Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale się z Tośki niunia zrobiła po tym trymowaniu :loveu:
Świetnie skaczą. Tunel super. Nie miały żadnych problemów z wchodzeniem do środka? Zastanawiam się co by Waldzior powiedział jakbym go w taki kanał chciała wpuścić. Tośka ewidentnie w swoim żywiole.
A jeden drugiemu nie przeszkadza jak ćwiczysz?

Posted

[quote name='maryg22']Świetne zdjęcia :D
Zazdroszczę ogrodu...też bym chciała :diabloti:

dzięki a ogród to prawda nie dość, że wielki to można się w nim pobawić z psami:eviltong:

[quote name='(:Buńka:)']http://i42.tinypic.com/rlvs54.jpg - Ale macie fajny tunel:)
Super fotki;)

dzięki, a tunel naprawde fajna rzecz... teraz trzeba zbudować resztę toru:D

Posted

i prosty ogród. My mamy na wsi duży ogród,ale cóż z tego jak jest na pochyłym terenie. Toru nie zbudujemy bo bym psa połamała. Chyba że pointer może mieć ekstremalny tor ;)

Sama tor budujesz?

Posted

Majkowska napisał(a):
ale się z Tośki niunia zrobiła po tym trymowaniu :loveu:
Świetnie skaczą. Tunel super. Nie miały żadnych problemów z wchodzeniem do środka? Zastanawiam się co by Waldzior powiedział jakbym go w taki kanał chciała wpuścić. Tośka ewidentnie w swoim żywiole.
A jeden drugiemu nie przeszkadza jak ćwiczysz?

powiem tak Tośka nie ma żadnych problemów śmiga sobie nawet sama jak nikogo nie ma na podwórku:p Maxa trzeba było zachęcać ale teraz nie ma problemów... jak ćwiczę z Maxem to chowam Tośce piłkę i jest zajęta szukaniem a jeśli nie to łazi koło mnie ale nie przeszkadza... Jak ćwiczę z Tośką to Max się wyłącza i szczeka na ludzi:evil_lol: Rzeczywiście przeznaczeniem Tośki jest agility bo jak tylko widzi, że rozkładam tunel albo hopki to aż ją roznosi od środka :D

tor buduje z koleżankami :) i rzeczywiście prosty mam ten ogród na nierównościach raczej bym nie ryzykowała :)

• 2 weeks later...
Posted

dłuuugo nas tutaj nie było . Byłam na wyjeździe w górach i zakochałam się w nich:loveu:. byłam już kilka razy ale nigdy jeszcze mnie tak nie zachwyciły. A u psów? nic ciekawego codziennie ćwiczymy sobie agility i posłuszeństwo :) niedługo wybieramy się nad wodę to będzie trochę zdjęć :P

a no i co najważniejsze dzisiaj przyszedł mi aparat:loveu::loveu::loveu: mam go nie całe 5 godzin a już mam ponad 300 zdjęć:eviltong: może coś później dodam...

Posted

co prawda nikt nas nie odwiedza ale i tak dodam zdjęcia :eviltong: co prawda nie są jakieś super ale ja i tak widzę dużą różnicę pomiędzy tymi a zwykłą cyfrówką:loveu:

Posted

trabeska napisał(a):
Heej :)
Co nikt nie zagląda jak ja zaglądam... :eviltong:
Śliczne zdjęcia i rzeczywiście jest różnica :)

tak jakoś myślałam, że nikogo u nas nie ma :eviltong: dzięki

phase napisał(a):
No co Ty gadasz, jest różnica! Przepiekne zdjęcia, cuuuuuuuuudownie wyglądają!

dziękuję, już się zakochałam w tym aparacie, wydaje mi się, że mam go od zawsze:lol:

(:Buńka:) napisał(a):
Jak to nikt nie zagląda:mad: Ja zaglądam tylko nie zawsze sie ujawniam:multi:
http://i39.tinypic.com/2cyl3ck.jpg - zakochałam się:loveu:

powiem Ci, że to moje ulubione zdjęcie z wczoraj:loveu:

Sonka95 napisał(a):
Super wygląda w tej obróżce :cool3: http://i43.tinypic.com/54ewdz.jpg

heh, to jest najgorsza jaką mam, biega w niej po podwórku, żeby w razie co można ją było złapać, i ma na niej adresówke:eviltong:

Posted

zahirka11 napisał(a):

dziękuję, już się zakochałam w tym aparacie, wydaje mi się, że mam go od zawsze:lol:

To znaczy że będzie full fot? :evil_lol::razz:

Posted

haha:lol: może, mam już prawie pól karty zawalone ale nie chce mi się tego zgrywać wybierać i wgrywać. Poza tym nie mam jeszcze żadnego programu do obróbki i wstawiłam bez obróbki. :eviltong:

Posted

Luzia napisał(a):
Z programów dla leniwych polecam PhotoFiltre :diabloti: Ja zawsze wycinam, zmniejszam i wyostrzam xD

o dzięki, zaraz go będę pobierać;)
a wczoraj sobie ćwiczyliśmy takie tam stanie wystawowe na komendę:evil_lol:

a tu już byłam z Tosi strasznie dumna bo ładnie trzymała główkę wysoko:loveu:

a teraz zaczęło lać i siedzimy w domu :shake: a były plany agilitowe na dzisiaj:shake:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']http://i44.tinypic.com/34t1ls9.jpg - burasek:loveu: Uwielbiam buraskowe koty, dla mnie to ideały;) No i czarne oczywiście . . .;)
Nie ma nic piekniejszego:loveu:

dziękujemy :loveu:

[quote name='Luzia']Zajebiście wygląda po tym trymowaniu :)

hah też tak uważam, jak dzisiaj oglądałam zdjęcia z zimy to nie mogłam uwieżyć, że z niej był aż taki niedźwiedź :eviltong:

zaraz wgrywam zdjęcia a mam ich trochę więc trochę zejdzie:lol: