paulina200 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dziekuję za podpowiedź. Patrzcie na to link usunięty Ta baba dalej sprzedaje te pieski co ja kupłam od niej moją chorą sunię :crazyeye: pewnie kolejny miot z robalami w brzuszku :angryy::mad: Ludzie nie kupujcie psów od POMPEO !!! Quote
Erazm Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Nie rozumie jak w takiej sytuacji nie daliscie jeszcze odpowiednego komentarza:roll: warto przestrzec innych... dla dobra psiakow... Quote
paulina200 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ale nie mam jak wystawic jej komentarza, bo kupiłam psa poza allegro :shake: Quote
Kisses Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Normalnie chyba sobie poczekam na nich na Skype... SZCZENIACZEK DO DOMU OTRZYMA NOWĄ WYPRAWKĘ 1.karmę royal canin. (biedny pies) 2.szampon. (ciekawe jaki) 3.szczotkę zgrzebło. 4.ubranko. (po chol***) 5.komplet gumeczek i spinek. 6.szeleczki + smyczkę. 7.zabawkę. 8.szczoteczki do zębów. 9.gryzaczki. 10.kabanosy. 11.kosteczki. 12.legowisko. 13.miseczki. [SIZE=3] 14.książeczkę zdrowia Metryczki niet :roll: Quote
aniyae Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 moim zdaniem na allegro powinny byc wystawiane tylko psy z rodowodem, moze w ten sposob ukrociloby sie proceder rozmnazania kundli.Ale Allegro na tym procederze zarabia, wiec nie zrobi nic, zeby pseudohodowcy nie mieli prawa wstepu. Quote
agasc Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 aniyae napisał(a):moim zdaniem na allegro powinny byc wystawiane tylko psy z rodowodem, moze w ten sposob ukrociloby sie proceder rozmnazania kundli.Ale Allegro na tym procederze zarabia, wiec nie zrobi nic, zeby pseudohodowcy nie mieli prawa wstepu. Zacznijmy od tego,że pseudohodowców nie brakuje w szeregach ZK. Dlaczego Allegro-w końcu portal zarabiajacy na sprzedawanych tam zwierzetach i rzeczach ma coś z tym zrobić ,skoro nawet skargi do ZK na takich ,,chodoffców''nie przynoszą efektu?:crazyeye: Quote
meja Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Nie uwierzycie - na allegro jest biszkoptowy york:crazyeye: koniecznie zajrzyjcie na tą stronę, wystarczy wpisać w wyszukiwarce "biszkoptowy york" :-o Quote
goska i zwierzyniec Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 na allegro znalazłam też "zamów na komunię" :flaming: Quote
jmw Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 meja napisał(a):Nie uwierzycie - na allegro jest biszkoptowy york:crazyeye: koniecznie zajrzyjcie na tą stronę, wystarczy wpisać w wyszukiwarce "biszkoptowy york" :-o I jeszcze 1600! Za to można kupić z papierami ... Quote
Chefrenek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Sarah napisał(a):I jeszcze 1600! Za to można kupić z papierami ... Z wyglądu york tylko kolor po jakimś tajemniczym przodku. :razz: Tak to jest rozmnażać psy bez papierów. A ten mały rudy w kojcu to ten sam? Quote
agasc Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Zauważyłam ostatnio sporo ogłoszeń dotyczących sprzedaży dorosłych yorasków (nawet suczek szczennych i w trakcie cieczki).Czyżby moda wreszcie powoli się kończyła? Jeśli tak,to pozostaje się jedynie cieszyć,bo nareszcie hodowlą zajmą się wyłącznie pasjonaci. Nic tak nie smuci, jak wiadomość o producencie posiadającym kilka młodych suk i kryjącym w każdą możliwą do pokrycia cieczkę:-( Robią hodowlanki (albo i nie) a pozniej heja z produkcją.ŻAŁOSNE... Quote
Guest Agata_B Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 agasc napisał(a):Zauważyłam ostatnio sporo ogłoszeń dotyczących sprzedaży dorosłych yorasków (nawet suczek szczennych i w trakcie cieczki).Czyżby moda wreszcie powoli się kończyła? Jeśli tak,to pozostaje się jedynie cieszyć,bo nareszcie hodowlą zajmą się wyłącznie pasjonaci. Nic tak nie smuci, jak wiadomość o producencie posiadającym kilka młodych suk i kryjącym w każdą możliwą do pokrycia cieczkę:-( Robią hodowlanki (albo i nie) a pozniej heja z produkcją.ŻAŁOSNE... Raczej ta moda nigdy się nie skończy :shake: Zawsze znajdzie się ktoś chętny na małego słodkiego yoreczka :| Dobrze, że mnie to już nie dotyczy. Quote
evunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałabym poruszyć sprawę (nie wiem czy do tej pory była poruszna) nietypową... Moja koleżanka jest wielką miłośniczką małych piesków, w szczególnosci yorków... Planuje nawet kupić albo przygarnąc takiego pieska :razz: Przeglądając ostatnio gumtree natkneła sie na takie oto ogłoszenia : Yorkshire terrier szczenięta na sprzedaż - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Yorkshire terrier szczenięta na sprzedaż Mam dwa yorkshire ter - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice Było więcej ale nie mogę znaleźć. Na innych portalach tez są takie ogłoszenia... :crazyeye:Oczywiście koleżnka postanowiła napisać gdzie te szczenieta do oddania za darmo.... Gdzie można je odebrać??? Okazało sie ze pieski są za granicą.... :cool3: Są a raczej może w ogóle ich nie ma... wystrczy podać adres imie nazwisko i telefon a pieski jutro wylecą do Polski :mad: Oczywiscie wiadome dla mnie że to jakaś podpucha, tylko ciekawe co sie za tym kryje.... Co o tym myslicie???? Quote
evunia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [url=http://www.eoferty.com.pl/id87955_yorkie_szczeniat_do_przyjecia.html]YORKIE szczeni Quote
Ewcia87 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Faktycznie dziwna sprawa nie wiadomo co o tym myśleć Quote
evunia Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ludzie którzy piszą te ogłoszenia nie umieją nawet dobrze pisać po polsku... Jak dla mnie baaardzo dziwne... :crazyeye: Quote
agasc Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Treść przetłumaczona translatorem i jest to pewnie oszustwo. Mój znajomy w taki sposób miał nabyć owczarka,tyle,że po kontakcie okazało się ,że musi włacić kilkaset zł na konto.Pies miał być u niego w następny dzień.Zrezygnował. Quote
marikka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wiele razy spotkałam się z takiego typu ogłoszeniami. Niektóre odpowiedzi na moje ogłoszenia takie były. Ja najczęściej wypytywałam się o psy. Jedno znalazłam podobno z Ghany. Quote
ola46 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 To na pewno jest kłamstwo. Bo kto w dzisiejszych czasach oddał by yorka za darmo?? jeśli np. na allegro mieszany york kosztuje ok 500 złoty w zwyż:diabloti: A zza tej granicy to te pieski pocztą przyślą??:shake: tak chcą mieć nasze dane, żeby potem ładny rachuneczek do nas przyszedł:angryy: Quote
aska_b1 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ot, takie tam przykłady ludzkiej bezczelności: aukcja numer 595374140 za 750 zł aukcja numer 595375226 za 550 zł Quote
Skibka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='aska_b1']Ot, takie tam przykłady ludzkiej bezczelności: aukcja numer 595374140 za 750 zł http://img27.imageshack.us/img27/1359/595374140.jpg aukcja numer 595375226 za 550 zł http://img27.imageshack.us/img27/8443/595375226.jpg Czy oni myślą, że ludzie nie poznają jak york wygląda?! Ale zawsze można powiedzieć że to nowe rzadko spotykane umaszczenie i ludzie się rzucą jak na świeże bułki..:shake: Quote
ladyyork Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Przecież to nawet nie podobne do yorka:cool3: jak można coś takiego pisać i wmawiać ludziom że to york:angryy: Quote
pa-ttti Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 kiedyś moja znajoma kupiła sobie yorka 7 tygodniowego który u weta okazał się 3,5tygodniowym sznaucerem:):) słuchajcie czy to mozliwe żeby suczka o wadze 1,5kg miała 5 szczeniąt?! Quote
ladyyork Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 pa-ttti napisał(a): słuchajcie czy to mozliwe żeby suczka o wadze 1,5kg miała 5 szczeniąt?! :-o:-o:-o Raczej nie Quote
Recommended Posts