Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aaliyah1981']hej dzis dostalam taka oto ''mila'' wiadomosc od pompeo na moje gg

cytuje:

sluchaj no ty pindo pseudowodowca to ja nie jestem ani tez hodowca ale na dogomani wypraszam sobie pisania na moj temat jakis uwag po pierwsze dopierdalacie sie do wszytskich aukcji na allegro co jest jakies pojebane po drugie wypraszam sobie korzystac i rozpowszechniac linki po necie!! po trzecie!!moze jestes jadna z osob co chcialy kupic lub dostac psiaka za darmo !! co jest chore i moze dlatego sie tak pieklicie !! ale mniejsza oto ..
ZASTRZEGAM sobie pisanie na moj temat obrazliwych uwag i rozpowszechnianie linkow a jak to nie poskutkuje to jestescie jakies zacofane zajmijcie sie wlasnymi dupami bo wkoncu traficie na wlasciwa osobe co sie do was do*******i! i niech zobacze jeszcze jedno zdanie na moj temat

[FONT=Courier New]mocne słowa :ban:
pompeo i tak nam nic nie zrobi :evil_lol:
kryć się i uciekać :seeyeah:

[/FONT]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:look3: [FONT=Courier New]uciekać kto może :nerwy:[/FONT]
[FONT=Courier New]zastrzegać to se może [/FONT][FONT=Courier New]:evil_lol: [/FONT]
[FONT=Courier New]i tak nikomu nie udowodni, że pisał o niej 8-)[/FONT]

Posted

[quote name='Chefrenek']Wyciągać konsekwencje to mogą oszukani ludzie.

[FONT=Courier New]okazja :cool1:[/FONT]
[FONT=Courier New]8 kg miniaturka Jorka :cool3:
ma stojące duże uszy, wyłupiaste oczy, kolor złoty i w dodatku baaardzo piękny i długi ryjek
aaa zapomniałam dodać GARBATY z ogonkiem za dupką :diabloti:
towar dopuszczony do obrotu w Polsce :evilbat:
[/FONT]

Posted

[quote name='nane']

[FONT=Courier New]okazja :cool1:[/FONT]
[FONT=Courier New]8 kg miniaturka Jorka :cool3:
ma stojące duże uszy, wyłupiaste oczy, kolor złoty i w dodatku baaardzo piękny i długi ryjek
aaa zapomniałam dodać GARBATY z ogonkiem za dupką :diabloti:
towar dopuszczony do obrotu w Polsce :evilbat:
[/FONT]

Nane, coś Ci się pomyliło. To nie w tym wątku. Tu piszemy o yorkach. :D:D:D

Posted

[quote name='Chefrenek']Nane, coś Ci się pomyliło. To nie w tym wątku. Tu piszemy o yorkach. :D:D:D

[FONT=Courier New]oops sorry :oops2:
trochę mnie poniosło :painting:
chyba przeniosę się na wątek o JORKACH :diabloti:
nowa rasa
nowy wzorzec
nowa cena :cooldevi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Burchardt']No, dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja już się biję. Uwaga, nadchodzi P........ . Trza :scared:.

[FONT=Courier New]Kasiu nie martw się nas jest więcej :diabloti:[/FONT]

Posted

Tak bezczelnej osoby chyba dawno nie spotklam niedosc ,ze kradla cudze zdjecia i umieszczala je na swojej stronie uparcie twierdzac ,ze sa to jej psy to jeszcze sie wygraza:cool3:to sie nazywa miec tupet . Wyszlo szydlo z worka. Teraz najlepsza jej obrona jest atak.A ja sie tylko utwierdzam w tym ,ze z takimi osobami powinno sie walczyc . Tylko zapomniala o tym ,ze teraz moga ja zglosic osoby ,ktorych zdjecia ich psow sobie brala i podawala za swoje . Na innym forum mozna przeczytac jak takie osoby sie do niej zglosily.

Posted

[FONT=Courier New]Oops dopiero teraz zobaczyłam :oops:[/FONT]
[FONT=Courier New]Yorkfanko mogę odpowiedzieć na twoje pytanie [/FONT]
[FONT=Courier New]otóż szczenięta które teraz miałyśmy miały taką cenę ponieważ:

[/FONT][FONT=Courier New]1) były to szczenięta typowo wystawowe

[/FONT]
[FONT=Courier New]2) było to krycie zagraniczne psem z tytułami, odpowiednim rodowodem a przede wszystkim zdrowy !!!

[/FONT][FONT=Courier New]3) zawsze robimy przemyślane krycia aby działać na korzyść rasy a nie po to aby hodować Yorki które nie będą nawet go przypominać

[/FONT][FONT=Courier New]4) jeżeli sprzedajemy suczkę za 3000zł to mamy pewność, że nie trafi do takiej pompeo :evil_lol:
ponieważ tacy ludzie wolą kupić sobie suczkę za 1500zł i ją rozmnażać - po co wpadać w niepotrzebne koszty :diabloti:

[/FONT][FONT=Courier New]5) nie każdemu sprzedajemy szczeniaka :shake:

[/FONT][FONT=Courier New]6) matka również posiada tytuły a nie tylko zwykłą "hodowlankę" :razz:

[/FONT][FONT=Courier New]7) szczenięta w naszym domu są okazjonalnie ponieważ nie zawsze mamy czas aby poświęcić im więcej uwagi niż nawet one tego potrzebują dlatego zawsze wybieramy moment odpowiedni na szczenięta często suczki pomimo cieczek nie są kryte z różnych względów ;-)

[/FONT][FONT=Courier New]...

[/FONT][FONT=Courier New]dużo by tego wymieniać
widzisz my w domu mamy takie głupie podejście, że śpimy przy kojcu przez 7 tygodni aby mieć pewność, że wszystko jest w porządku w nocy robimy dyżury i całą noc ktoś przy maluchach czuwa
nie wspominając już o ich rozpieszczaniu, sprzątaniu codziennie kojca, czesaniu, karmieniu a przede wszystkim o dawaniu MIŁOŚCI aby wiedziały, że warto zaufać człowiekowi ;-)
[/FONT]
[FONT=Lucida Console]
Mimo iż twoje yorki są trochę drogie, to dobrze robisz. Ciebie można nazwać prawdziwym hodowcą. Oby więcej takich było![/FONT]

Posted

[quote name='Yorkfanka']Mimo iż twoje yorki są trochę drogie, to dobrze robisz. Ciebie można nazwać prawdziwym hodowcą. Oby więcej takich było!

[FONT=Courier New]też bym chciała
żeby nie było takich pompeo na świecie :shake:
marzenia ... :roll:
[/FONT]

Posted

Megula napisał(a):
Mysle ze wlasnie po tym ostanim piesku sa niby biewery, a nie po samych yorkach.

Zgadzam sie całkowicie.
A tak BTW, jakie te pieski że tak powiem nie zbyt urodziwe. :shake: ten york taki jakiś mały, 5 kłaczków na krzyż.

Posted

Agata_B napisał(a):
Zgadzam sie całkowicie.
A tak BTW, jakie te pieski że tak powiem nie zbyt urodziwe. :shake: ten york taki jakiś mały, 5 kłaczków na krzyż.

Zdecyduj się, tu krytykujesz, a tam zachwycasz się Kacperkiem.

Posted

mam pytanie z innej beczki też macie małe pieski
co sadzicie o kryciu suk przed ukończeniem 18 miesiąca życia zapytałam u nas ale odpowiedzi nie uzyskałam bo wszyscy sie znają i jakoś nie bardzo chcą się wypowiadać a ciekawi mnie to zagadnienie nie chodzi mi o mnie moja suka ma ponad 2 lata i nie miała szczeniąt nie szukam poklasku dla takich praktyk czysta ciekawość

Posted

bajadera napisał(a):
Zdecyduj się, tu krytykujesz, a tam zachwycasz się Kacperkiem.

Kacperek jest bardzo ładny, ale te które są w tych ogłoszeniach na ale.gratce są jakieś takie... liche :shake: Moze tak wyszły na zdjęciach.
Nie krytykuję, tylko wyrażam moje zdanie.