Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Teraz ta Pompeo sprzedaje tylko yorki i kokardki dla nich...
Nawet tej kokardki bym nie kupiła u niej! :angryy: :angryy:

Ja tez nie nawet jak by byly po 10 gr :angryy::angryy::angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Patrzcie, a to babsko znowu chce kupić Yorka!!!
Może sprzeda go później jako chihuahua? :cool3:
Wysłalam do sprzedającego stosownego maila i prośbę o usunięcie jej z aukcji.linki usunięte

Posted

Na allegro jest aucka Yorczek w potrzebie! Biedny został pogryziony przez wilczura i nie potrafi chodzic! :-(

Edit: Aukce dala pompeo, ktora szuka pomocy.

Guest Agata_B
Posted

Megula napisał(a):
Na allegro jest aucka Yorczek w potrzebie! Biedny został pogryziony przez wilczura i nie potrafi chodzic! :-(

Edit:.

PODAJ MI LINKA NA PM!

Guest Agata_B
Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Jezu co!!!!
Mi tez podaj.....

Cześć Kinga
Straszne... :-( :-(

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Noo :(:(

Haha zobaczcie co napisała na swojej aukcji
--------------------------------------------------------------------------------
Dodano 2007-06-23 13:40
Pieniązki ze sprzedazy maluszka
Zostana przeznaczone na pomoc
SPARALIZOWANYM
psiaczkom
linki usunięte
Pozdrawiam serdecznie

To mnie rozmieszyla i dala od 1zł

No to chyba dobrze, chociaz raz pieniazki pojda na sluszny cel..

Posted

Wiecie co byłabym ostrożna z tymi cegiełkami. Znając handlarzy gotowi są posunąć się do wszystkiego by zdobyć kasę. Ciekawe że dwa psy na raz mają problemy z kręgosłupem.

Posted

Z powodu zatrzymania moczu nie mogl powstac paraliz, jak juz cos to raczej z powodu paralizu - doszlo do zatrzymania moczu. z reszta pies nie sikai chodzi bez cewnika, przeciez to nie realne, jest w takim stanie i chodzi po trawniku... to Oszutwo tak sadze, reszta wy tez to wiecie za pewne.

Posted

nadzieja napisał(a):
proponuje wystaewic negatywa

dziewczyny zgloscie to do allegro ,ze to babsko wystawilo aukcje i wyludza pieniadze :angryy: niegatyw niestety tak jak napisala poprzedniczka mozna wystawic tylko jak sie wezmie udzial w aukcji:shake:
tylko skad ona ma fotki tego yorka czy czasem nie skopiowala tego z jakiegos innego forum

Posted

Witajcie Poczytałam Wszystkie Linki O Pompeo Ale Wczesniej Załozylam Nowy Post O Pomocy Dla Yorka , Mysle że Zdjęcia Sa Autentyczne Serce Mi Pęka Mysle że Ta Pani Na Prawde Chce Pomóc Piskowi Nie M,a Ludzi Tak Perfidnych Nigdy Na Czyimś Nieszczęciu , Szczęści I Pieniedzy Sie Nie Zazna , Ja Nie Mam Sumienia Nie Pomagac Nawt Jak Piszecie że To Oszustwo Nie Moge Obojętnie Przejść Obok Tego Naprawdę Pozdrawiam Was I Liczę że Pomożecie , Nie Musicie Lubic Tej Osoby Ale Kochacie Zwierzeta I Mysle że To Was Przekona Do Pomocy , Ja Wiem że Jak Raz Się Zawiedziemy Na Kimś To Traci Się Zaufanie, I Jak Ta Osoba Prosi O Pomoc A Zaufanie Już Straciła To Można Przejść Obojetnie, Ale Jak Ona Na Prawdę Potrzebuje Pomocy Dla Tych Piesków I Teraz Nikt Jej Nie Pomoże Bo Kiedyć Nawalila , Mysle że Pozostawiam To Dla Waszego Sumienia Ja Się Wciagnełam W Tą Akcje I Pomoge Jak Potrafie Pozdrawiam Was Ciepło

Posted

[quote name='Chefrenek']A dlaczego piszesz każde słowo z dużej litery ?:hmmmm:

akurat mam ustawiony tak komputer jak pisze -mam taki program ale mysle że jest to taki mało znaczacy szczegół ze zamiast zainteresowac sie problemem , interesujesz sie dlaczego pisze z duzej litery nawet by mi to do glowy nie przyszlo zebym na to zwróciła uwage ;)