Mona4 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mala zostanie umnie,mysle ze eksmisjimi lokatorzy mi niezrobia:evil_lol:wazne ze nieposzla do kojca albo klatki,bo nawet niechce myslec co by znia bylo,gdyby okazalo sie ze jest bezplodna. Quote
Aaliyah1981 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Burchardt']O rany, bardzo się cieszę i sorrki dziewczyny. Niestety mam ograniczony dostęp do netu, nie wiedziałam co się dzieje. Ciesze się, że nie narozrabiałam. Buziaki.[/quote] ciotecdzko nic sie nie stalo ja tez bym narozrabiala ale udalo sie Mona jestes wielka:cool3: dziewczyny cos wam pwiem udalo nam sie z Chefrenkiem przez meile z allegro przekonac wlasicieli piska zeby usuneli dwie osoby kotre licytowaly pieska (kiedy sprawdzilismy te osoby okazalo sie ,ze zajmoja sie pseudohodowla) napisalysmy meile i dzis Chefrenek sprawdzila aukcje a tam osoby usuniete i dopisek ,ze piesek nie zostaanie oddany do rozzmnazaczy wiec czasami warto wiem ,ze czesto ludzie maja to gdzies ale zawsze jest szansa ,ze ktos wezmie to sobie do serca:lol: Quote
Kincia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Aaliyah1981'] dziewczyny cos wam pwiem udalo nam sie z Chefrenkiem przez meile z allegro przekonac wlasicieli piska zeby usuneli dwie osoby kotre licytowaly pieska (kiedy sprawdzilismy te osoby okazalo sie ,ze zajmoja sie pseudohodowla) napisalysmy meile i dzis Chefrenek sprawdzila aukcje a tam osoby usuniete i dopisek ,ze piesek nie zostaanie oddany do rozzmnazaczy wiec czasami warto wiem ,ze czesto ludzie maja to gdzies ale zawsze jest szansa ,ze ktos wezmie to sobie do serca:lol:[/quote] No to super :multi::multi: Quote
Chefrenek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A ja jeszcze chciałam dodać, że aukcja została zakończona przed czasem, bez ofert. :) Quote
Aaliyah1981 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Chefrenek']A ja jeszcze chciałam dodać, że aukcja została zakończona przed czasem, bez ofert. :)[/quote] jednak sie oplacalo do nich napisac:) i dali takie uzasadnienie ; cyt. ODWOŁAŁEM DWIE OFERTY PONIZEJ PONIEWARZ BOLEK POWINIEN BYC OBDARZONY MIŁOSCIA LUDZKA A NIE BYC URZYTY JAKO RZECZ DO ROZPŁODU. Naprawde bardzo sie ciesze ,ze nas posluchali bo psiak by trafil do pseudohodowcow (akurat 2-ch licytowalo-wystarczylo popatrzec na ich wystawione ''przedmioty'' i wszystko bylo jasne) Quote
mery Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :laola: i my ze Spago sie cieszymy! To duuuuuży sukces! WOW! Quote
Burchardt Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 My z Typkiem też się bardzo cieszymy, od nas gratulacje i wielkie brawa. Skoro raz się udało to może .......... . Pozdrawiamy. Kasia i Tupek Quote
Aaliyah1981 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 wiecie co mam juz to konto na allegro i jak teraz widze np psiaki do oddania a sa w typie danej rasy to wysylam meila do wlasciciela zeby uwazali na osoby licytujace , ze duzo pseudohodowcow jest na allegro ..podaje strony adopcyjne danej rasy namawiam aby tam usmiesicili pieska i wiecie co ludzzie kozystaja z tego ... zauwazylam ,ze jak sie na tych ludzi naskakuje to przynosi to odmienny rezultat.wiec lepiej cos poradzic wtedy chociaz psiak nie trafi do rozmnazalni ... Quote
Mona4 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Najgorsze to ze na dogo jest masa rozmnazaczy,czytajacych to forum i zbierajacych informacje o psach w potrzebie Quote
Aaliyah1981 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Mona4']Najgorsze to ze na dogo jest masa rozmnazaczy,czytajacych to forum i zbierajacych informacje o psach w potrzebie[/quote] trzeba zbierac informacje na ich temat i ostrzegac ludzi inaczej nic nie zdzialamy:shake: Quote
mery Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :thumbs::thumbs: Aaliyah! Dobra robota godna naśladowania! :thumbs: jestes wielka!!! Quote
