to i kotów :shake: i jak moja sis chciała wziąć kota ze schroniska to mama stwierdziła ze i tak tam wróci i tak:roll: (dobrze ze psy lubi:evil_lol:)

Posted

nie no co ty, nie wyrzuci . przecież nie jest taki.
z tych ogłoszeń które dostalam od was wybrałam 2 - cena bardzo niska. w weekend pewnie pojade <jupi>.
oczywiście pieski są z rod

Posted

[quote name='Connected']nie no co ty, nie wyrzuci . przecież nie jest taki.
z tych ogłoszeń które dostalam od was wybrałam 2 - cena bardzo niska. w weekend pewnie pojade <jupi>.
oczywiście pieski są z rod[/QUOTE]

A które to ogłoszenia?

Posted

[quote name='...::Basia::...']Przecież to nie jest york! Za duze uszy i za chuda!

Dokładnie to jakiś mieszaniec pinczera.

UWAGA! W zwiazku z licznymi pytaniami (również i od pseudohodowcow), uprzejmie informuje, iż sprzedawana suczka jest rasy York, a nie zadnej innej lub mieszanej. Jej mama została pokryta pieskiem także rasy York. Dla niedowiarków udostępniam do obejrzenia zarówno tatę-pieska, jak i mamę-suczkę.

To dopisek do tej aukcji

Posted

[quote name='Chefrenek']UWAGA! W zwiazku z licznymi pytaniami (również i od pseudohodowcow), uprzejmie informuje, iż sprzedawana suczka jest rasy York, a nie zadnej innej lub mieszanej. Jej mama została pokryta pieskiem także rasy York. Dla niedowiarków udostępniam do obejrzenia zarówno tatę-pieska, jak i mamę-suczkę.

Widziałam to i czytałam, ale moim zdaniem to zaden dowód na to że suczka juest rasowa bo wyglada jak zwykły kundelek:roll::razz:

Posted

[quote name='...::Basia::...']Widziałam to i czytałam, ale moim zdaniem to zaden dowód na to że suczka juest rasowa bo wyglada jak zwykły kundelek:roll::razz:[/QUOTE]

Gadać to sobie można. Trzeba mieć dowód.

Posted

[quote name='Chefrenek']Gadać to sobie można. Trzeba mieć dowód.[/QUOTE]

trzeba mieć ro-dowód:)

a co do tej aukcji to poprostu żal.....babka pewnie nawet nie potrawi poprawnie nazwy rasy napisać to pisze że to rasa "york".....zacofanie, oszustwo, po prostu jakiś prostak tą aukcję wystawia.

Posted

[quote name='pa-ttti']trzeba mieć ro-dowód:)

a co do tej aukcji to poprostu żal.....babka pewnie nawet nie potrawi poprawnie nazwy rasy napisać to pisze że to rasa "york".....zacofanie, oszustwo, po prostu jakiś prostak tą aukcję wystawia.[/QUOTE]

No ale wiesz kiedyś trafi sie głopi i kupi

Posted

w to nie wątpię. za taką cenę to raz-dwa sprzeda tego psiaka, czasem ludzie jak mają jakieś marzenia(np york) a ich nie stać to wolą sami siebie oszukiwać i ślepo wierzyć w to co mówią inni. albo ktoś poprostu szuka małego fajnego kundelka-tylko że wtedy prędzej by w schronisku poszukał niż wydawał tyle kasy...