Roxana Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ojejciu, to ja jakaś opóźniona jestem :roll: Cudne wieści :multi: To już trzeci piesek w tym tygodniu, któremu dopingowałam co znalazł domek :multi: To chyba taki powiedzmy prezent urodzinowy dla mnie ;) Quote
olenka_f Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 a wszystko dzięki Wioli bo jej tą paskudną brodę obcięła i stała sie Zgaga bardziej kobieca, jeszcze 100 wizyt u fryzjera i będzie z niej babka a nie czochraniec:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wiewioreczki zdjecia zostały wykorzystane :loveu: z sercem robione. Celinko,Twoja pierwsza watkowa podopieczna wyadoptowana! Quote
wiewiora1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 przychodze do domu ...godz 3 w nocy czytam gg od brazowej ,,poszla ruda i zgaga,,,,mysle no o pierwszej to wiedzialam ale o drugiej nic,,,,mysle sobie nic nie pilam ,,ale lece spr na jej watek i jest!!!!! tak doczekala sie nasza zgagowata psina,,,,az trudno w to uwierzyc,,,, kurcze jak to dobrze ze ona sie zmienila i zrozumiala ze my jestesmy fajne ludziska!!!! ma domek ,,ma ,,oby tylko ludzie byli w porzadku i na prawde potrafili sie nia zajmowac,,,,, prosze prosze prosze,,ona musi miec ten dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja juz czekam na relacje od wiolki!!!! a co do zgagi,,to zapytaj ize kociare kto jest zgaga,,ona ci idpisze:cool3: :diabloti: Quote
wiewiora1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 oby ona dlugo dlugo trzymala fason i zdrowie..... Quote
Celina12 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Tak się cieszę,że Zgagulka wdomku-ciekawe czy zachowa imię.... Może dostanę jakąś albo jakiegoś nowego podopiecznego???? Quote
wiewiora1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 czekaj czekaj celinko,,,na pewno cosik ci tu wyszykujemy,,, ja ost jestem w kontakcie z jedna z wolontariuszek gdynskich ktora poprosilam o wrzucenie jak najwiekszej ilosci psow na dogo,,,bo w gdyni jest ich 235 ,,,,i niektore tak jak sendi siedza tez latami,,wiec wiec,,,a jak nie te ,,to ja na dniach dostaje swoje zdjatka schroniskowe i w cos sie tam pobawie!!!wiec czekaj z niecierpliwoscia... a tak na marginesie to bardzo bym chciala zeby gdynia ruszyla ,,i zaczela troche dzialac!!! Quote
brazowa1 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No nieee:mad: Celinka jest sopocka!! No chyba,ze bedzie chciala dwojka pieskow na watku sie opiekowac. Quote
Kasia25 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 sopocka to jest polędwica, Celinka jest z biedronki:evil_lol: Quote
Celina12 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti:,,ja jestem biedronka hihihi-piegowata...to czekam na podopiecznych :loveu::loveu: Quote
wiewiora1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 czekaj czekaj ,,,we wtorek dojda do mnie moje zdjatka,,,,,,,co tam jest juz nie pamietam,,,,,,ale jakies psy ktore wciaz nie maja domu na pewno,,,,,wiec wiec,,,,celinko,,,czekaj czekaj ,,,,,,,albo ja albo brazowa cosik ci tu podrzucimy sopocka czy gdynska ,,jeden pies ,,chodzi tu wciaz o nie !!!! Quote
brazowa1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Juz wiem,jak Zgaga sie znalazla w domu :) kochani,to nie ogloszenia-to nasze wielkie pragnienie,zeby ta suka znalazla dom :) Bo sunia sie swojej przyszłej pani....sniła.Odwiedzała ja w snach i nie dała o sobie zapomniec.Zgagulowi panstwo byli w schronie pol roku wczesniej i zaadoptowali oczarkowata sunie,wtedy pierwszy raz zobaczyli smutne oczy Zgagi.I juz o nich nie zapomnieli.Poł roku potem wrocili specjalnie po nasza Zgage,spojrzenie Zgagi nie dawało spokoju. czy to nie piekne?! Nasza schroniskowa sunia mieszka we wzorowym,zwierzolubnym domku,gdzie sa 2 schroniskowe sunie,dwa schroniskowe koty i duuuuuuuuuzo miłości.Imie ma Gaga,bo ta Zgaga to tak sobie sie spodobała ,hehehehhe. Chcialoby sie poplakac ze szczescia.Moze uda nam sie tych wspaniałych ludzi zaprosic na Dogo. Quote
Celina12 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Zdjęcia Zgagulinki z nowego domku :multi::multi: Quote
Neris Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Moja Zgagunia!!!! Mówiłam od dawna że jest piękna! Quote
brazowa1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ta fotka,czy KTOS moze mi skadrowac,bez buzi dziecka? Quote
Kasia25 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Bronku dlaczego Ty mi już po imieniu nie mówisz, tylko od ktosiów wyzywasz, noo:cry: :cry: :cry: Quote
kaerjot Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A dlaczemu KOMUŚ się dziecko nie podoba? Bardzo ładna dziewuszka przeca. Quote
Recommended Posts