Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuję za podpowiedź. Patrzcie na to
link usunięty
Ta baba dalej sprzedaje te pieski co ja kupłam od niej moją chorą sunię :crazyeye: pewnie kolejny miot z robalami w brzuszku :angryy::mad: Ludzie nie kupujcie psów od POMPEO !!!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Normalnie chyba sobie poczekam na nich na Skype...

SZCZENIACZEK DO DOMU OTRZYMA NOWĄ WYPRAWKĘ
1.karmę royal canin. (biedny pies)

2.szampon. (ciekawe jaki)

3.szczotkę zgrzebło.
4.ubranko. (po chol***)

5.komplet gumeczek i spinek.
6.szeleczki + smyczkę.
7.zabawkę.
8.szczoteczki do zębów.
9.gryzaczki.
10.kabanosy.
11.kosteczki.
12.legowisko.
13.miseczki.
[SIZE=3] 14.książeczkę zdrowia

Metryczki niet :roll:

• 2 weeks later...
Posted

moim zdaniem na allegro powinny byc wystawiane tylko psy z rodowodem, moze w ten sposob ukrociloby sie proceder rozmnazania kundli.Ale Allegro na tym procederze zarabia, wiec nie zrobi nic, zeby pseudohodowcy nie mieli prawa wstepu.

Posted

aniyae napisał(a):
moim zdaniem na allegro powinny byc wystawiane tylko psy z rodowodem, moze w ten sposob ukrociloby sie proceder rozmnazania kundli.Ale Allegro na tym procederze zarabia, wiec nie zrobi nic, zeby pseudohodowcy nie mieli prawa wstepu.

Zacznijmy od tego,że pseudohodowców nie brakuje w szeregach ZK.
Dlaczego Allegro-w końcu portal zarabiajacy na sprzedawanych tam zwierzetach i rzeczach ma coś z tym zrobić ,skoro nawet skargi do ZK na takich ,,chodoffców''nie przynoszą efektu?:crazyeye:

Posted

Nie uwierzycie - na allegro jest biszkoptowy york:crazyeye:
koniecznie zajrzyjcie na tą stronę, wystarczy wpisać w wyszukiwarce "biszkoptowy york"
:-o

Posted

meja napisał(a):
Nie uwierzycie - na allegro jest biszkoptowy york:crazyeye:
koniecznie zajrzyjcie na tą stronę, wystarczy wpisać w wyszukiwarce "biszkoptowy york"
:-o

I jeszcze 1600! Za to można kupić z papierami ...

Posted

Sarah napisał(a):
I jeszcze 1600! Za to można kupić z papierami ...

Z wyglądu york tylko kolor po jakimś tajemniczym przodku. :razz: Tak to jest rozmnażać psy bez papierów.

A ten mały rudy w kojcu to ten sam?

Posted

Zauważyłam ostatnio sporo ogłoszeń dotyczących sprzedaży dorosłych yorasków (nawet suczek szczennych i w trakcie cieczki).Czyżby moda wreszcie powoli się kończyła?
Jeśli tak,to pozostaje się jedynie cieszyć,bo nareszcie hodowlą zajmą się wyłącznie pasjonaci.
Nic tak nie smuci, jak wiadomość o producencie posiadającym kilka młodych suk i kryjącym w każdą możliwą do pokrycia cieczkę:-(
Robią hodowlanki (albo i nie) a pozniej heja z produkcją.ŻAŁOSNE...

Guest Agata_B
Posted

agasc napisał(a):
Zauważyłam ostatnio sporo ogłoszeń dotyczących sprzedaży dorosłych yorasków (nawet suczek szczennych i w trakcie cieczki).Czyżby moda wreszcie powoli się kończyła?
Jeśli tak,to pozostaje się jedynie cieszyć,bo nareszcie hodowlą zajmą się wyłącznie pasjonaci.
Nic tak nie smuci, jak wiadomość o producencie posiadającym kilka młodych suk i kryjącym w każdą możliwą do pokrycia cieczkę:-(
Robią hodowlanki (albo i nie) a pozniej heja z produkcją.ŻAŁOSNE...

Raczej ta moda nigdy się nie skończy :shake: Zawsze znajdzie się ktoś chętny na małego słodkiego yoreczka :|
Dobrze, że mnie to już nie dotyczy.

Posted

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Chciałabym poruszyć sprawę (nie wiem czy do tej pory była poruszna) nietypową... Moja koleżanka jest wielką miłośniczką małych piesków, w szczególnosci yorków... Planuje nawet kupić albo przygarnąc takiego pieska :razz:
Przeglądając ostatnio gumtree natkneła sie na takie oto ogłoszenia :

Yorkshire terrier szczenięta na sprzedaż - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa

Yorkshire terrier szczenięta na sprzedaż Mam dwa yorkshire ter - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice

Było więcej ale nie mogę znaleźć. Na innych portalach tez są takie ogłoszenia... :crazyeye:Oczywiście koleżnka postanowiła napisać gdzie te szczenieta do oddania za darmo.... Gdzie można je odebrać???
Okazało sie ze pieski są za granicą.... :cool3: Są a raczej może w ogóle ich nie ma... wystrczy podać adres imie nazwisko i telefon a pieski jutro wylecą do Polski :mad: Oczywiscie wiadome dla mnie że to jakaś podpucha, tylko ciekawe co sie za tym kryje.... Co o tym myslicie????

Posted

Treść przetłumaczona translatorem i jest to pewnie oszustwo.
Mój znajomy w taki sposób miał nabyć owczarka,tyle,że po kontakcie okazało się ,że musi włacić kilkaset zł na konto.Pies miał być u niego w następny dzień.Zrezygnował.

Posted

Wiele razy spotkałam się z takiego typu ogłoszeniami. Niektóre odpowiedzi na moje ogłoszenia takie były. Ja najczęściej wypytywałam się o psy. Jedno znalazłam podobno z Ghany.

Posted

To na pewno jest kłamstwo. Bo kto w dzisiejszych czasach oddał by yorka za darmo?? jeśli np. na allegro mieszany york kosztuje ok 500 złoty w zwyż:diabloti: A zza tej granicy to te pieski pocztą przyślą??:shake: tak chcą mieć nasze dane, żeby potem ładny rachuneczek do nas przyszedł:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='aska_b1']Ot, takie tam przykłady ludzkiej bezczelności:
aukcja numer 595374140 za 750 zł
http://img27.imageshack.us/img27/1359/595374140.jpg

aukcja numer 595375226 za 550 zł
http://img27.imageshack.us/img27/8443/595375226.jpg

Czy oni myślą, że ludzie nie poznają jak york wygląda?!
Ale zawsze można powiedzieć że to nowe rzadko spotykane umaszczenie i ludzie się rzucą jak na świeże bułki..:shake:

Posted

kiedyś moja znajoma kupiła sobie yorka 7 tygodniowego który u weta okazał się 3,5tygodniowym sznaucerem:):)

słuchajcie czy to mozliwe żeby suczka o wadze 1,5kg miała 5 szczeniąt?!