Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Goofi rzeczywiście lata...:lol: http://i43.tinypic.com/2ptqp10.png Pzdr. Quote
taxelina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To jest tez sprawa ze i kompaktem mozna piekne fotki robic, nie trzeba lustrznki :D Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 sałatka z mleczyków ;) http://i39.tinypic.com/t6pi5i.png A. Quote
Paula&Goofi Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 A dzisiaj już jadę do AMIŚKI i jutro wystawa w Szczecinie ! :D Biorę udział w MP z Zinką, prosze trzymać za nas kciuki ;) Do usłyszenia w poniedziałek. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Paula&Goofi napisał(a):A dzisiaj już jadę do AMIŚKI i jutro wystawa w Szczecinie ! :D Biorę udział w MP z Zinką, prosze trzymać za nas kciuki ;) Do usłyszenia w poniedziałek. Ok., będziemy trzymać :) A. Quote
Cambel&Megi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://i44.tinypic.com/vo4dtv.png http://i43.tinypic.com/rkmu77.png urocze :loveu::loveu: kciuki oczywiście zaciśnięte :kciuki: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Paula&Goofi napisał(a):A dzisiaj już jadę do AMIŚKI i jutro wystawa w Szczecinie ! :D Biorę udział w MP z Zinką, prosze trzymać za nas kciuki ;) Do usłyszenia w poniedziałek. A my zobaczymy się w niedzielę, prawda? pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 No to przyjechałam i zgrywam zdjęcia. Będą w wątku wystawy jakby się ktoś interesował. A za kilka dni jakieś fotosie Goofika znajdą się na pewno ;) Pozdrawiam. Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Cambel&Megi napisał(a):A jak Ci poszło na MP ? :cool3: Lepiej nie pytaj ! :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 początki bywają trudne..., ale chyba nie było aż tak źle ? :lol: Quote
Dynamique Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Lepiej nie pytaj ! :eviltong: Ja już pytają to mów :roll::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 J apowiem że było naprawde super jak na początki to naprawde bardzo dobrze ci poszło , gdyby nie kilka błędów i podstęp sędziego...:evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 A no to Kaya wam wszystko powiedziała :P Quote
Kaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Pani Witkowska cicho i bezszelestnie przemieszczała się po ringu, że Paulina jej nie zauważyła i niestety zasłoniła psiaka ;) Quote
Paula&Goofi Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Kaya napisał(a):Pani Witkowska cicho i bezszelestnie przemieszczała się po ringu, że Paulina jej nie zauważyła i niestety zasłoniła psiaka ;) A no właśnie :mad::mad: Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja bym i tak w którymś momencie wkońcu go zasłoniła... ja nie umiem myśleć :lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Kaya napisał(a):Pani Witkowska cicho i bezszelestnie przemieszczała się po ringu, że Paulina jej nie zauważyła i niestety zasłoniła psiaka ;) Aaaa, złapałam... No tak. Na MP to spory błąd..., chociaz nie słyszałam, aby na normalnym ringu jakiś sędzia obnizył za takie "coś" ocenę... Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaa, złapałam... No tak. Na MP to spory błąd..., chociaz nie słyszałam, aby na normalnym ringu jakiś sędzia obnizył za takie "coś" ocenę... Pzdr. A no właśnie, bo na zwykłym ringu nie patrzą raczej na prezentacje, ale na psa, a w MP jest odwrotnie. Chociaż MP uczy jak najlepiej zaprezentować psa, by sędzia mógł go dobrze ocenić i zobaczyć :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :evil_lol::evil_lol:widze, że mialas podobny start do mojego w MP:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 sliczne fotki jak na pierwsze robione lustrem ...podszkolisz sie troche i bedziesz wymiatac Quote
Cambel&Megi Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Atkaaaa napisał(a)::evil_lol::evil_lol:widze, że mialas podobny start do mojego w MP:diabloti:...do mojego zresztą też :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaa, złapałam... No tak. Na MP to spory błąd..., chociaz nie słyszałam, aby na normalnym ringu jakiś sędzia obnizył za takie "coś" ocenę... Pzdr. Niby tak, ale jak sędzia ma wątpliwości czasami jego psa wybrać patrzy też podobno na prezentacje.... niektórrzy hodowcy mówią, że 25 % szansy na wygaraną to dobra prezentacja ;) Jak dla mnie wystarczy fakt, aby mieć z psem dobry kontakt na ringu [w szczególności nie tylko patrzeć przed siebie, ale i na psa, któy w danym momencie zamiast kłusem moze śmigać truchtem] i umieć go ustawić, pokazać sędziemu psie zęby i tyle. A w MP się zgłosiłam do Bydgoszczy, ale nie wystartowałam... patrząc na niektórych prezenterów młodszych ode mnie wręcz nabawiłam się kompleksów :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts