taxelina Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Nie wiedzialam ze mialas jeszcze jednego psiaka.. teraz wiem ze odszedl :( Przykro mi :( Quote
Kaya Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Bardzo mi przykro z powodu twojego psiaka :-( A tak niedawno jeszcze o nim rozmawiałysmy... Quote
Paula&Goofi Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Dziękuje wam za współczucie, przepraszam, że nie odpisałam wcześniej, ale jakoś tak nie miałam czasu zbyt. Hektor był wspaniałym psem, moim pierwszym ... :-( Niestety musieliśmy się pożegnać, chociaż cały czas mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się zobaczymy, przytulimy... Możecie znaleźć trochę fot gdzieś w galerii. News : Za tydzień jedziemy z Goofim na zawody Agility do Goleniowa =] Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Dziękuje wam za współczucie, przepraszam, że nie odpisałam wcześniej, ale jakoś tak nie miałam czasu zbyt. Hektor był wspaniałym psem, moim pierwszym ... :-( Niestety musieliśmy się pożegnać, chociaż cały czas mam nadzieje, że jeszcze kiedyś się zobaczymy, przytulimy... Możecie znaleźć trochę fot gdzieś w galerii. News : Za tydzień jedziemy z Goofim na zawody Agility do Goleniowa =] tak napewno, każdy z nas spotka się ze swoim przyjcielem, który odszedł....wierzę, że jest niebo psie i kocie i nasze wspólne.... A. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Paula&Goofi napisał(a): News : Za tydzień jedziemy z Goofim na zawody Agility do Goleniowa =] O, to może i Ewelinę tam spotkasz...? Pzdr. Quote
Iwa-R Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Również życzę powodzenia na zawodach i czekam na fotki :) Pozdrawiam Iwa Quote
Dynamique Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [*] :-( Powodzenia życze ! Ja miałam jechać, ale niestety różyczka mnie rozłożyła :angryy: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dynamique napisał(a): :-( Powodzenia życze ! Ja miałam jechać, ale niestety różyczka mnie rozłożyła :angryy: O, masz! No to kuruj sie, aby nie było powikłań... Pzdr. Quote
Kaya Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wystawa w Szczecinie zbliża się wielkimi krokami :cool3: Mam nadzieje że zobaczymy się na ringu i poza nim również :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kaya napisał(a):Wystawa w Szczecinie zbliża się wielkimi krokami :cool3: Mam nadzieje że zobaczymy się na ringu i poza nim również :eviltong: Nie wiem, jak z innymi, ale z nami to się spotkasz, prawda?:lol: Moze uda nam się wystawić Grupę hod.?;) Pzdr. Quote
Dynamique Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Asiaczek napisał(a):O, masz! No to kuruj sie, aby nie było powikłań... Pzdr. Już wykurowana :razz: Mam nadzieje, że poznam Asiaczki w Szczecinie ! :cool3: Quote
Dynamique Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Jesteśmy w niedzielę... Pzdr. My w sobote, ale najwyżej się "pofatyguje" :diabloti: Pozdrowienia :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dynamique napisał(a):Już wykurowana :razz: Mam nadzieje, że poznam Asiaczki w Szczecinie ! :cool3: Jesteśmy w niedzielę... Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A może by tak jakieś nowe fotki Goofika? :razz: Pozdrawiam Iwa Quote
Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Słyszałam Paulinko, że na Mp startujesz ? :cool3: Quote
Kaya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No obiecała i nie ma już innego wyjścia :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 i my sie z wami tez zobaczymy w szczecinie w niedziele bede napewno bo sa malamuty a sobote rozwazam jeszcze:diabloti: Quote
Paula&Goofi Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Ooł ... Zaniedbałam trochę temat :oops::oops::oops: Przepraszam was, ale tak jakoś wyszło. A co do Szczecina, to owszem startuje z jamniczką AMIŚKI w oba dni. Już zostały tylko dwa tygodnie :cool3: Nowe fotki Goofika chyba się nie długo pojawią. :lol: A i dziękuję wszystkim za pamięć, że zaglądacie do nas :multi:. Pozdrawiamy! Quote
Dynamique Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ewelinabuck napisał(a):i my sie z wami tez zobaczymy w szczecinie w niedziele bede napewno bo sa malamuty a sobote rozwazam jeszcze:diabloti: Zrób fotki Lucusiowi na ringu :wink: Tyle, że Lucuś w sobote jest :oops: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Paula&Goofi napisał(a): Nowe fotki Goofika chyba się nie długo pojawią. :lol: A i dziękuję wszystkim za pamięć, że zaglądacie do nas :multi:. Pozdrawiamy! Niedługo to znaczy kiedy...? Pzdr. Quote
Recommended Posts