pysiulka86 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kilka dni temu na allegro pojawiło sie ogłoszenie sprzedaży Yoreczki w wieku 4 - 5 lat. Poznoć została odkupiona od ludzi, którzy zle ją traktowali, sprzedająca chciała za sunie 200 zł. Oczywiscie oferta kupna została złożona błyskawicznie... Przez osobe o nicku blejd1974. Brzmi znajomo ? Mysle ze moge podac link do aukcji z tego wzgledu ze sprzedaz juz zakonczono, jezeli nie prosze o usunięcie. http://www.allegro.pl/item283091680_yorkshire_terrier_suka.html Quote
Chefrenek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 pysiulka86 napisał(a):Kilka dni temu na allegro pojawiło sie ogłoszenie sprzedaży Yoreczki w wieku 4 - 5 lat. Poznoć została odkupiona od ludzi, którzy zle ją traktowali, sprzedająca chciała za sunie 200 zł. Oczywiscie oferta kupna została złożona błyskawicznie... Przez osobe o nicku blejd1974. Brzmi znajomo ? Mysle ze moge podac link do aukcji z tego wzgledu ze sprzedaz juz zakonczono, jezeli nie prosze o usunięcie. http://www.allegro.pl/item283091680_yorkshire_terrier_suka.html Już wysłałam maila do sprzedającego. Może jeszcze nie wydał psa.:shake::shake::shake: Może jeszcze ktoś wyśle coby nie było że się uwziełam na blejd. Quote
dzasta Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja też wysłałam jak tylko przeczytałam ale zero odpowiedzi jak narazie :shake: Quote
Kincia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wydaje mi sie ze jest troche podobna do tej zaginionej suczki:roll: (???) Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kincia napisał(a):Wydaje mi sie ze jest troche podobna do tej zaginionej suczki:roll: (???) Niee .. ta jest ciemniejsza.. ja nie widze podobieństwa :shake: Quote
mery Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kochane! Dziękujemy Wam baaaardzo za pilne śledzenie ogłoszeń. Niestety to nie Pati. Wysłałam w nocy SMSa do właścicielki skradzionej suczki, aby sprawdziła póki jeszcze ta aukcja widnieje na allegro. Niestety, to nie ona! Szukamy dalej.... Quote
Chefrenek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Agata_B napisał(a):Chefrenek - i co? Odpisała Ci? Niestety nie i z tego co wiem innym też nie. Quote
Patikujek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Też napisałam maila ale brak odpoiwiedzi:shake: Quote
edi,feti,gusia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ciekawe co z ta sunia?ktos cos wie? Quote
iberia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 edi,feti,gusia napisał(a):ciekawe co z ta sunia?ktos cos wie? Dzwonie na komórke do sosby sprzedające ale nikt nie odbiera tylko poczta włącza się Quote
iberia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Halloo ludzie dodzwoniłam się do dziewczyny która sprzdała sunie blejd odebrała ją dzis Quote
iberia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Sunia nie może mieć młodych bo jet po przejściach ale blejd o tym nie wie dziewczyna chciała dla nie dobry dom znależć i nie wie co ma teraz robic poradzcie!!! Quote
edi,feti,gusia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 powinna od razu w aukcji zaznaczyc ze sunia nie moze miec malych wtedy nie zglosili by sie potencjalni pseudohodowcy chcacy zarobic na sunce.Moim zdaniem powinna zadzwonic do od osoby która kupila sunie i jej o tym powiedziec jak najszybciej! Innaczej sunie moze spotkac straszny los gdy okaze sie ze4 jest "bezuzyteczna" .Im szybciej to zrobi tym lepiej :( Quote
Patikujek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ja właśnie znalazłam 2 aukcje tej samej osoby na jednej sprzedaje syczkę 3,5 roku a na drugiej tą samą suczke i szczeniaka 6 tyg. nie ma zdjęć ale suczka jest do licytacji od złotówki (kup teraz 500 zł) a na drugiej aukcji jest w tej chwili za 400 zł i za ta ce3nę albo szczeniak albo ta suczka jak chcecie podam wam linki ale już się o nią boję Quote
edi,feti,gusia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :shake: w glowie sie nie miesci mojej :-( Quote
iberia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Patikujek napisał(a):Ja właśnie znalazłam 2 aukcje tej samej osoby na jednej sprzedaje syczkę 3,5 roku a na drugiej tą samą suczke i szczeniaka 6 tyg. nie ma zdjęć ale suczka jest do licytacji od złotówki (kup teraz 500 zł) a na drugiej aukcji jest w tej chwili za 400 zł i za ta ce3nę albo szczeniak albo ta suczka jak chcecie podam wam linki ale już się o nią boję pzreslij mi na PW link Quote
Chefrenek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 iberia napisał(a):Halloo ludzie dodzwoniłam się do dziewczyny która sprzdała sunie blejd odebrała ją dzis Tak jak ktoś napisał. Powinna zadzwonić do blejd i ją o tym poinformować. Dziwne że nie odczytała maili które do niej pisałyśmy.:hmmmm: Patikujek napisał(a):Ja właśnie znalazłam 2 aukcje tej samej osoby na jednej sprzedaje syczkę 3,5 roku a na drugiej tą samą suczke i szczeniaka 6 tyg. nie ma zdjęć ale suczka jest do licytacji od złotówki (kup teraz 500 zł) a na drugiej aukcji jest w tej chwili za 400 zł i za ta ce3nę albo szczeniak albo ta suczka jak chcecie podam wam linki ale już się o nią boję Czyli też handlarz.:shake::shake::shake: ps. wydaję mi się że blejd nie odda psa. Sprzeda go gdzieś za większą kasę.:mad: Patikujek ja nie widzę, żeby ci ludzie sprzedawali jakieś inne psy. A może chodzi Ci o blejd? Quote
Patikujek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Mi chodzi o całkiem inne osoby, to całkiem inna sprawa:) Mi chodzi o to że 2 nowe aukcje jakie znalazłam są tej samej osoby A linki już ci Iberia wysyłam Quote
iberia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Patikujek napisał(a):Mi chodzi o całkiem inne osoby, to całkiem inna sprawa:) Mi chodzi o to że 2 nowe aukcje jakie znalazłam są tej samej osoby A linki już ci Iberia wysyłam Te aukcje zostały usuniete przez pracownika allegro :) Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 iberia napisał(a):Te aukcje zostały usuniete przez pracownika allegro :) I dzięki Bogu :modla: Quote
iberia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Znowu na allegro są aukcje tej samej osoby!!! bez zdjęć!!! Dorosłą suczka i szczeniaczki licytacja o 1 zł, i jeszcze jedno suczka 7 tyg o wadze 45dkg. Jest to ktoś z Olkusza a ja w sobote jadę tam do taty na swięta zastanawiam się czy nie umówić się z tą osobą niby ze chce kupic pieska ??? Quote
mery Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Iberio! Jeżeli ta osoba czyta dogo to już wie o Twoich cwanych planach... Życzę Wam wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pozdrawiam, Mery Quote
Jofka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 iberia napisał(a):Znowu na allegro są aukcje tej samej osoby!!! bez zdjęć!!! Dorosłą suczka i szczeniaczki licytacja o 1 zł, i jeszcze jedno suczka 7 tyg o wadze 45dkg. Jest to ktoś z Olkusza a ja w sobote jadę tam do taty na swięta zastanawiam się czy nie umówić się z tą osobą niby ze chce kupic pieska ??? Hej Ibi!!! To jest jakis pomysł.... Quote
Recommended Posts