mch Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 jaki entuzjazm ;) , my tez od tygodnia szkolimy sie troche intensywniej i tez entuzjazm mamy ,oj jaki :evil_lol: , nawet jutro rano jedziemy na plac . źaba -boski , ruda - wyłażą błedy popełnione wczesniej . Quote
KasiaR Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nio tym bardziej ye u nas nic nie w temacie szkolenia nie dzieje wiec jest szansa ze sie cos zacznie a im wicej pozytywnie zakrconych tym lepiej Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 gdzie klarcia mch na jacentusie?:cool3: a swoja droga...ale jaja z tym pakrosem hiehiehie....rrrany no ale jaja:roll: :evil_lol: ....jaki to obciach i zenada postawic takiego psa na testy...kto mu ipo dal....boszsz ale obciach...no ale tatus pakrosa to tez dawal na testach zabawnie....dopoki go wreszcie ktos dobry nei zrobil:evil_lol: .w zyciu bym takim psem nie pokryla nawet jakby byl ze zlota i diamentami sial-ale to dygresja bo mam taki zlosliwy dzionek dzis. ja nie iwem-czy hodowca nie widzi jaki sobie robi obciach?:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KasiaR Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 była wczoraj , jest tam cosik takiego jak "zdjęica dnia" , czasem wisi na stronkce kilka dni :razz: o co chodzi z tym Pakrosem, to gdzie on się tak popisał... a on ostatnio taki w "modzie" jeżeli o krycia chodzi Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 tak a propos jaecntusa-poczytaj sobie o testach w stolycy to ci sie rozjasni:cool1: . Quote
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pakros jest ojcem Vegasa Haus Mansard,pozatym za każdym razem pozytywnie zalicza testy psychiczne na Światówce..to myślę wystarczające rekomendacje. Quote
mch Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 zaraz bedzie nieporozumienie chyba, ayshe masz chyba na mysli psa pacos m... , a nie psa pacros Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 taak jasne pewnie cos popierniczylam.bylam swiecie przekonana ze ten pies polski jest po zampie thermodos-szlicznym pieseczku:diabloti: .w kazdym razie sorki-nie jestem zbyt lotna w te klocki.nawet nie kumam co w polsce kryje:cool1: . Quote
AM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ayshe, Tobie chodzi o psa Pakos Mavic, o którego "wyczynach" na testach było na Jacentusie. On jest własnie po Zampie Thermodos a nememuscha pisała o Pakrosie d'Ulmental -->> nazwy psów podobne więc pewnie stąd nieporozumienie ;) Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no to ok.ja pisalam o psie z mavic.ufff to dobrze pamietalam ze jest po slicznym zampie:diabloti: . mam dzisiaj wnerwiajacy dzien-kurier mnie po prostu rozwalil:angryy: i teraz moge miec pomrocznosci jasne.:roll: pakos,pakos,pakos,pakos....aaaaaaaam oze zapamietam.a co pakros byl na testach w stolycy?;).dobra. milcze.juz i tak robie z siebie gooopa piszac na psach sportowych.....jesoooo...po cooo mi tooo... Quote
nenemuscha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 czasem trzeba..mnie dziś Psy sportowe podnisły cisnienie..bo senna byłam...a kawka za gorąca..:angryy: Quote
AM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 nenemuscha, trzeba się wyluzować bo można czasem, czytając fora, zejść na serce ;) Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='AM']nenemuscha, trzeba się wyluzować bo można czasem, czytając fora, zejść na serce ;)a ja mam udar sloneczny ze wdalam sie w rozmowe poza dogo:placz: .a wszystko to przez kuriera-niech mu slup przydrozny lekkim bedzie:diabloti: Quote
AM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ayshe napisał(a):a ja mam udar sloneczny ze wdalam sie w rozmowe poza dogo:placz: . a ja mam dziś super humor bo mi kundle ekstra ślady zrobiły :multi: Tak się zastanawiam nad IPO-V 20 czerwca... a potem 8 lipca mam SChH1 w Czechach :shock: Jeszcze turniej PT w Krakowie - startuję z Ciastusiem. Pracowity okres mi się szykuje... Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 no rzeczywiscie masz rundke-ale takie rundki najlepsze som.treningowo-startowo sie fajnei zazebiaja.ja mam start w danii 23/24 czerwca,potem jeszcze dwa starty holandia i znowu dania a w sierpniu warsztaty w jabinie z kims tam co to od nich startowal w ms wusv:cool1: z suka jakas tam:oops: .zycie jest do bani:shake: . .am-po takim gruntownym przygotowaniu nie na lapu capu ciastuska teraz czas na wprowadzanie startow,egzaminow-super,napewno bedzie ok.:loveu:.nasza grupka w lipcu ma zawody domowe-hiehie-warto czasami poczuc ten klimacik. Quote
AM Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 ayshe, ja tak nieśmiało zastanawiam się nad startem w MPL IPO. Startowałabym w IPO1 ale wszystko zależy jak nam pójdzie SChH1. Jak damy plamę to MPL sobie odpuścimy... Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 taki start to ...niezly trening.bo wiesz jaka jest roznica miedzy cwiczakiem a plyta przeca:cool3: .jak atmosfera jest ok tj.nie bedzie tekstow typu:a pfuj,uo jej ale fatalnie,ale cos tam...i takich tam to warto wchodzic na plyte:p .a starty w jedynce buduja treningi psa do przodu. nie sadze zebys zaplamila na schh1. Quote
mch Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 am-on ,życze strasznie mocno powodzenia w realizacji planów . my naszą ,,tresure" zaczynamy moznaby powiedziec od początku w nowym miejscu ,mysle ze to jest to . az chciałoby sie dać źabie stawy rudej .ale cóż , wojny nie wygramy ,ale przynajmniej wiem jak to wszystko powinno wyglądac , to nauka dla mnie ,a dla psów zabawa . juro idziemy pożegnac sie do ,,starej" szkoły psiej . Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 jesli mozna spytac-dlaczego zmianka?sorry za wscibstwo:oops: Quote
mch Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 bo wzrasta poziom świadomosci w społeczenstwie :evil_lol: bylam jedyną z piłeczką , jedną z niewielu dobrze sie bawiącą a nie odwalająca pańszczyzne , coraz bardziej świadomą ze to ja musze sie duzo nauczyc . ja potrzebuję motywacji , dopingu , a nie sztuka brylowac wśród tych którym zwisa i powiewa . nie chce słuchac ze jest ok skoro nawet ja wiem ze moze byc lepiej . jeździmy teraz poza lublin , na razie były 4 zajecia , lubię ludzi z pasją . Quote
ayshe Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 fajnie.super ze znalazlas kogos takiego.no rzeczywiscie zajecia dla odwalajacych panszczyzne;) sa nuuuudne. Quote
mch Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no i nawet nie mialam szansy sie pożegnac ze starą szkołą , myslalam ze pan sie spóźni jak zawsze 15 min ,ale po 35 -u minutach czekania odpuscilam . Quote
ayshe Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 jaki fajny pan:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja dzisiaj tez dotarlam z przygodami ale mialam tylko 20minut spoznienia:roll: .neczesto mi sie to zdarza.przewaznie stercze juz 30 minut przed...mam w sumie fobie na temat punktualnosci ale dzisiaj dalam plame :oops: Quote
mch Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 no ta punktualnosc zakrawa na podejrzenie ze to on płaci a nie ja .ale spóźnienia kwadransowe są standartem , a cierpliwosc ma prawo sie skonczyc . tylko ze te wieksze słyszelismy ,,przepraszam" przy tych kilkunastominutowych zero komentarza ,mimo ze proponowalam mu juz kiedys ze ustalimy dyzury kto kiedy go budzi telefonicznie ,ewentualnie jakis budzik na prezent od grupy :evil_lol: . cenie faceta za wiele rzeczy ale niekoniecznie widze mnie na jakimkolwiek szkoleniu u niego z kolejnym psem . apetyt po prostu rosnie w miare jedzenia . Quote
Recommended Posts