Aaliyah1981 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='mery']:thumbs::thumbs: Aaliyah! Dobra robota godna naśladowania! :thumbs: jestes wielka!!![/quote] hehe ale to nie ja sama slalam tego meila tylko z cioteczka Chefrenkiem wyslalaysmy meile (przypuscilysmy atak zmasowany) z nadzieja ,ze ruszy panstwa sumienie . Ruszylo ... naprawde bardzo sie cieszymy. malo tego Chefrenek odkryla ,ze panstwo skonczyli aukcje przed czasem ..eh zeby wszyscy ludzie dawali sie tak przekonca :lol: ale czasami nic to nie daje mimo wszystko mozna pisac do takich ludzi zawsze kogos sie uswiadomi ..wiecie ludzie chyba nie zawsze sa swiadomi jakim problemem sa pseudohodowle ... ale wiecie co mnie zalamala duza ilosc oddawanych psow na allegro straszne to jest nawet yorkow tylko nie za darmo ale jeszcze chca na tych psach zarobic,,nie wiem jak mozna po pierwsze oddac swojego psa ..a jesli nawet musza z jakis powodow to sprzedawanie go chyba nie swiadczy dobrze:shake::shake: i jakas plaga :oddam z powodu wyjazdu lub alergi chyba tak najlatwiej napisac Quote
mery Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Przepraszam Cioteczkę Chefrenek, że została pominięta !!! Świetna robota! jestescie wzorem do nasladowania :cool2: Quote
Chefrenek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 ee nic się nie stało ;) Dziwne, że zamiast poszukać kogoś wśród znajomych, kto mógłyby wziąć psa to ogłaszają go na allegro. Quote
Aaliyah1981 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Chefrenek']ee nic się nie stało ;) Dziwne, że zamiast poszukać kogoś wśród znajomych, kto mógłyby wziąć psa to ogłaszają go na allegro.[/quote] ehhhhhhhhhhh ludzie przestali sie starac tylko najlatwiej oglosic na allegro :-(a tam wiadomo ,ze jesli czlowiek nie ma doswiadczenia latwo oddac psa w niepowolane rece..ba doswiadczenia i nam dogomaniakom choc raz nie udalo sie sie do konca przeswietlic ludzi...nie jest to latwo Quote
Mona4 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Aaliyah1981']ok Mona czekam na pw jak juz cos bedzie wiadome dzieki za info [ Yorczka z Alegro bezpieczna.Nietrafi do rozmnazaczy:shake: narazie spi z moja corka w cieplym lozeczku,mala zostanie unas na stale.Chociaz niepowiem abym nienarobila sobie tym zakupem klopotow.Dlatego kochane cioteczki,nieposylajcie mi juz zadnych linkow z Alegro z takimi bidami,bo ja wkoncu wyladuje z moim yorkowym azylem na ulicy jako zebraczka:evil_lol: bo z domu dostane eksmisje a banki ,zemnie wyciagna ostatni grosik. Quote
Aaliyah1981 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Mona4 poznaje dziewczyne z fotki:cool3: ciesze sie ,ze jest juz bezpieczna czy widzialas sie z jej wlascicielka????w sumie glupie pytanie przeciez musialas kiedys odbieralas sunie Quote
Guest Agata_B Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Mona4 napisał(a):[ciach] Yorczka z Alegro bezpieczna.Nietrafi do rozmnazaczy:shake: narazie spi z moja corka w cieplym lozeczku,mala zostanie unas na stale.Chociaz niepowiem abym nienarobila sobie tym zakupem klopotow.Dlatego kochane cioteczki,nieposylajcie mi juz zadnych linkow z Alegro z takimi bidami,bo ja wkoncu wyladuje z moim yorkowym azylem na ulicy jako zebraczka:evil_lol: bo z domu dostane eksmisje a banki ,zemnie wyciagna ostatni grosik.Uff :lol: Dobrze, że zostaje u ciebie na stałe. Jest cudowna. edit Ps. Możecie mi posłać kilka linków do takich yorkowych bid ktore mozna byloby wykupić? :oops: Bo ja nie za dobra jestem w przeszukiwaniu Allegro :lol: Quote
Chefrenek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Agata_B napisał(a):Uff :lol: Dobrze, że zostaje u ciebie na stałe. Jest cudowna. edit Ps. Możecie mi posłać kilka linków do takich yorkowych bid ktore mozna byloby wykupić? :oops: Bo ja nie za dobra jestem w przeszukiwaniu Allegro :lol: A po co Ci? Przecież masz wziąć yorka dopiero na wiosnę. Quote
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zanlazłam na allegro ogłoszenie o sprzedazy 2,5 letniego yorka, pilnie:shake: mam nadzieję że do rozmnażaczy nie trafi i drugi z rodowodem też promocyjna cena:mad: i jeszcze jedna suczka dorosła - ale napisano żę nie nadaje się do hodowli(przynajmniej do pseudohodowli nie trafi) Jak coś wyślę link na pw Quote
Guest Agata_B Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Chefrenek napisał(a):A po co Ci? Przecież masz wziąć yorka dopiero na wiosnę.Ale tego szczeniaka z rodowodem. Ale już pisałam, że dorosłego też szukam . Najlepiej takiego, który był/ ma trafić z/do pseudohodowli. A ja za bardzo Allegro przeszukiwać nie umiem :oops: Quote
Kincia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agata_B napisał(a):Ale tego szczeniaka z rodowodem. Ale już pisałam, że dorosłego też szukam . Najlepiej takiego, który był/ ma trafić z/do pseudohodowli. A ja za bardzo Allegro przeszukiwać nie umiem :oops: :-o Wczoraj pisałas ze chcesz szczeniaka :roll: Quote
Recommended Posts