AgaGP Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Są wyczekiwane wiesci od Camary: Zaniedbałam Karata Na całe szczęście tylko jego temat a nie jego Psią Osobę, a nawet Osobistość Karata leczymy, obserwujemy i trenujemy. Mam nawet hasło do jego ogłoszeń: Karat jest jak Media Markt - pies nie dla idiotów! ale chyba MediaM. podałyby mnie do sądu za plagiat, więc go nie użyje Ogólnie to świetny gość i jakby nie nawarstwienia tematów, spraw do załatwienia, kłopotów z osobistymi psami itd, itp to pobyt Karata u nas traktowałabym w kategoriach "przyjemności" Jutro jedziemy na USG i jeżeli wszystko będzie OK to Karat zostanie wykastrowany. Quote
KasiaT Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Super chłopak z Karacika-trzymam kciuki za pomyślne wyniki badań Quote
AgaGP Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Już po zabiegu, oto co napisała Camara: Wynik USG był zadawalający, stan zapalny prostaty ustąpił. Karat jest już po kastracji. Przy okazji została zszyta przepuklina pępkowa. Wszyscy czują się dobrze Quote
saba&mlis Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Wszyscy czują się dobrze i tak trzymać:multi: Quote
AgaGP Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Camara wrzuciła cudne fotki Karata: No i skoro taka moda to i Karat zaprezentuje majtasy Z Brunem Quote
KasiaT Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Jak On się zmienił u Camary-teraz widać łagodność na jego pysiu,mam nadzieję,ze szybko znajdzie swój dom,a w porciętach mu do twarzy :evil_lol: Quote
ktiger Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Podoba mi się uśmiech Karata. Jest cudny :loveu: Quote
AgaGP Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Camara napisała, jak się Karacik sprawuje: Obecnie jest to miś przytulak z mocno rozbudowanym i bardzo wrażliwym męskim EGO Braku karacików w Karacie EGO jeszcze nie zauważyło i dalej puszy się mocno. Obecnie mamy sporą różnicę zdań na temat noszenia majtasów... ale... to bardzo inteligentny pies, doskonale kalkuluje jakie zachowania są mile widziane a czego nie tolerujemy - no i majtasy są na psim tyłku Quote
KasiaT Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 O to Ci dopiero gagatek :evil_lol: męskie EGo mam nadzieje nie bedzie zaburzone przez te urocze majtasy Quote
AgaGP Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 Najnowsze informacje od Camary o przytulaku: Karat już jest superpies ... tylko opiekuna musi mieć "z jajami" i wcale nie musi to być facet Quote
ktiger Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ... tylko opiekuna musi mieć "z jajami" i wcale nie musi to być facet skąd ja to znam :evil_lol: Quote
AgaGP Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Camara wrzuciła kilka zdjęć Karacika: Wiosenny spacer Quote
KasiaT Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Karacik już w pełni zasługuje na swoje imię-prawdziwy z niego unikatowy wielokaratowy diamencik Quote
AgaGP Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Karat znalazł swoje miejsce na ziemi, oto co napisała Camara: I tak nieco wypiękniony i podszlifowany Karat pojechał do swojego domu Quote
Recommended Posts