Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GosiaNatalka napisał(a):
Tak naprawdę to są tylko domysły. Osobiście mam psiaka ktory nie lubi aparatu i na zdjęciach wychodzi przestraszony.

Wlasnie chcialam napisac to samo. Ale fakt, faktem jezeli wystawia ktos psa na aukcje to moglby zrobic jakies fajne zdjecia a nie fotografowac zmeczona bidule :shake:

Posted

GosiaNatalka napisał(a):
Tak naprawdę to są tylko domysły. Osobiście mam psiaka ktory nie lubi aparatu i na zdjęciach wychodzi przestraszony.

Mam nadzieje ,ze masz racje tylko z opisu tamtej aukcji to raczej ta osoba nie jest milosnikiem zwierzat bo sposob jaki zredagowala tekst budzi u mnie bardzo mieszane uczucia:shake:

Posted

linki usunięte
NOWOŚĆ teraz do jorków dołączana jest torba. Tak jak do Tiny, Naj, czy Twojego stylu.... Ciekawe kiedy jorki będą z filmem / hihi

Posted

[quote name='mery']linki usunięte
NOWOŚĆ teraz do jorków dołączana jest torba. Tak jak do Tiny, Naj, czy Twojego stylu.... Ciekawe kiedy jorki będą z filmem / hihi

noooooooooo aukcja pompeo wiec mnie nic juz nie dziwi najpierw podkradanie cudzych zdjecia (co mozna zaobserwowac na jej stronach ) -caly czas zmienia fotki na inne (niestety rowniez nie swoje ..a teraz gratisy :cool3: ''czysty'' biznes

Posted

bajadera napisał(a):
No i skye terriery wymieszane na jednym zdjęciu ze sznaucerkopodobnymi szczeniakami.:mad: :mad: :mad:

ehhhh szkoda slow ale chyba na nia to juz nie ma rady :angryy: tak jak na Fiolcia jedna klika:-(

Posted

to jest dobre:

"Rodzice z rodowodem
matka wystawowa suka HODOWLANA
OJCIEC nie wystawiany
KAżDY DOSTANIE KSERO RODOWODU RODZICóW"

Z aukcji pompeo.
A na cholere mi ksero rodowodu rodziców? Mam se na scianie powiesic czy tyłek podetrzeć, bo tylko do tego się to ksero nadaje? Tfu, nawet nie, bo papier za twardy...:p

Posted

Bblue napisał(a):
A ja dostałam od hodowcy ksero rodowodów rodziców.I mi się przydało. Tylko, że moj to rodowodowy jest.

No to cos zupelnie innego przeciez, widziałaś u pompeo rodowodowe szczenięta?

Posted

Kiedyś była w związku, dlatego suka skye ma hodowlankę, bo została przymuszona przez innych hodowców, gdy chciała kryć ją. Potem została ze związku usunięta. Przez pewien czas należała do Klubu psa rasowego, miała tam zarejestrowaną hodowlę "z Ułańskiej Zagrody". Jej nick pompeo to przydomek, który kiedys w związku zarejestrowała. Pod szyldem związku to chyba miała miot xolo, ale głowy nie dam.

Posted

Visenna! Ksero dowodu masz se schować do torybki, ktora dostaniesz dratis!

No i ta znalazła praktyczne zastosowanie obu "niezwykle przydatnych" gratisów.
Bo jeszcze nie zdurniałam żeby psa nosić w torbie, w koncu on ma łapy a jeśli już trzeba to wystarczy mi go wziąć na ręce. Torba na psa, co za wynalazek :roll: :shake:

Posted

Visenna napisał(a):
No i ta znalazła praktyczne zastosowanie obu "niezwykle przydatnych" gratisów.
Bo jeszcze nie zdurniałam żeby psa nosić w torbie, w koncu on ma łapy a jeśli już trzeba to wystarczy mi go wziąć na ręce. Torba na psa, co za wynalazek :roll: :shake:

ta cala pompeo to naprawde jest ''niezla'' ciekawe co jeszcze wymysli bo idzie jej coraz lepiej juz takie glupoty wymysla..a ja nie wiem czy smiac sie czy plakac

Posted

[quote name='mery']linki usunięte

mery jests genialna moj chlopak az sie poplakal jak to przeczytal masz racje w 100%

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Oooo linki usunięte cos dla Fidlastej. Trza ja tu zawolac :evil_lol:

haha, toś mi wynalazła :evil_lol:
ja jednak jeszcze poczekam aż wystawi mniejsze...tak 1 kg-1,10 kg :p

Posted

a zobaczcie sobie strone ''hodowli'' pompeo co jakis czas wkleja inne fotki psow (ja juz nie wiem jak mozna tak krasc cudze zdjecia i pisac ze kopiowanie jest zabronione i pisac ze sa jej wlasnoscia ) smieszy mnie to za kazdym razem inne psy sa na zdjeciach -zero honoru ..na allegro caly czas sprzedaje yorki ciekawe skad je ma przeciez chyba suki nie rodza co chwila bo na to wychodzi skror caly czas ma non stop psy na sprzedaz

Posted

Niestety Drogie Panie! Spóźniłyście się. Widać torby się skończyły. Jakby ktoś dla torebki szczeniaka kupował (ja na przykład czasem kupuję gazetę tylko ze względu na dodatek, na fajną płytę na przykład, czy film) to teraz tylko chihuahua jest z torbą. Byleby on się w niej nie utopił !?! linki usunięte

Posted

[quote name='mery']Niestety Drogie Panie! Spóźniłyście się. Widać torby się skończyły. Jakby ktoś dla torebki szczeniaka kupował (ja na przykład czasem kupuję gazetę tylko ze względu na dodatek, na fajną płytę na przykład, czy film) to teraz tylko chihuahua jest z torbą. Byleby on się w niej nie utopił !?! linki usunięte

moze niech kiosk otworzy :eviltong: zenua na maxa:evil_lol: