Agnes B. Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 dorplant opowiadaj proszę, co tam się działo?:crazyeye: Quote
dorplant Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 gdyby to byly eksteriery toby im sie dostalo:eviltong:,a tak .........niepowiodlo sie :diabloti::razz:! bardzo zaluje ze moja mala dzidzia:loveu: jeszcze nie gotowa ;), zeby mnie tylko nie podkusilo za wczesnie wystartowac Laluna :tak Vat byl sam w trojce :cool1: AgnesB nic sie nie dzialo, poprostu bylo normalne sedziowanie U Vata szkoda sladu :-(,ladnie zaczal, pierwsza prosta malina ,zaznaczyl przedmiot i potem dalej poszedl az do zakretu i tu sie stalo :-(, nie wiedziec czemu zamiast w lewo skrecil w prawo i polazl tak daleko ze nie mial szans wrocic :placz:,caly czas szukal ale prace przerwano :-( Quote
Gin Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A Unka z Tuszynskiego Lasu A:89 B:90 C:78 na mocno obsadzonych zawodach w CZ. Szkoda obrony, ktora zawalila, gdyby zrobila na swoim normlanym-przyzwoitym poziomie bylaby w okolicach 5 miejsca, a w przypadku bardzo dobrej obrony, moze nawet na podium. Za to w B drugi wynik w calej stawce. Ostatecznie 10/26. Quote
dorplant Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Gin napisał(a):A Unka z Tuszynskiego Lasu A:89 B:90 C:78 na mocno obsadzonych zawodach w CZ. Szkoda obrony, ktora zawalila, gdyby zrobila na swoim normlanym-przyzwoitym poziomie bylaby w okolicach 5 miejsca, a w przypadku bardzo dobrej obrony, moze nawet na podium. Za to w B drugi wynik w calej stawce. Ostatecznie 10/26. brawo:multi: , kiedy to bylo ?? Quote
Gin Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wczoraj - jedniodniowe zawody, pelne wyniki http://glisnik.com/zavody.php?id=230 Quote
Axusia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Byłam, choc tylko na występie Vata to i tak jestem zachwycona. Atmosfera wspaniała, psy swietne chociaz moze nie 'popisały' sie tym co umieja. Widziałam je na treningu po zawodach, bardzo ładnie pracowały. Poznałam Dorplant i Arsunie :loveu: I tak jak Dorota mówi, trening a zawody to dwa rozne swiaty, pies cos umie na treningu a na zawodach zwyczajnie portafi zawalic. Miło spedziłam czas, fajnie było popatrzec na prace Sławka i Vata, miło było poznac ;) Quote
Guest Mrzewinska Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Z czym byly najwieksze problemy na obronie jedynki? Braki w wyszkoleniu obiecujacych psow czy szkolenie psow, ktore sa za slabe do tej zabawy? Zofia Quote
dorplant Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mrzewinska napisał(a):Z czym byly najwieksze problemy na obronie jedynki? Braki w wyszkoleniu obiecujacych psow czy szkolenie psow, ktore sa za slabe do tej zabawy? Zofia psy byly dobre,generalnie nie bylo posluszenstwa w obronie ! Wogole B zaliczyl tylko jeden pies z trojki :roll:! [Rozgrzeszylabym tu debiutantow, jednego ewidentnie "zrzarly"nerwy, drugiego pies samczol mial inna koncepcje wystepu :).] ps Axusia nam rowniez milo bylo poznac, mala jest przecudna, rozkrecaj ja ile sie da i pamietaj, dla ON-ka najlepsze jest IPO :) Quote
Axusia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Bede rozkrecać małą napewno :cool3: Tak, tak wiem IPO dla ON najlepsze popieram i bede pracowac tak aby i moja miała IPO :loveu: Quote
dorplant Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Axusia napisał(a): Widziałam je na treningu po zawodach, bardzo ładnie pracowały. I tak jak Dorota mówi, trening a zawody to dwa rozne swiaty, pies cos umie na treningu a na zawodach zwyczajnie portafi zawalic. ;) troszke gwoli wyjasnienia ,na treningu Axusia to widzialas glownie psy nie biorace udzialu w zawodach :lol:,wyjatkiem byl Amir:pktorego styl bardzo mi sie podoba i Vat . a co to reszty moich slow chodzilo o to ze na treningu musi byc wykonanie na 150-200% zeby sie pokusic na zawody !A i tak pies nie maszyna zawsze moze cos "zawalic"! Poszczegolne cwiczenia moga i owszem byc fajnie wykonywane ale trzeba je polaczyc w calosc ktora trzeba zrobic tu i teraz bezblednie !!A juz posluszenstwo w obronie to caly majsersztyk !! Pies na wysokich obrotach utrzymany caly czas w ryzach to jest to, ale, zwlaszcza z samcami i wrednymi suuukami:loveu:, jest to nielatwe !! Ale wlasnie po to sie pracuje !!:p Quote
strumyk Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ciutke zdjec z Gdanska http://dagleo.fotosik.pl/albumy/416474.html Quote
lisica Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 dorplant napisał(a):troszke gwoli wyjasnienia ,na treningu Axusia to widzialas glownie psy nie biorace udzialu w zawodach :lol:,wyjatkiem byl Amir:pktorego styl bardzo mi sie podoba i Vat . a co to reszty moich slow chodzilo o to ze na treningu musi byc wykonanie na 150-200% zeby sie pokusic na zawody !A i tak pies nie maszyna zawsze moze cos "zawalic"! Poszczegolne cwiczenia moga i owszem byc fajnie wykonywane ale trzeba je polaczyc w calosc ktora trzeba zrobic tu i teraz bezblednie !!A juz posluszenstwo w obronie to caly majsersztyk !! Pies na wysokich obrotach utrzymany caly czas w ryzach to jest to, ale, zwlaszcza z samcami i wrednymi suuukami:loveu:, jest to nielatwe !! Ale wlasnie po to sie pracuje !!:p Ale jak już dogra się całość z tymi wrednymi lewusami,to jaka satysfakcja i tak naprawdę nawet jak gdzieś indziej troszkę zaszwankuje to i tak jest git,bo poskromić i ułożyć dynamit,to jest to(znaczy IPO:cool3:) Gratulacje dla wszystkich:loveu:co brali udział Quote
Axusia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dorplant - moze i psiaki nie startowały :oops: ale i tak szło im super :loveu::lol: Katja super wywijała i Vacik tez. No własnie o to mi chodziło, ze na treningu pies zrobi cos na 100% a na zawodach na 70 % dlatego zawody a trening to dwa rozne swiaty i trzeba wypracowac 150 % ;) a to Yass i Dorplant Quote
monisieczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 jaki piekny kubraczek klubowy!!!!!! mamy takie same !!! futrzak sliczniasty Quote
Eddiii Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Monia zobacz sie lepiej na youtube :p serio to uwazam ze fajnie:multi: Quote
monisieczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Eddiii napisał(a):Monia zobacz sie lepiej na youtube :p serio to uwazam ze fajnie:multi: no własnie mam dobry nastrój to nie wiem czy warto sobie go dokumentnie skopać:p:razz: Quote
monisieczka Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Eddiii napisał(a):warto;)......... tia... juz to widzę.... masakra...:shake: Quote
mch Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='monisieczka']jaki piekny kubraczek klubowy!!!!!! mamy takie same !!! futrzak sliczniasty my u nas na wsi w lublinie tyż takie mamy :eviltong: dowód Quote
Recommended Posts