Chefrenek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 POLA75 napisał(a):akurat mam ustawiony tak komputer jak pisze -mam taki program ale mysle że jest to taki mało znaczacy szczegół ze zamiast zainteresowac sie problemem , interesujesz sie dlaczego pisze z duzej litery nawet by mi to do glowy nie przyszlo zebym na to zwróciła uwage ;) Ja mam wrażliwe oko. Kilka stron temu napisałam co myślę o tej sprawie. Tak samo w innych wątkach o tej samej tematyce ;) Quote
POLA75 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Chefrenek napisał(a):Ja mam wrażliwe oko. Kilka stron temu napisałam co myślę o tej sprawie. Tak samo w innych wątkach o tej samej tematyce ;) wiesz mnie tak serce pęka jak widze takie rzeczy biedny yoreczek wiec, nie czytajac wczesniej wczesniej nic na ten temat, od razu jak zobaczyłam że psiaki potrzebuja pomocy od razu ruszyłam nawet moje ukochane naparstki z allegro wystawilam na rzecz psiaków, wiem ze duzo jest takich psów potrzebujacych ale jak bym przeszła obojetnie obok tej informacji którą przypadkowo natrafiłam zupełnie nie na dogomani to bym chyba nie mogła w lustro spojrzec , trudno nawet jezeli to nieprawda to niech zjadaja tą osobe wyrzuty sumienia juz taka jestem trudno Quote
Kincia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Tylko nie mamy 100% pewnosci ze ona da te pieniadze na tego psiaka :placz: :placz: I czy w ogóle ona ma u sibie tego psiaka czy nie wzieła z jakiejsc strony :(:(:( Żeby znowu oszukac ludzi tak jak oszukuje z psiakami :( Quote
Aaliyah1981 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Tylko nie mamy 100% pewnosci ze ona da te pieniadze na tego psiaka :placz: :placz: I czy w ogóle ona ma u sibie tego psiaka czy nie wzieła z jakiejsc strony :(:(:( Żeby znowu oszukac ludzi tak jak oszukuje z psiakami :( mysle ,ze mozna to bardzo szybko sprawdzic i zweryfikowac jesli to prawda to pani pompeo nie bedzie miec nic przeciwko ktoras z was wczesniej napisala ,ze chyba nie mozna byc takim perfidnym aby w taki sposob naciagac ludzi a ja niestety juz nieraz sie przekonalam ,ze ludzie sa zdolni to wszystkiego:-( jesli jednak sie okaze ,ze to prawda to trzeba pomoc nadziejo dostalam twoj wiadomosc na gg Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ludzie są zdolni do wielu rzeczy i to bardzo perfidnych... Ja myślę żę dobrze by było gdyby ktoś kto mieszka gdzieś w okolicach pompeo zadzwonił i zapytał czy może tego biednego psiaka zobaczyć...Jeśli jest on rzeczywiście taki pokrzywdzony to nie powinna mieć nic przeciwko...inaczej znaczy że coś ukrywa... A swoją drogą to ta osoba jest dość znana i ma raczej negatywną opinię... Quote
Aaliyah1981 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ludzie są zdolni do wielu rzeczy i to bardzo perfidnych... Ja myślę żę dobrze by było gdyby ktoś kto mieszka gdzieś w okolicach pompeo zadzwonił i zapytał czy może tego biednego psiaka zobaczyć...Jeśli jest on rzeczywiście taki pokrzywdzony to nie powinna mieć nic przeciwko...inaczej znaczy że coś ukrywa... A swoją drogą to ta osoba jest dość znana i ma raczej negatywną opinię... linki usunięte dziewczyny i zobaczcie to pompeo wystawila nowa aukcje , teraz pisze ,ze jest zawodowa hodowla psow rasowych (oczywiscie szczeniak jest bez rodowodu )ale nie otym chcialam pisac na samym dole napisane ,ze pieniadze za tego szczeniaka przekazane beda na leczenie tego sparalizowanego yorka Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nie komentuje szkoda ludzi którzy się na to nabierają:shake: Takich wykorzystujących dobroć ludzką się powinno zamykać Quote
chemicalo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A ja mam wrażenie, że pani pompeo czyta ten temat... Zauważyliście? Ktoś napisał dlaczego, skoro jest taka dobra nie wystawi na aukcję charytatywną, któregoś ze swoich kundelków. Co mamy przed sobą? Quote
Ramona Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Aaliyah1981']linki usunięte dziewczyny i zobaczcie to pompeo wystawila nowa aukcje , teraz pisze ,ze jest zawodowa hodowla psow rasowych (oczywiscie szczeniak jest bez rodowodu )ale nie otym chcialam pisac na samym dole napisane ,ze pieniadze za tego szczeniaka przekazane beda na leczenie tego sparalizowanego yorka Tylko jest pytanie kto to udowodni ze rzeczywiscie pieniazki trafiły tam gdzie podaja.Jakos jestem mocno sceptyczna a poza tym nie mam dobrej opinii o tej pani i jestem nieufna. Quote
chemicalo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A czy taki wózek dla psa kosztuje aż 400 zł? Quote
Acia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 linki usunięte Wiemże to nie yorki tylko chihuahua, ale tez POMPEO. A zdziwiło mnieto że dostępne jest kilka kolorów... ... co ona ma chihuahua i każdy jest w innym kolorze??? Dziwne... ... i dotego 3 różne wagi do wyboru :o AhA Quote
bajadera Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Panienki, przecież pompeo chce sobie image polepszyć, prezentując sie jako dobrotliwa miłośniczka psów ! Już taki numer robiła na swojej stronie. Quote
Aaliyah1981 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bblue napisał(a):A ja mam wrażenie, że pani pompeo czyta ten temat... Zauważyliście? Ktoś napisał dlaczego, skoro jest taka dobra nie wystawi na aukcję charytatywną, któregoś ze swoich kundelków. Co mamy przed sobą? masz racje bo zauwazylam to juz jakis czas temu jak zaczela modyfikowac swoje opisy do aukcji dziwnym trafem pisala to co bylo wypisywane na dogomani ale jedna rzecz mi przyszla do glowy jesli sie nie mysle osoby prywatne nie moga podawac swojego numeru konta prywatnego podczas takich zbiorek moga to robic jedynie fundacje (ale nie upieram sie bo tak jak pisalam na 100% nie jestem pewna)ale wiem ,ze zbiorki robia fundacje bo przeciez ktos musi zaksiegowac pieniazki nie mozna zbierac ich od tak sobie wszystko musi byc udokumentowane:shake: Quote
chemicalo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):masz racje bo zauwazylam to juz jakis czas temu jak zaczela modyfikowac swoje opisy do aukcji dziwnym trafem pisala to co bylo wypisywane na dogomani ale jedna rzecz mi przyszla do glowy jesli sie nie mysle osoby prywatne nie moga podawac swojego numeru konta prywatnego podczas takich zbiorek moga to robic jedynie fundacje (ale nie upieram sie bo tak jak pisalam na 100% nie jestem pewna)ale wiem ,ze zbiorki robia fundacje bo przeciez ktos musi zaksiegowac pieniazki nie mozna zbierac ich od tak sobie wszystko musi byc udokumentowane:shake: Na jakiejś ze swoich aukcji napisała tylko, że osoby, które wpłacą do niej pieniądze dostaną dowód kupna tych wózków. Ale to chyba nie wystarczy, prawda? Tylko co można zrobić? Quote
Aaliyah1981 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bblue napisał(a):Na jakiejś ze swoich aukcji napisała tylko, że osoby, które wpłacą do niej pieniądze dostaną dowód kupna tych wózków. Ale to chyba nie wystarczy, prawda? Tylko co można zrobić? wydaje mi sie ,ze nie takimi sprawami zawsze zajmowaly sie fundacie bo maja do teog uprawnienia Quote
chemicalo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja myślę ,że najlepszym rozwiązaniem byłoby udanie się tam, zobaczenie psiaków, obejrzenie książeczek zdrowia (lub czegoś innego od weterynarza) i porozmawianie na spokojnie z panią pompeo. I tyle. Quote
Aaliyah1981 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Bblue']Ja myślę ,że najlepszym rozwiązaniem byłoby udanie się tam, zobaczenie psiaków, obejrzenie książeczek zdrowia (lub czegoś innego od weterynarza) i porozmawianie na spokojnie z panią pompeo. I tyle. tak tylko kto to zrobi ??moglabym poprsic dziewczyny z lodzi ale sa tak zabiegane ,ze obawiam sie czy znajda czas mozna napisac na watku lodzkim i zapytac czy ktoras bedzie w stanie to zweryfikowac Quote
Rorinus Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pieniazki tak slusznie miały zostac przxeznaczone ze aukcja została usunieta przez allegro :P Quote
chemicalo Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jak usunięta? Przecież cały czas jest... Ja niestety nie znam nikogo dorosłego z Łodzi... Quote
bajadera Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Pompeo ma teraz siedzibę główną we wsi Rzeczyca (to w województwie łódzkim) chyba pod Sieradzem. Kiedyś mieszkała w Łodzi na Stokach. Quote
Recommended Posts