wiewiora1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Zgagulec nas odmieniony nadal w schronie????wiemy wiemy ze ona ma znakomita opieka w schronie ,,ale ale,,,,chyba lepszy bylby dla niej domek ,,,, Z tego co wiem siedzi teraz z balbina i osowa,,,,,,tak z osowa babcinka ktora kiedys byla porzeraczka ,,,,,,a teraz oo prosze co stare lata robia z psa,,mila bo wie ze juz sily nie te , Zgaga zasluzyla tez na domek ,,,zapewne mienily ja lata ,,uplywajacy czas ,,kontakt z ludzmi spacery ,,,,a wszystko dzieki sterylce!!!!!! 4 dni temu bylam w schronisku londynskim,,,,i,,,,,to nie dla mnie ,,,,,same rasowce glowenie amstafy pitki itp ,,znalazlam tylko 2 fajne czarne dlugowlose owczary ,,piekne kazdy mieszka w swoim pokoiku w twierdzy z balkonem ,,,,i maja swoich wolontariuszy ktoray wychodza z nimi do parku ,,,,kilkadzieisat krokow dalej ,,jest to park dla wszystkich czyli tez i dla psow,,,,,, oczywiscie moglam sobie sama przejsc gdzie mi sie zewnie podobalo,,po wszystkich pietrach i fachowo sie zachowalam mimo ze mnie korcilo nie wkladalm palcow do krat w celu poglaskania,,,,,,,,w koncu bylam wzorowym pracownikiem i wolontariuszem schronu Quote
wiewiora1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 i jeszcze jedno ,,,chyba zawsze bedzie nas bawic stwierdzenie w stylu slodki pyszczek tej czarnej bidnej psinki czy cos w tym stylu,,,bo ktos kto nie znal jej za mlodu nie wie jaka ona byla,,,,, wierzcie tez byscie sie smieli na mysl ,,,zgaga jeszcze 2 lata temu!!!! zapytajcie brazowej,,ona tez pewnie sie smieje ,,,,,,,slodki pyszczek zgagi jeszcze 2 lata temu,,,,,a fuujjj Quote
Roxana Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Domku- ile jeszcze muszę czekać? Czas tak szybko mi ucieka... Czy ja znajdę jeszcze Ciebie? Ciągle czekam z utęsknieniem... Kiedy schron na DOM zamienię? Quote
Roxana Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ależ ten domek uparty jest! Jak się schował przed biedną psinką tak wyleźć nie chce i schronieniem służyć :mad: Domku- w tej chwili proszę się ujawnić i przygarnąć psinkę do siebie! Quote
brazowa1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Zgaga naprawde byla straszna zgaga.A teraz-slodka ,biedna minka,najlepsza moja przyjaciołka.Gdy jestem u Gromita,siada na budzie naprzeciwko i patrzy.Blaga wzrokiem o wyjscie. Nieszczesliwa jest bardzo. Niestety,ma duzo przepukline,do operacji,na szczescie jest ktos,na kogo zawsze w takich sytuacjach mozna liczyc i zasponsoruje operacje suczce. Zgaga podchodzi do mnie nie po jedzenie,ona podchodzi tylko wylacznie,zeby pobyc z czlowiekiem. Quote
Roxana Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No domku, znajdź się proszę... Psinka czeka i tęskni za tobą... Quote
Celina12 Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 jakby to cudnie było,gdyby spacerowała ze swoim właścicielem Quote
wiewiora1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 oj nie !!!!!! ona wlasnie taka rozczochrana jest swojska i pocieszna!!!! Rozczochrance gora!!!!no ja jestem ciekawa czy wszyscy tu obecni pamietaja lata dziecinstwa i ciagle ciaganie za wlosy ,,,a to kucyk a to warkocz to kok!!!! A co brzydka jest taka???? mi sie podoba wlasnie taka nie inna!!!! Quote
Roxana Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 My się nie poddajemy i na góre szybko biegniemy, domeczku szukać, co by nas chciał, dużo miłości i szczęścia dał :multi: A psiunia się swą miłością bezgraniczną zrewanżuje- tak długo domeczku już poszukuje... Quote
olenka_f Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 podoba podoba ale kukuryku jej stoi jak mojej pani od wf z podstawówki:eviltong: Quote
Celina12 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Nio cudne to kukuryku....:loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 wiewiora1 napisał(a):oj nie !!!!!! ona wlasnie taka rozczochrana jest swojska i pocieszna!!!! Rozczochrance gora!!! wiewiorko...to sie napatrz na te fotke,bo wiesz... Quote
Roxana Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No domeczku! Sprężaj się kochany! Z niecierpliwością na Ciebie czekamy! Quote
Recommended Posts