Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zahirka11 napisał(a):
trochę nas nie było ale jakoś nikt nie tęskni :oops:

Po prostu sezon wakacyjny był, to i towarzystwo bardziej wyrozumiałe. :)
Też czekamy na fotki.

Posted

Sonka95 napisał(a):
My chcemy foteczki my :cool3:

hah postaram się cos dodać niedługo :)

ulana napisał(a):
Po prostu sezon wakacyjny był, to i towarzystwo bardziej wyrozumiałe. :)
Też czekamy na fotki.

ok to wybaczam:eviltong:

Luzia napisał(a):
Jaką metodą uczyłaś cofania? :)

trochę dziwacznie ją tego nauczyłam, dawałam jej smaka przed nos i rękę przesuwałam do tyłu przy jej nosie, aż zrobiła kroczek, i kilka razy powtarzałam, potem dwa kroczki itd... aaa jak nie chciała się cofnąć to przesuwałam ją do tyłu (brałam rękę przed tylnie łapy i ciągnęłam ją delikatnie i nagroda i jakoś załapała potem zamieniłam na gest i tyle chyba :D

Posted

ojjj miały być zdjęcia a tu klapa ale postaram się nadrobić bo mam mega dużo fot z dzisiaj:lol:, bo byliśmy na zawodach agility. No i tak poszliśmy sobie rano, dotarliśmy na miejsce a tu Max czerwony mocz... szybko się zawinęliśmy do weta i diagnoza: babeszjoza... więc całe południe siedzieliśmy zamiast na zawodach to pod kroplówką :/ ale potem wróciliśmy i było fajnie, Max był grzeczny byłam z niego zadowolona. A co do zawodów super, psiaki fajnie biegały strasznie mi się spodobało i może (kto to wie) za rok wystartujemy z Tośką:cool3: zdjęcia bd jutro bo dzisiaj idę spać, jutro znowu powtórka wet :shake:a później zawody:lol:

Posted

[quote name='Sonka95']No to z jednej strony dzień mieliście fajny , bo zawody , ale z drugiej wet ;) czekamy na zdjęcia z zawodów ...
no ... ale i tak dzień uważam za udany :)

[quote name='szalej']życzymy zdrowia :((

dziękuję :)

[quote name='Victoria']siemka :D
znakii
hejo :D

no i mam w końcu fotki. Max jż doszedł do siebie więc jest trochę czasu na dogo :P

na początek domowe w 2 nowych obróżkach od Marty trzecia najładniejsza niestety nie załapała się na zdjęcia:)

a teraz zdjęcia z zawodów ( na których nie bd biegających piesków tylko Maxa :P )

najpierw zapoznanie Maxa z Lusią

a teraz zdjęcia Maxa w super szelach odkupionych od Kasi :)

Posted

a tutaj z psem mojej koleżanki jamnikiem szorstkowłosym Trokiem, o dziwo chłopaki się dogadali i nie było pomiędzy nimi żadnych spięć :)
zdjęcie z cyklu "Padnięte psy :D''

Posted

i to już ostatnie na dzisiaj :)ogólnie jeśli chodzi o Maxa to jestem z niego mega dumna był niesamowicie grzeczny, wszyscy u weta nie mogli uwierzyć, że sznupek może być taki grzeczny:)

Posted

Znów elegancko ufryzowany? :)

Kurcze ostatnio atakuje ta babeszjoza. Czytam juz o którymś z kolei przypadku na dogo, masakra.

Mam nadzieję że już będzie wszystko dobrze.

A tak z ciekawości - co tam z tą rybką? Tak sobie ostatnio myślałam o tym ;)

Posted

[quote name='Majkowska']Znów elegancko ufryzowany? :)

Kurcze ostatnio atakuje ta babeszjoza. Czytam juz o którymś z kolei przypadku na dogo, masakra.

Mam nadzieję że już będzie wszystko dobrze.

A tak z ciekawości - co tam z tą rybką? Tak sobie ostatnio myślałam o tym ;)

jeśli chodzi o fryzurke to nadal jest po sierpniowej wizycie i na razie jakoś nie zarasta:) no ja też mam taką nadzieję, bo to już trzecia jego babeszjoza i widzę że dochodzi do siebie coraz gorzej...:( a rybka.... długo opowiadać myślałam i myślałam i w końcu przyjechała koleżanka i zabrała ją do siebie na reszte wakacji i teraz znowu wróciła do szkoły... doszłam do wniosku, że nie ma sensu jej zatrzymywać bo kupią nową i będzie jeszcze jedna się męczyła, nie wiem czy dobrze zrobiłam ale i tak nie uratowałabym następnej i następnej:(

[quote name='Victoria']http://i41.tinypic.com/242s9cz.jpg chory pies :lol:

haha, dokładnie, ja nie wiem co mu strzeliło do głowy żeby się bawić, ale może te superaśne pieski go natchnęły i chciał się popisać :lol:

[quote name='phase']łooo najlepsiejsze :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/2db6waw.jpg wygląda prze, przepięknie! :loveu::loveu::loveu::loveu:
No i brawa dla Maxia, zuch chop! :)

dziękuję :)

[quote name='Sonka95']Fajne fotki a tutaj jak szaleje :) http://i41.tinypic.com/242s9cz.jpg

hah dobrze, że wzięłam tą zabawkę bo bawił się jak nigdy
a pakując się ot tak wrzuciłam ją do torby na wszelki wypadek :D

[quote name='Luzia']Kleszcze w natarciu widzę :shake: To jakaś masakra :)

Co to za zawody? :)

no jest masakra z tymi kleszczami:(
a zawody to nie wiem czy dobrze piszę ale Top Dog zawody agility Radom :D;)

• 1 month later...
Posted

już pewnie wiekszość o nas zapomniała ale cóż... nie mam teraz zbytnio czasu na dogo... wchodzę tylko w czasie przerw w szkole a w domu próbuje zgłębiac wiedzę :razz:. Klasa maturalna... hmm chyba każdy mnie zrozumie:) mieliśmy małą sesyjkę jesienną ale czas nie pozwalała na wstawienie zdjęć... może teraz pokaże wam pare, bo jest wolna chwila :)
no to jedziem:) bezcenna mina mojego psa :eviltong: