Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chefrenek napisał(a):
Mam źródło, zresztą sama to pisałaś.
To to ja wiem, ale nie wiedziałam, że kupuje i dalej sprzedaje. Myślałam, że tylko bierze za darmo,

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Możliwe i to.

Poszperałam w googlach i to co znalazłam strasznie mnie wk...

Sprzedam suczkę buldożkę francuzką 13 miesięczną kolor morengo. Suczka jest śliczna ,mądra i posłuszna. Sprzedawana jest z powodu tego ,że w domu jest jeszcze jeden piesek tej rasy chory ,nad którym suczka dominuje i nie daje spokoju ,ponieważ to pies. Sunia jest zdrowa i naprawdę kochana. Sprzedam tylko w dobre ręce nie do hodowli ,ani do osób nie wzbudzających mojego zaufania. Suczka kocha dzieci ,oraz pieszczoty, zabawy i lubi być na pierwszym miejscu. Cudownie byłoby gdyby była jedną maskotką i ozdobą domu, choć to nie wymóg. Zastrzegam sobie prawo wyboru nowego domku, jak i właścicieli, z prostych przyczyn- dobro suni jest celem wyboru. Suczka mieszka w domu i śpi w domu w koszyczku wiklinowym. Żywiona jest karmą PURINĄ.

Posted

Podziwiam inteligencję. W ogłoszeniu jest napisane "Przedmiotem przedaży jest piesek rasy Yorkshire terrier Biewer welpen". Kopiowane bezmyślnie z jakiejśniemieckiej stronki, bo welpen znaczy w tym języku - szczeniaki (tylko prawidłowo pisane z dużej litery).

Posted

Mam nadzieję, że najwyższą ofertę złoży w ostatnim momencie osoba, która naprawdę kocha yorki. Ja mam konto na allegro, spróbuję napisać. Ale, szczerze mówiąc, czarno to widzę. Pewnie potraktują mnie jak następną nawiedzoną. Pozdrawiamy.

Kasia i Tuptuś

Posted

W związku z ostatnimi wydarzeniami na dogomanii oraz ze względu na regulamin, który mówi, że:

2. Zabrania się umieszczania na forum postów o treści:
- obraźliwej
- niecenzuralnej
- niezgodnej z prawem
-
stanowiących reklamę, ofertę kupna–sprzedaży lub ofertę matrymonialną

Proszę nie umieszczać linków związanych ze sprzedażą psów. Owe ogłoszenia mogą przyczynić się do napędzania klientów pseudohodowcom. Jedyne dopuszczalne ogłoszenia to te, w których psy oddaje się za przysłowiową złotówkę.

Pozdrawiam,

Chefrenek

Posted

[quote name='Aaliyah1981']ok Mona czekam na pw jak juz cos bedzie wiadome dzieki za info[/quote]

od soboty mala bedzie umnie;) :shake::oops::lol: a co dalej to sie zobaczy.wazne ze nietrafi do tej hodowli:angryy: