Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:A ja chyba wybrałabym Karin.

To znaczy jest jeszcze kwestia tego, co byłoby moim priorytetem - zakladam, że tu jest to sport?
:lol:

BTW oboje są znacznie powyżej "średniej krajowej". :lol:

Posted

No ale patrz, tam dwie grupy, początkująca i zaawansowana :razz: Początkująca jak tanczenie sychroniczne, a psy znudzone jak mopsy, a grupa zaawansowana w tyle na "hura" do mnie i zostawanie w rządku. Ja chce takie prowadzić i zbijać kokosy :loveu: :evil_lol:

Posted

Nanami napisał(a):
No ale patrz, tam dwie grupy, początkująca i zaawansowana :razz: Początkująca jak tanczenie sychroniczne, a psy znudzone jak mopsy, a grupa zaawansowana w tyle na "hura" do mnie i zostawanie w rządku. Ja chce takie prowadzić i zbijać kokosy :loveu: :evil_lol:

Tak, szkolenie bardzo "ekonomiczne" za jednym razem dwie grupy. Jaka to oszczędność czasu :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
oj dziewczyny:cool3::evil_lol::evil_lol:....
ps.a dla onka najlepsze jest ipo:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

No co ? :evil_lol::evil_lol:

Tak, popieram IPO dla ONka najlepsze. Ale uważaj bo zaraz Cie ktos napadnie .. za te poglądy :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
oj dziewczyny:cool3::evil_lol::evil_lol:....
ps.a dla onka najlepsze jest ipo:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Wiadomo:evil_lol:Ale cieszmy sie ze tacy szkoleniowcy jak ci z filmiku nie zabieraja sie za IPO,bo wtedy bysmy mieli I PO przewodniku:evil_lol:

Posted

14ruda napisał(a):
A czy pies z dysplazją a przewodnik w ciąży mogą trenować IPO?:cool1:

Nie wiem jak przewodnik w ciązy ale pies z dysplazją - zalezy jak cięzka jest. Jesli wet pozwoli mozna sie umowic z pozorantem na jakies lekkie cwiczenia i krotko. ;)

Ruda, chcesz nam powiedziec, ze jestes zafasolkowana ?:cool3:

Posted

moze i pies z dysplazja i ciazowa kobieta-mam ijedno i drugie obecnie.pierwszych przypadkow wiecej.;).ale drugi tyz mam.nie ma problemu tylko trzeba myslec-ale to w sumie nakaz ogolny.znaczy sie przydaje sie ogolnie w zyciu.:cool3::evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
moze i pies z dysplazja i ciazowa kobieta-mam ijedno i drugie obecnie.pierwszych przypadkow wiecej.;).ale drugi tyz mam.nie ma problemu tylko trzeba myslec-ale to w sumie nakaz ogolny.znaczy sie przydaje sie ogolnie w zyciu.:cool3::evil_lol:

Po przeczytaniu tego zrozumiałam, ze jestes w ciązy i masz psa z dysplazją :lol::evil_lol:
Wiesz z tym myśleniem to roznie bywa ..

Posted

:evil_lol:
Ale raczej sie nie zdecyduje.Pewnie suczy by sie bardzo podobało,ale nie jestem przekonana do szkolenia ZK.Co prawda to nie PT i nie bedzie 20 psów na grupie:diabloti:,ale dobry pozorant to podstawa a ja nie jestem w stanie ocenic jego umiejętności.Chociaz IPO to nie tylko obrona.
Zreszta wolałabym sobie takie luźne zajęcia a u nas jest tylko szkolenie do egzaminu.Szkoda.Przydałoby sie więcej porządnych szkółek na tym zadupiu:p

Posted

brawo ruda..przekaz genow to podstawa:evil_lol:.
jatez jestem zwolennikiem luznych zajec treningowych a nie robienia ciach ciach pod egzamin.ale co kto lubi:razz:[zeby znowu nie bylo dyskusji o wyzszosci margaryny nad maslem i zjebki ze osmielam sie uwazac ze wole maslo:evil_lol: i uwazam ze jest najlepsze dla onkow:D].

Posted

ayshe napisał(a):
brawo ruda..przekaz genow to podstawa:evil_lol:.
jatez jestem zwolennikiem luznych zajec treningowych a nie robienia ciach ciach pod egzamin.ale co kto lubi:razz:[zeby znowu nie bylo dyskusji o wyzszosci margaryny nad maslem i zjebki ze osmielam sie uwazac ze wole maslo:evil_lol: i uwazam ze jest najlepsze dla onkow:D].

bardzo chciałabym podkreslić zdanie o LUŹNYCH zajeciach, bardzo...
poza tym dla onków to najlepsze jest nie masło ino futro kocie. moja uwielbia ssac Edzia po brzuszku:diabloti:, może jajeczka mu liczy