Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Agata_B
Posted

"2 miesięczny szczeniaczek jest słodziutką żywą zabaweczką. "
[SIZE=2]Co za sku****** :angryy: Normalnie nie mogę wytrzymać. Takiego jakbym dorwała do :mad: :angryy:
[SIZE=2]Napiszę do niego nie kulturalnego meila! :angryy:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

10 lat temu rasa nie byla jeszcze az tak popularna i wtedy kupowali pieski hodowcy, sporadycznie zwykli ludzie.
Hodowcy nie beda narzekali a ludzie co kupuja na kolanka nie zawsze chca placic tyle pieniedzy za pieska .

Posted

wspaniała zabaweczka po prostu cudowna:angryy::angryy::angryy: takie to małe jak sie zwinie w kuleczkę to można jak piłką nim pozycać, a jak się znudzi to posiedzi tygodniami na półóeczce dla ozdoby

A psiak z tego ogłoszenia http://www.allegro.pl/item229670999_york_yorkshire_terrier_sprzedam_psa_1_5_rocznego.html wygląda jak mój Baks
może ja tez mojego Baksa sprzedam bo jest za duży na yorka i nie ma rodowodu i jest kastratem więc młodych po nim nie będzoe???:shake:

Posted

[quote name='PositiveThought']numer 1 - zanim weźmiesz psiaka, zastanów się, czy masz czas na pielęgnację... czy masz czas się nim zajmować! linki usunięte zwróciłyśmy z mamą uwagę, ale 3 piechów mieć nie możemy, a rozdzielać kruszynki - nieludzkie.

linki usunięte nie wygląda zachęcająco :shake:

niby zwraca się uwagę, na potrzeby linki usunięte ale jednak "najmniejszy na allegro". nie wiem, co myśleć.
Nie mów, że rozważasz te oferty pseudohodowców :crazyeye: :angryy: .
Przecież wcisną każdą ckliwą gadkę, żeby przekonać do zakupu. Jeszcze o tym nie wiesz???

Posted

Brak słów.
Zgłosiłam naruszenie zasad w aukcji, gdzie yorki nazwane są żywą zabaweczką.
A druga aukcja - dwie suczki w cenie jednej? Co za okazja dla "pseudohodofcufff"

Posted

[quote name='Chanelle']Brak słów.
Zgłosiłam naruszenie zasad w aukcji, gdzie yorki nazwane są żywą zabaweczką.
A druga aukcja - dwie suczki w cenie jednej? Co za okazja dla "pseudohodofcufff"

Na sprzedaż wystawione są 2 suczki a każda z nich za 1250, wiec nie wiem czy będzie je tak łatwo sprzedać :roll:

Posted

p.s. prosze nie pytac !! nie sprzedam psa za 500zl !!! I nie oddam za darmo...to pies odchowany!! ze wszystkimi szczepieniami.

Karmiony najlepsza karma EUKANUBA a nie sciepami z obiadu.

[SIZE=3]Na stronie aukcji, gdzie kobieta sprzedaje 1,5 rocznego pieska.
koszmar... :roll: oDSPRZEDAJE WŁASNEGO PSA i nie ważne jej jest w jakie ręce trafi, ważne za ile.. :angryy:

Posted

[quote name='PositiveThought']numer 1 - zanim weźmiesz psiaka, zastanów się, czy masz czas na pielęgnację... czy masz czas się nim zajmować! linki usunięte zwróciłyśmy z mamą uwagę, ale 3 piechów mieć nie możemy, a rozdzielać kruszynki - nieludzkie.

Też wyłapałam te sunie. W innych przedmiotach sprzedającego jest jeszcze dorosły pies:cool1:

Gdyby nie rodzice od razu bym je brała, razem z psem:loveu:

Guest Agata_B
Posted

GosiaNatalka napisał(a):
A te uszy mowią wszystko:crazyeye:

No niby tak, ale taka jedna osoba na forum (która z resztą już tu się nie dziela od roku) też miała yorka z takimi uszami a nawet bardziej klapłymi i te uszka ładnie się podniosły, tylko przez jakiś czas wydawały się za duże, ale gdy sunia skączyła roczek to wszystko się "wyrównało".

Guest Agata_B
Posted

Są naprawdę piękne :loveu:
Który Ci się najbardziej podoba?
Mi sunia nie ostrzyżona :loveu:

Posted

co do uszu yorkow moga mec klapniete choc powinny byc stojace ale powinny stanac najpozniej w wieku 3-4miesiecy. Wiekszosc szczeniaczkow ma uszka klapniete.Jest kilka sposobow na to by uszka nie byly klapniete a stanely i wygldaly jak odwrocona litera V!
Wiec sugerowanie sie uszkami nie wiele mowi o tej rasie ich mozna ropoznac po innych szczegolach!

Guest Agata_B
Posted

[quote name='PositiveThought']chodziło nam o to, że uszy były za duże.

Agata, mi właśnie ta zarośnięta :razz:
No mówię że zarośnięta.
[quote name='"Agata_B"']Są naprawdę piękne :loveu:
Który Ci się najbardziej podoba?
Mi sunia nie ostrzyżona :loveu:

Posted

Aaliyah1981! Zauważ, że to nie jedyny piesek na sprzedaz tej osoby. Suczka 8-mio miesięczne, którą Ci ludzie sprzedają wygląda mi na zdjęciu na smutną. linki usunięte

Posted

[quote name='mery']Aaliyah1981! Zauważ, że to nie jedyny piesek na sprzedaz tej osoby. Suczka 8-mio miesięczne, którą Ci ludzie sprzedają wygląda mi na zdjęciu na smutną. linki usunięte

mery masz racje sunia z tego pierwszego linka na 2-gim foto wyglada wrecz na przestraszona bo odwraca zwrok a psy chyba tak robia gdy nie chca spowodowac agresji
mnie zaszokowala tresc tego pierwszego ogloszenia , ktore wkleilam jako pierwsze ..a zupelnie nie zauwazykam tej suni ..ale wyglada na to ,ze sprzedaja pieski bo moze przestala im sie oplacac pseudohodowla

p.s. prosze nie pytac !! nie sprzedam psa za 500zl !!! I nie oddam za darmo...to pies odchowany!! ze wszystkimi szczepieniami.
Karmiony najlepsza karma EUKANUBA a nie sciepami z obiadu''.- doslownie dramat

Posted

Odrzucają mnie teksty w stylu "karmiony najlepszą karmą, a nie sciepami z obiadu" czy jak gdzieś już widziałam, "piesek czyściutki, bez pcheł". Nawet bez pcheł, zaraz umrę z wrażenia!

Posted

[quote name='mery']Aaliyah1981! Zauważ, że to nie jedyny piesek na sprzedaz tej osoby. Suczka 8-mio miesięczne, którą Ci ludzie sprzedają wygląda mi na zdjęciu na smutną. linki usunięte

Smutną i zastraszoną, przypłaszczona do powierzchni, ogonka nie widać. Szczenie z drugiej aukcji też jakieś takie jakby wystrachane.

Posted

Visenna napisał(a):
Smutną i zastraszoną, przypłaszczona do powierzchni, ogonka nie widać. Szczenie z drugiej aukcji też jakieś takie jakby wystrachane.

po fragmencie z aukcji jaki wam tu wlepilam to nie wydaje mi sie aby zwierzeta tej osobwy byly dobrze traktowane ... tylko jak pomoc ???jesli sie nie myle to ona rozmnaza lub rozmnazala yorki bo wczesniej sprzedawala pieska teraz sunie i ten szczeniak

Posted

Wystarczy zerknąc na te leżące uszy i już widać, że coś jest nie tak.