Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka dni temu na allegro pojawiło sie ogłoszenie sprzedaży Yoreczki w wieku 4 - 5 lat. Poznoć została odkupiona od ludzi, którzy zle ją traktowali, sprzedająca chciała za sunie 200 zł. Oczywiscie oferta kupna została złożona błyskawicznie... Przez osobe o nicku blejd1974. Brzmi znajomo ?
Mysle ze moge podac link do aukcji z tego wzgledu ze sprzedaz juz zakonczono, jezeli nie prosze o usunięcie.

http://www.allegro.pl/item283091680_yorkshire_terrier_suka.html

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pysiulka86 napisał(a):
Kilka dni temu na allegro pojawiło sie ogłoszenie sprzedaży Yoreczki w wieku 4 - 5 lat. Poznoć została odkupiona od ludzi, którzy zle ją traktowali, sprzedająca chciała za sunie 200 zł. Oczywiscie oferta kupna została złożona błyskawicznie... Przez osobe o nicku blejd1974. Brzmi znajomo ?
Mysle ze moge podac link do aukcji z tego wzgledu ze sprzedaz juz zakonczono, jezeli nie prosze o usunięcie.

http://www.allegro.pl/item283091680_yorkshire_terrier_suka.html

Już wysłałam maila do sprzedającego. Może jeszcze nie wydał psa.:shake::shake::shake:

Może jeszcze ktoś wyśle coby nie było że się uwziełam na blejd.

Posted

Kochane! Dziękujemy Wam baaaardzo za pilne śledzenie ogłoszeń. Niestety to nie Pati. Wysłałam w nocy SMSa do właścicielki skradzionej suczki, aby sprawdziła póki jeszcze ta aukcja widnieje na allegro. Niestety, to nie ona! Szukamy dalej....

Posted

Sunia nie może mieć młodych bo jet po przejściach ale blejd o tym nie wie dziewczyna chciała dla nie dobry dom znależć i nie wie co ma teraz robic poradzcie!!!

Posted

powinna od razu w aukcji zaznaczyc ze sunia nie moze miec malych wtedy nie zglosili by sie potencjalni pseudohodowcy chcacy zarobic na sunce.Moim zdaniem powinna zadzwonic do od osoby która kupila sunie i jej o tym powiedziec jak najszybciej! Innaczej sunie moze spotkac straszny los gdy okaze sie ze4 jest "bezuzyteczna" .Im szybciej to zrobi tym lepiej :(

Posted

Ja właśnie znalazłam 2 aukcje tej samej osoby
na jednej sprzedaje syczkę 3,5 roku a na drugiej tą samą suczke i szczeniaka 6 tyg. nie ma zdjęć ale suczka jest do licytacji od złotówki (kup teraz 500 zł) a na drugiej aukcji jest w tej chwili za 400 zł i za ta ce3nę albo szczeniak albo ta suczka
jak chcecie podam wam linki ale już się o nią boję

Posted

Patikujek napisał(a):
na jednej sprzedaje syczkę 3,5 roku a na drugiej tą samą suczke i szczeniaka 6 tyg. nie ma zdjęć ale suczka jest do licytacji od złotówki (kup teraz 500 zł) a na drugiej aukcji jest w tej chwili za 400 zł i za ta ce3nę albo szczeniak albo ta suczka

pzreslij mi na PW link

Posted

iberia napisał(a):
Halloo ludzie dodzwoniłam się do dziewczyny która sprzdała sunie
blejd odebrała ją dzis

Tak jak ktoś napisał. Powinna zadzwonić do blejd i ją o tym poinformować.
Dziwne że nie odczytała maili które do niej pisałyśmy.:hmmmm:

Patikujek napisał(a):

Czyli też handlarz.:shake::shake::shake:

ps. wydaję mi się że blejd nie odda psa. Sprzeda go gdzieś za większą kasę.:mad:

Patikujek ja nie widzę, żeby ci ludzie sprzedawali jakieś inne psy. A może chodzi Ci o blejd?

Posted

Patikujek napisał(a):
Mi chodzi o całkiem inne osoby, to całkiem inna sprawa:) Mi chodzi o to że 2 nowe aukcje jakie znalazłam są tej samej osoby
A linki już ci Iberia wysyłam

Te aukcje zostały usuniete przez pracownika allegro :)

Posted

Znowu na allegro są aukcje tej samej osoby!!! bez zdjęć!!! Dorosłą suczka i szczeniaczki licytacja o 1 zł, i jeszcze jedno suczka 7 tyg o wadze 45dkg. Jest to ktoś z Olkusza a ja w sobote jadę tam do taty na swięta zastanawiam się czy nie umówić się z tą osobą niby ze chce kupic pieska ???

Posted

Iberio! Jeżeli ta osoba czyta dogo to już wie o Twoich cwanych planach...

Życzę Wam wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Pozdrawiam, Mery

Posted

iberia napisał(a):
Znowu na allegro są aukcje tej samej osoby!!! bez zdjęć!!! Dorosłą suczka i szczeniaczki licytacja o 1 zł, i jeszcze jedno suczka 7 tyg o wadze 45dkg. Jest to ktoś z Olkusza a ja w sobote jadę tam do taty na swięta zastanawiam się czy nie umówić się z tą osobą niby ze chce kupic pieska ???

Hej Ibi!!!
To jest jakis pomysł....