Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś Wam powiem (nie to żeby broniła Pompeo). Otwórzcie oczy. Na dogomanii są osoby, które udają wielkich przeciwników pseudohodowli a na boku kręcą lody i mają niezły ubaw jak to wszystkich wywodzą w pole udająć świętych.

Posted

Sama nie wiem, czy takie osoby, tak mocno zajęte "interesem" mają jeszcze czas na dogomanię. Ciekawe czy ona ma rodzinę,czy na przykład to wszystko widzą jej dzieci??

Posted

Jofka napisał(a):
Sama nie wiem, czy takie osoby, tak mocno zajęte "interesem" mają jeszcze czas na dogomanię. Ciekawe czy ona ma rodzinę,czy na przykład to wszystko widzą jej dzieci??

Mają sama Pompeo była na dogo. Chyba ma kiedyś na jakiejś aukcji było zdjęcie dziecka.

Posted

no właśnie chyba...dobrze,że chyba daleko od mnie...Ludzie zanim kupią psa na allegro powinni zajrzeć na dogo...wtedy nie będą mieli wątpliwości u kogo dokonać zakupu!!:razz::razz:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Chyba z łódzkiego.

tak z lodzkiego i z tego co pisaly kiedys dziewczyny jej mama tez hodowala psy (nie wiem jak teraz ale pewnie tez bo ostatnio w ogloszeniach bylo napisane ,ze jej mama hoduje biewery taaaaaaaaaaaa:shake:

fajnie ,ze nie kupila tych psow ale i tak pewnie zrobil to jakis inny hodofffca:shake:
i tak jak napisala Chefrenek na dogo jest jeszcze pewnie pare takich osob a my mamy zwiazane rece

Posted

Jofka napisał(a):

Ile ty masz lat dziewczyno i co cie obchodzi jej rodzina to wstyd jak wy sie wypowiadacie na temat innych ludzi.Uważacie że tylko osoby samotne mogą isę zajmować psami,a tam gdzie są dzieci i normalna zwykła RODZINA to juz nie ma sie czasu aby zając się swoimi pupilami.Otórz oświadczam wam że to jest absurd.Dzieci wychowywane ze zwierzętami wiedzą i są uczone szacunku do nich.Przypominam że to dogo o psach a nie o ludziech.

Posted

bialeyorki moze warto abys zapoznala sie z dzialalnoscia tej osoby bo niestety ale do uczciwych to ona nie nalezy ...i nieraz tutaj bylo o jej dzialalnosci duzo wystarczy poszukac a potem najwyzej bronic jesli sie nie widzi nic zlego w tym co robi...ale nie sadzisz ze np kradnac zdjecia ze stron hodowli wklejajac do swoich ogloszen jest ok ???a wymieniac mozna bardzo dlugo

Posted

bajadera napisał(a):
Uderz w stół, a nożyce się odezwą.....

niby co to miało znaczyć wy cały czas myślicie że ja to pompea ,ręce opadają:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

białeyorki napisał(a):
niby co to miało znaczyć wy cały czas myślicie że ja to pompea ,ręce opadają:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

ale nikt tak nie napisal Bajadera miala zupelnie co innego na mysli
to prawda ,ze mam odmienne zdanie na temat hodowli niz Pani ale nie napisalalm ,ze jestescie ta sama osoba mimo tego samego imienia

Posted

białeyorki jak Ty możesz jej bronić?? Ona nie jest hodowczynią tylko rozmnażaczką zwierząt!! W jej hodowli spotykało się już takie szczeniaki jak mieszaniec Yorka z maltańczykiem bądź cziłką !! :-o To straszne co ona robi z tymi biednymi stworzeniami :shake: Nie potrafi ich nawet upilnować!! radzę poczytać więcej na ten temat i wtedy się wypowiadać bo nikt tutaj nikogo bez powodu nie oskarża!

