bajadera Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Georgia]Zastanów się - po co ma to robić ? Klientem dla niej nie jesteś ![/FONT] Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='sirion'][FONT=Georgia]Zastanów się - po co ma to robić ? Klientem dla niej nie jesteś ![/FONT] Wiem......... I nigdy nie bede... Quote
Karolajnaxx Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Teraz ta Pompeo sprzedaje tylko yorki i kokardki dla nich... Nawet tej kokardki bym nie kupiła u niej! :angryy: :angryy: Quote
Kincia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Teraz ta Pompeo sprzedaje tylko yorki i kokardki dla nich... Nawet tej kokardki bym nie kupiła u niej! :angryy: :angryy: Ja tez nie nawet jak by byly po 10 gr :angryy::angryy::angryy: Quote
naomi1991 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Patrzcie, a to babsko znowu chce kupić Yorka!!! Może sprzeda go później jako chihuahua? :cool3: Wysłalam do sprzedającego stosownego maila i prośbę o usunięcie jej z aukcji.linki usunięte Quote
naomi1991 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 A wiadomo, może nadal będzie licytować.... :mad: Quote
Megula Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Na allegro jest aucka Yorczek w potrzebie! Biedny został pogryziony przez wilczura i nie potrafi chodzic! :-( Edit: Aukce dala pompeo, ktora szuka pomocy. Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Megula napisał(a):Na allegro jest aucka Yorczek w potrzebie! Biedny został pogryziony przez wilczura i nie potrafi chodzic! :-( Edit:. PODAJ MI LINKA NA PM! Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jezu co!!!! Mi tez podaj..... Cześć Kinga Straszne... :-( :-( Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 O boze ona ma aukcje z tym yorkim !!! :crazyeye: :placz: Quote
Megula Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Noo :(:( Haha zobaczcie co napisała na swojej aukcji -------------------------------------------------------------------------------- Dodano 2007-06-23 13:40 Pieniązki ze sprzedazy maluszka Zostana przeznaczone na pomoc SPARALIZOWANYM psiaczkom linki usunięte Pozdrawiam serdecznie To mnie rozmieszyla i dala od 1zł No to chyba dobrze, chociaz raz pieniazki pojda na sluszny cel.. Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Megula napisał(a):No to chyba dobrze, chociaz raz pieniazki pojda na sluszny cel.. No dobrze ale ciekawe czy pojda :( Quote
Chefrenek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wiecie co byłabym ostrożna z tymi cegiełkami. Znając handlarzy gotowi są posunąć się do wszystkiego by zdobyć kasę. Ciekawe że dwa psy na raz mają problemy z kręgosłupem. Quote
nadzieja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 po pierwsze to PaniPompeo-..." Pani pomylilo sie wszytko. calyopis nie trzyma sie ladu i logiki..." Quote
nadzieja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Z powodu zatrzymania moczu nie mogl powstac paraliz, jak juz cos to raczej z powodu paralizu - doszlo do zatrzymania moczu. z reszta pies nie sikai chodzi bez cewnika, przeciez to nie realne, jest w takim stanie i chodzi po trawniku... to Oszutwo tak sadze, reszta wy tez to wiecie za pewne. Quote
pysiulka86 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 nadzieja napisał(a):proponuje wystaewic negatywa Negatywa może wystawić tylko osoba która weźmie udział w aukcji. Quote
Aaliyah1981 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 nadzieja napisał(a):proponuje wystaewic negatywa dziewczyny zgloscie to do allegro ,ze to babsko wystawilo aukcje i wyludza pieniadze :angryy: niegatyw niestety tak jak napisala poprzedniczka mozna wystawic tylko jak sie wezmie udzial w aukcji:shake: tylko skad ona ma fotki tego yorka czy czasem nie skopiowala tego z jakiegos innego forum Quote
POLA75 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Witajcie Poczytałam Wszystkie Linki O Pompeo Ale Wczesniej Załozylam Nowy Post O Pomocy Dla Yorka , Mysle że Zdjęcia Sa Autentyczne Serce Mi Pęka Mysle że Ta Pani Na Prawde Chce Pomóc Piskowi Nie M,a Ludzi Tak Perfidnych Nigdy Na Czyimś Nieszczęciu , Szczęści I Pieniedzy Sie Nie Zazna , Ja Nie Mam Sumienia Nie Pomagac Nawt Jak Piszecie że To Oszustwo Nie Moge Obojętnie Przejść Obok Tego Naprawdę Pozdrawiam Was I Liczę że Pomożecie , Nie Musicie Lubic Tej Osoby Ale Kochacie Zwierzeta I Mysle że To Was Przekona Do Pomocy , Ja Wiem że Jak Raz Się Zawiedziemy Na Kimś To Traci Się Zaufanie, I Jak Ta Osoba Prosi O Pomoc A Zaufanie Już Straciła To Można Przejść Obojetnie, Ale Jak Ona Na Prawdę Potrzebuje Pomocy Dla Tych Piesków I Teraz Nikt Jej Nie Pomoże Bo Kiedyć Nawalila , Mysle że Pozostawiam To Dla Waszego Sumienia Ja Się Wciagnełam W Tą Akcje I Pomoge Jak Potrafie Pozdrawiam Was Ciepło Quote
Chefrenek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A dlaczego piszesz każde słowo z dużej litery ?:hmmmm: Quote
Patadi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Oskarżacie, oskarżacie i wszędzie szukacie postępu.Jaki ma cie dowód że ta pani oszukuje:domysły??? Nieładnie Quote
POLA75 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Chefrenek']A dlaczego piszesz każde słowo z dużej litery ?:hmmmm: akurat mam ustawiony tak komputer jak pisze -mam taki program ale mysle że jest to taki mało znaczacy szczegół ze zamiast zainteresowac sie problemem , interesujesz sie dlaczego pisze z duzej litery nawet by mi to do glowy nie przyszlo zebym na to zwróciła uwage ;) Quote
Recommended Posts