Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia Brązowa napisała mi dzisiaj:

Zgaga pamieta wszystkie komendy? Wczoraj zabralam ja do budynku i poprosilam o łapke,potem druga,potem siad,waruj i glos.....Przez 9 lat nikt o nic jej nie pytał-ma niesamowita pamiec-powaliła mnie,po prostu.Nie moglam
uwierzyc własnym oczom.

Cudny Zgagucel, co??? Tyle lat zachowała w sobie te umiejętności :-(

Posted

ja się znów utwierdzan w przekonaniu że ludzie to świnie jak można przywiązać pieska i zostawić :angryy: dobrze że Zgaga ma Celinkę to szybko porządny dom się znajdzie a tamtych to może też już ktoś przywiązał:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

:loveu: :loveu: Jaka Zgagulcia jest slodka,taka kudlata i ten pyszczek z taka slodka brodka...
Musi slodyszek znalezc jakis domek,a jeszcze przypomina sobie co to jest normlane zycie i jak mozna "dogadac" sie z ludzmi....przez tyle lat pamietala co czlowiek moze zrobic zlego,jaki moze byc okrutny....ale widzac,ze jacys inni ludzie chca pomoc,przelamala sie i uwierzyla,ze jeszcze moze byc szczesliwa....

Zgagunia!!!Do boju!!!!:loveu: :loveu:

Posted

wiecie co smiac mi sie troche chce ,,a pracownicy po przeczytaniu tych wszystkich wypowiedzi najchetniej w kaftan bezpieczenstwa by kazdego ubrali i zolte papiery do reki wsadzili,,,,Bo jak sie mowi o Zgadze slodka mordka,,czarnulka najslodsza ,,a pamiata sie lata jej wiedzmowate,,to az sie oczom nie wierzy czytajac to,,,,ale mysle ze jakby kazdy z was pracowal przy niej w okresie jej buntu to rownierz hamowalby sie z tymi slowami,,,,
Na szczescie teraz juz wszsyscy mozemymowic slodka bo ona jest teraz juz taka,,,,i tylko jai brazowa wiemy jaki diabelek z niej byl,,,ale to bylo i minelo!!!!!:diabloti:

Posted

oj oj ,,uwierzylybyscie!!!!
ale skoro juz wyjasnilam co i jak ze zgagula i dlaczego takie imie dostala kiedys ,, mam czyste sumienie..wszystko wiemy juz o niej,,,ja zawsze uwazam ze lepiej zeby ludzie wiedzili wszystko o psie a nizeli potem mieli o cos pretenscje,,,,
ale jak mowie mozna to juz wymazac z pamieci,,,bo ta zagaga to juz calkiem inna niz jeszcze rok temu,,,nic z niej nie pozostalo starego !!!!
odrodzila sie na nowo,,,ma inne podejscie do ludzi i nastawienie calkowicie pozytywne ,,i czeka na dom,,,i wierzcie mi ze juz teraz nie jest diabelkiem,,,,,,
Warto dac jej szanse ,,zmienila sie diametralnie i codzinnie robi krok ku lepszemu zeby wymazac z ludzkiej pamieci dawne lata ,,srogie lata,,,,,
Dlatego zapominamy co bylo kiedys i od dzis przedstawiamy nowy obraz zgagi,,,milej ulozonej ,,dajacej lape choc troche wziaz przestraszonej zgagi

Posted

kazdy wolontariusz jest potrzebny.....a to ze zgaga sie zmienila to zasluga ,,3 rzeczy sterylki i przeniesienia jej do pawilonu,,uporu i jej checi....
to tylko od niej zalezalo czy zasluzy na przyjazn,,rownie dobrze mogla mnie ugrysc ,,poszarpac spodnie itp ,,ale nie zrobila tego ,,wiec brnelismy dalej i tak ,,prosze bardzo tylko dzieki niej sie udalo