Axusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Hmmm, więc mam dylemat. Iść do ' Kamy' czy do Michała Szalca. Możecie poradzić ? Quote
saJo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tez filmow nie widze, ale ja psozlabym do Szalca :cool1: Quote
ayshe Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No coz...ja tez wybralabym Szalca.:cool3: Quote
Axusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Przeczytajcie raz jeszcze mojego posta. Zle linki dałam. Quote
Berek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :lol:A ja chyba wybrałabym Karin. To znaczy jest jeszcze kwestia tego, co byłoby moim priorytetem - zakladam, że tu jest to sport? :lol: BTW oboje są znacznie powyżej "średniej krajowej". :lol: Quote
Axusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 To mi naprawde pomogliście :placz: :lol: To skoro polecacie i tą i tą szkołke to moze wybiore tą gdzie mi łatwiej dojechac ? :cool3: :lol: O bosz, jak ja nie moge patrzec na takie 'szkolenia' http://pl.youtube.com/watch?v=3W0XQeDFP1E&feature=related Piesy robią co chcą, treser tylko wydaje polecenia. Nie tłumaczy. Zero kontaktu. Szarpanie. Ogolnie jak dla mnie nic fajnego. Moze dziwna jestem. Quote
Axusia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ayshe napisał(a):dziwna jestes.:cool3::diabloti: Tak myślałam. :cool1: Quote
Nanami Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No ale patrz, tam dwie grupy, początkująca i zaawansowana :razz: Początkująca jak tanczenie sychroniczne, a psy znudzone jak mopsy, a grupa zaawansowana w tyle na "hura" do mnie i zostawanie w rządku. Ja chce takie prowadzić i zbijać kokosy :loveu: :evil_lol: Quote
Axusia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nanami napisał(a):No ale patrz, tam dwie grupy, początkująca i zaawansowana :razz: Początkująca jak tanczenie sychroniczne, a psy znudzone jak mopsy, a grupa zaawansowana w tyle na "hura" do mnie i zostawanie w rządku. Ja chce takie prowadzić i zbijać kokosy :loveu: :evil_lol: Tak, szkolenie bardzo "ekonomiczne" za jednym razem dwie grupy. Jaka to oszczędność czasu :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 oj dziewczyny:cool3::evil_lol::evil_lol:.... ps.a dla onka najlepsze jest ipo:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Axusia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ayshe napisał(a):oj dziewczyny:cool3::evil_lol::evil_lol:.... ps.a dla onka najlepsze jest ipo:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: No co ? :evil_lol::evil_lol: Tak, popieram IPO dla ONka najlepsze. Ale uważaj bo zaraz Cie ktos napadnie .. za te poglądy :evil_lol: Quote
ayshe Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 poglady sa jak diupa-kazdy ma prawo miec wlasna:diabloti:.i to jest pieeekne:evil_lol: Quote
Axusia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ayshe napisał(a):poglady sa jak diupa-kazdy ma prawo miec wlasna:diabloti:.i to jest pieeekne:evil_lol: :lol::lol::lol: Quote
14ruda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ayshe napisał(a):oj dziewczyny:cool3::evil_lol::evil_lol:.... ps.a dla onka najlepsze jest ipo:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Wiadomo:evil_lol:Ale cieszmy sie ze tacy szkoleniowcy jak ci z filmiku nie zabieraja sie za IPO,bo wtedy bysmy mieli I PO przewodniku:evil_lol: Quote
14ruda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A czy pies z dysplazją a przewodnik w ciąży mogą trenować IPO?:cool1: Quote
Axusia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 14ruda napisał(a):A czy pies z dysplazją a przewodnik w ciąży mogą trenować IPO?:cool1: Nie wiem jak przewodnik w ciązy ale pies z dysplazją - zalezy jak cięzka jest. Jesli wet pozwoli mozna sie umowic z pozorantem na jakies lekkie cwiczenia i krotko. ;) Ruda, chcesz nam powiedziec, ze jestes zafasolkowana ?:cool3: Quote
ayshe Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 moze i pies z dysplazja i ciazowa kobieta-mam ijedno i drugie obecnie.pierwszych przypadkow wiecej.;).ale drugi tyz mam.nie ma problemu tylko trzeba myslec-ale to w sumie nakaz ogolny.znaczy sie przydaje sie ogolnie w zyciu.:cool3::evil_lol: Quote
Axusia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ayshe napisał(a):moze i pies z dysplazja i ciazowa kobieta-mam ijedno i drugie obecnie.pierwszych przypadkow wiecej.;).ale drugi tyz mam.nie ma problemu tylko trzeba myslec-ale to w sumie nakaz ogolny.znaczy sie przydaje sie ogolnie w zyciu.:cool3::evil_lol: Po przeczytaniu tego zrozumiałam, ze jestes w ciązy i masz psa z dysplazją :lol::evil_lol: Wiesz z tym myśleniem to roznie bywa .. Quote
14ruda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :evil_lol: Ale raczej sie nie zdecyduje.Pewnie suczy by sie bardzo podobało,ale nie jestem przekonana do szkolenia ZK.Co prawda to nie PT i nie bedzie 20 psów na grupie:diabloti:,ale dobry pozorant to podstawa a ja nie jestem w stanie ocenic jego umiejętności.Chociaz IPO to nie tylko obrona. Zreszta wolałabym sobie takie luźne zajęcia a u nas jest tylko szkolenie do egzaminu.Szkoda.Przydałoby sie więcej porządnych szkółek na tym zadupiu:p Quote
Axusia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ruda nie odpowiedziałas na moje pytanie :cool3: :mad: Quote
14ruda Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no dobra.rozmnozyłam siem:cool1::cool3: Quote
ayshe Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 brawo ruda..przekaz genow to podstawa:evil_lol:. jatez jestem zwolennikiem luznych zajec treningowych a nie robienia ciach ciach pod egzamin.ale co kto lubi:razz:[zeby znowu nie bylo dyskusji o wyzszosci margaryny nad maslem i zjebki ze osmielam sie uwazac ze wole maslo:evil_lol: i uwazam ze jest najlepsze dla onkow:D]. Quote
monisieczka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ayshe napisał(a):brawo ruda..przekaz genow to podstawa:evil_lol:. jatez jestem zwolennikiem luznych zajec treningowych a nie robienia ciach ciach pod egzamin.ale co kto lubi:razz:[zeby znowu nie bylo dyskusji o wyzszosci margaryny nad maslem i zjebki ze osmielam sie uwazac ze wole maslo:evil_lol: i uwazam ze jest najlepsze dla onkow:D]. bardzo chciałabym podkreslić zdanie o LUŹNYCH zajeciach, bardzo... poza tym dla onków to najlepsze jest nie masło ino futro kocie. moja uwielbia ssac Edzia po brzuszku:diabloti:, może jajeczka mu liczy Quote
Recommended Posts