Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anulka85 napisał(a):
no Zgagulka!!!!!Olenko wiem,ze tam dzialasz w zwiazku z Twoja siostra....to moze Zgaguleczka,sliczna i slodka???:razz: :cool3: :cool3: :cool3:

musi być chłopczyk:lol:

Posted

a czy jest w schronie nadal gruby dzeki?????
jesli tak to ja bym go polecila,,on mi przypomina szczezujka,,jest tak samo kochany opanowany i spokojny jak on,,,ale nie wyglada tak samo a wrecz przeciwnie!!!!
kolejny moze bylby bajka on,,,,choc jest troche przerazony zyciem,,warto o nim pomyslec,,,,
albo misiek ten puchaty z wybiegu zmurki i dolara!!!!on nie jest jeszcze na dogo,,,,,,
mmmm,,,,,,,,,,nie latwy wybor!!!!,,mysle ze szczezuj by sie tylko ucieszyl ze choc komus innemu sie uda,,tak jak jemu kochanemu,,

Posted

Przez tyle lat udawała,ze nie lubi ludzi.Bała sie.Teraz,po latach-ponownie zaufała.Gdyby jeszcze to zaufanie przyniosło jej dom.
Gdy jestem w sasiednich boksach,Zgaga "sledzi" mnie.Obserwuje kazdy moj ruch i pyta wzrokiem,czy do niej tez przyjde.Ona nie chce jedzonka,chce tylko towarzystwa człowieka.

Posted

oj brazowa ,myslalam ze sie usmieje,,bo myslalam ze ty o mnie piszesz ,,ze kiedys nie lubila ludzi,,a teraz,,,zmienila sie!!!a to o zgadze!!!!
jestem dobra ,,:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: w koncu o zgadze piszesz ,,,1

Posted

Wiewiórko Ty i zgaga??? No coś TY-tyle ile Ty masz miłości do zwierząt, troszczysz się o nie nawet tam daleko. Wiesz,że Cię kochamy i czekamy na powrót i zdjęcia tej wymarzonej-dużej i włochatej SUNI :loveu:

A ja z niecierpliwością czekam na moją IDOLKĘ-Wiolkę.....chcę wieści o Zgaguni.....:loveu:

Posted

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :laola: :cunao: :cunao: :Cool!: :Cool!: :painting:

Przychodze do schroniska,okazało sie,ze JUZ zabrana! Ludziska przyszli juz konkretnie po nia.Czyli to musiało byc ogloszenie :),Twoje ogloszenie Akuszko,na Trojmiescie.Zgaga bedzie mieszkała w domu z ogrodkiem!!!!!
Jak sie nie rozpłynac ze szczescia?

Posted

:cunao: :cunao: :cunao: :drink1:
To upijemy się dzisiaj chyba z tego nadmiaru szczęścia!!!! :multi:

Jessssuu, lecę usunąć ogłoszenie :scared:

Celinko, szczęście jej przyniosłaś!!! :loveu: :loveu: :loveu: