outsi Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pompeo zabrała się za koty :shake: ... Cytat z jej aukcji na allegro: Do sprzedania kociaczki Syberyjskie Neva Masquerade i Szelkretowe (pregowane) Niebieskookie Dodano 2007-09-24 07:55 Rodzice nie posiadaja rodowodów, tata ma piekny długi włos matka o słabym wlosie stąd taka cena za kociaczka Nie znam sie na kotkach i nie wiem do kogo sie wrodził Tekst po prostu rozbrajający... :roll: Quote
pysiulka86 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Na tej aukcji 8 letnia yoreczka szuka nowego domu :placz: Edit: Link usunięty na prośbe moderatora Quote
Aaliyah1981 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 pysiulka86 napisał(a):Na tej aukcji 8 letnia yoreczka szuka nowego domu :placz: http://www.allegro.pl/item248214393__suczka_rasy_york_yorkshire_terier.html dziewczyny ja nie mam konta na allegro ale napiszcie do tej osoby na dogomani napewno znajdzie sie dobry domek dla tej suni Quote
bajadera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pompeo sprzedawała kiedyś nawet kozy mleczne. Quote
Guest Agata_B Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bajadera napisał(a):Pompeo sprzedawała kiedyś nawet kozy mleczne. Ona się utrzymuje ze zwierząt. Quote
outsi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Pompeo znów zalogowała się na dogomanii - tym razem pod nickiem "xolo" . Quote
Guest Agata_B Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 outsi napisał(a):Pompeo znów zalogowała się na dogomanii - tym razem pod nickiem "xolo" .co? Skąd to wiesz? :-o Quote
outsi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Agata_B napisał(a):co? Skąd to wiesz? :-o Bo dostałam właśnie od owej Pani PW z zapowiedzią spotkania w sądzie :razz:. A ja odpowiedziałam, że z satysfakcją stawię się na to spotkanie :) . Quote
Chefrenek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To już druga osoba która otrzymała ostrzeżenie.:shake::shake::shake: Quote
Guest Agata_B Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie banujcie jej. a chce zobaczyc jej wypowiedzi. :lol: Quote
outsi Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Chefrenek napisał(a):To już druga osoba która otrzymała ostrzeżenie.:shake::shake::shake: Chyba naszej znajomej puszczają nerwy, bo nabywcy coraz bardziej świadomi... Quote
nane Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Chefrenek napisał(a):To już druga osoba która otrzymała ostrzeżenie.:shake::shake::shake: [FONT=Courier New]kurcze no a ja nie dostałam :diabloti:[/FONT] Quote
Guest Agata_B Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie wytrzymię. Muszę się pochwalić. DOSTAŁAM POCHWAŁĘ OD MOJEJ XOLO :diabloti::multi: Quote
nane Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Agata_B napisał(a):Nie wytrzymię. Muszę się pochwalić. DOSTAŁAM POCHWAŁĘ OD MOJEJ XOLO :diabloti::multi: [FONT=Courier New]wow :crazyeye:[/FONT] [FONT=Courier New]a mi nawet nie chce dać ostrzeżenia :-([/FONT] [FONT=Courier New]chyba się mnie boi :cool3: na marginesie przeglądałam listę użytkowników i nie ma żadnej osoby o takim nicku :shake: [/FONT] Quote
Aaliyah1981 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 nane napisał(a):[FONT=Courier New]wow :crazyeye:[/FONT] [FONT=Courier New]a mi nawet nie chce dać ostrzeżenia :-([/FONT] [FONT=Courier New]chyba się mnie boi :cool3:[/FONT] [FONT=Courier New]na marginesie przeglądałam listę użytkowników i nie ma żadnej osoby o takim nicku :shake:[/FONT] nie ma ale byla bo ja dostalam jako pierwsza ostzezenie od niej na pw ... w sumie to mnie zastanawia jak osoba ktora popelnia co rusz jakies wykroczenie moze straszyc sadem??????:crazyeye: Quote
nane Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):nie ma ale byla bo ja dostalam jako pierwsza ostzezenie od niej na pw ... w sumie to mnie zastanawia jak osoba ktora popelnia co rusz jakies wykroczenie moze straszyc sadem??????:crazyeye: [FONT=Courier New]ona widocznie może logować się co rusz :evil_lol:[/FONT] Quote
naomi1991 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Witam, znalazłam ogłoszenie na Allegro o piesku w typie Yorka, czy jest on faktycznie spokrewniony z tą rasą, czy to mieszaniec? Jak myślicie? :lol: link usuniety Quote
danani Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='PositiveThought'] na pierwszy rzut oka z pyszczka mi Iwanka danani przypomina (; quote] Oświadczamy, że ewentualna zbieżność wyglądu jest całkowicie przypadkowa :eviltong: Iwan nadal jest w stanie bezżennym, chociaż miewa propozycje matrymonialne ( jak na razie nieskonsumowane ). Chyba nad tym zresztą ubolewa :evil_lol: . Jest także jedynakiem... Quote
Ramona Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Zgadzam sie ze to jest psiak yorkopodobny.Jesli chodzi o wiek to albo jest starszy niz podaja albo bedzie dosc duzy.Jesli chodzi o wybarwienie to rzeczywiscie na ten wiek za wczesniej sie wybarwia. Quote
madzia828 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 dostałam taką informację na gg od nati z forum psyipsiaki Yorkshire Terrier 2007-09-28 chętnie przyjmę yoreczka- choć to aby ktoś oddał nie jest realne. Ale chętnie kupię na raty lub za 300zł. Kontakt: SKIERNIEWICE woj. łódzkie tel: 785973334 email: blejd1-1974@tlen.pl osoba ta prawdopodobnie chce Yoreczka do pseudohodwoli takzę prosze na nią uważać ogłoszenie jest na http://www.tresura.pl/ogloszenia.php nic więcej nie wiem o tej osobie tylko kopiuję informację Quote
Patikujek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Od razu piszę aby nie ufać osobie o nicku blejd, na dogomanii była, ale jest zbanowana w tej chwili. Osoba ta wykupuje wszystkie ozdobne rasy, ostatnio na dogomanii "przygarnęła" chyba ze 3 psiaki (w tym yorka o czym nawet pisała) Do tego wprowadziła niezły zamęt na jednym z wątków gdzie wykupywane były shih-tsu z pseudohodowli Quote
Pegaza Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 a to ci dopiero jednak nie daje za wygraną:mad: Quote
Chefrenek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Kurczę. Ona kupuje yoreczki ( i nie tylko) i sprzedaje je po dużo wyższej cenie. Quote
Guest Agata_B Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Chefrenek napisał(a):Kurczę. Ona kupuje yoreczki ( i nie tylko) i sprzedaje je po dużo wyższej cenie. Skąd wiesz? Pewnie kupuje na giełdzie po 500-700 zł, a sprzedaje po 1300zł :angryy: Quote
Chefrenek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Agata_B napisał(a):Skąd wiesz? Pewnie kupuje na giełdzie po 500-700 zł, a sprzedaje po 1300zł :angryy: Mam źródło, zresztą sama to pisałaś. Quote
Recommended Posts