Posted

witam jestem tutaj nową osobą (mam nadzieję że się odnajdę)jednakże przyglądam się tej stronce i forum od ponad roku....i powiem tak jest tutaj wiele wspaniałych osób i wspaniałych myśli jednak niektóre opinie i komentarze po prostu mnie przerażają po pierwsze gratulacje dla pani białe yorki i ze względu na wspaniałą hodowlę i komentarz który myślę dał niektórym troszkę do zastanowienia nie można łączyć czyjejś pracy z jego rodziną nikt nie ma prawa ubliżać rodzinie nawet jeżeli osoba według naszej opinii jest zła po prostu jest to karygodne podejrzewam że po mojej opinii stanę się wrogiem publicznym numer jeden aczkolwiek tak jak stajemy w obronie zwierząt tak myślmy o tych i o tym co piszemy o innych i w jaki sposob

Posted

Przecież tu nikt nikomu nie ubliża. Oczywiście wspomniano o rodzinie naszej "znajomej" ale nie w sposób obraźliwy. Proszę nie doszukujmy się rzeczy, których nie ma.

Białeyorki: wykaż się asertywnością.

Posted

hm no cóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;) tak jak mówiłam przyglądam się temu forum od ponad roku na tyle mnie to zainteresowało że zaczęłam śledzić poczynania wielu hodowli w tym hodowli pompeo:Dog_run: wiele miejsc udało mi się odwiedzić osobiście w inne wysłałam znajomych i powiem tak moje wnioski i wnioski osób które odwiedzały hodowle troszkę się różnią od opinii umieszczonych tutaj a niektóre się pokrywają(sprawdzałam także hodowle od strony prawnej i weterynaryjnej,choć nie było to łatwe) zanim jednak zacznę o tym mówić chciałabym dowiedzieć się ile z osób wypowiadających się na temat hodowli było w hodowlach widziało że tak powiem hodowlę od kuchni:crazyeye: z niecierpliwością czekam na odpowiedź

Posted

lalu wiesz co nie rozsmieszaj mnie rzeczywiscie bardzo dobrze swiadczy o ''hodoffli'' jak posluguje sie cudzymi zdjeciami jak skupuje psy a potem sprzedaje mioty jako wlasne i przede wszystkim oklamuje nieswiadomych ludzi ,ze psy bez rodowodu sa psami rasowymi...bron pseudohodowcow twoja sprawa ale niestety w temacie pompeo nas nie przekonasz bo uzbieralo sie torszke tych dowodow..no jak to taka dobra hodoffla to czemu ja usuneli ze zwiazku ??kazdy wie czemu ..
skoro tak sledzisz tak dlugo dogo to ciekawe czemu nigdy tu nie pislalas ..ehhhhhhhh nie bede juz wnikac ale jak czytam cos takiego to mi jedno do glowy przychodzi ''ktos'' sobie konto znowu zalozyl:shake:

nikt by nie pisal tu zle o kims jesli nie mialby dowodow a temat tej ''hodoffli''jest tu stary jak swiat

dla mnie posty takie sa zwykla prowokacja ot co

Posted

hm no cóż zacznijmy od początku mam zwyczaj czegoś się dowiedzieć zanim zabiorę głos w jakiejś sprawie ,dlatego niczego nie komentowałam ale po cóż ja będę to mówiła przecież jestem taka śmieszna..tak apropos czy to ty dziewczynko nie wygrałaś na allegro licytacji tych sześciu suk przebijając pompeo za jedyne 6100???????????? a w tym samym czasie licytując mówiłaś na dogo jakie to potwory które te suczki licytują?????????!!!!!!!!!!!!!!! oj ale nie udało się bo suczki już były sprzedane ale o tym nie wiedziałaś ,dalej czy ja mówiłam o obronie jakiejś hodowli czy raczej o innym zdaniu w kilku kwestiach?i muszę cię rozczarować panią pompeo nie jestem o czym możesz się przekonać po rozmowie z moderatorami