Paula&Goofi Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Hejka ! :cool3: Na początku chcę bardzo serdecznie podziękować komentującym za komentarze :cool1::multi: I że pamiętacie o nas :lol: My wraz z nadejściem prawdziwej wiosny poczuliśmy chętkę na frisbee ! :evil_lol: No więc kilka wczorajszych fot z frisbowania :razz: Dzisiaj też idziemy więc na pewno będzie więcej :p Jakieś wygibasy :evil_lol: I na koniec odpoczynek :lol: Pozdrawiamy! Do usłyszenia!!! ;) Quote
Iwa-R Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No no no.... co za skoki. To zdjęcie bardzo mi się podoba :) http://i41.tinypic.com/18lx1j.png Pozdrawiam Iwa Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nooooo, po kapieli i czesanku to kazdy by super wyglądał! http://i40.tinypic.com/5nozug.png Elegancik!:loveu: http://i42.tinypic.com/2n06gt3.png Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='deer_1987']Co tam malo? A tak jakoś :lol: Teraz wkleimy trochę więcej z niedzieli :diabloti: Quote
Paula&Goofi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 I na koniec Portrecik :loveu: To by było na tyle ;) Pozdrawiamy!!! :p Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 CO BĘDĘ NIÓSŁ. NIECH SIĘ SAMO TOCZY...:evil_lol: http://i39.tinypic.com/pc753.png pZDR. Quote
Kaya Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mamy taką samą obróżke, jest w wieku Kaji :lol: (jej pierwsza obróżka) teraz Fiolka z niej czasem korzysta :eviltong: Jestem pełna podziwu ile Goofi ma w sobie zapału no i ty rzecz jasna :lol: Ja to bym najchętniej na rowerze pojeździła z psiakami, albo pobiegała na nogach, a te ADHDowce 2 to wolą inne zajęcia niż bieganie u boku panci, Fiolka obsesja piłeczkowa Kaja wybredna biega tylko za tym za czym ma ochote akurat tego dnia :shake: najlepiej to puść nas do jeziora my się sobą zajmiemy :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Kaya napisał(a):Mamy taką samą obróżke, jest w wieku Kaji :lol: (jej pierwsza obróżka) teraz Fiolka z niej czasem korzysta :eviltong: Jestem pełna podziwu ile Goofi ma w sobie zapału no i ty rzecz jasna :lol: Ja to bym najchętniej na rowerze pojeździła z psiakami, albo pobiegała na nogach, a te ADHDowce 2 to wolą inne zajęcia niż bieganie u boku panci, Fiolka obsesja piłeczkowa Kaja wybredna biega tylko za tym za czym ma ochote akurat tego dnia :shake: najlepiej to puść nas do jeziora my się sobą zajmiemy :evil_lol: Haha. :evil_lol: A Goofik to jak ja zajmuje się czymś innym, a nie rzucaniem mu frisbee to zaczyna jęczeć i szturchać mnie nosem, tak aż łeb boli i doprowadza do szału :angryy::evil_lol: Ach te łobuziaki. :lol: Quote
Paula&Goofi Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 dziĘkujemy wszystkim za Życzenia i rÓwnieŻ Życzymy: wesoŁych, radosnych, zdrowych ŚwiĄt wielkanocnych !!! Quote
Paula&Goofi Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Ale cisza :-( Więc trochę nowości : Wczoraj razem z Eweliną i p.Bożenką byłyśmy z psiakami na agility :loveu: Było super! Fotki ma Ewcia, niedługo na pewno będą :lol: Czekajcie cierpliwie :eviltong: Pozdrawiam. Quote
taxelina Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Nie bylo fotek to nie bylo co pisac.. sama u nas nie bylas choc fotki u nas sa ciagle :D Quote
Paula&Goofi Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 [quote name='deer_1987']Nie bylo fotek to nie bylo co pisac.. sama u nas nie bylas choc fotki u nas sa ciagle :D A no tak jakoś wyszło :eviltong: Zaraz do was wpadne :diabloti: Tym czasem mini zapowiedź super fotek :loveu::evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Nie wiem, to zależy od Eweliny :eviltong: Quote
Paula&Goofi Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 No i są kolejne fotki z agility : Quote
Paula&Goofi Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 The End :) I chciała bym zaprosić na Goofikowego bloga :) Pierwsza notka już jest !!! Goof i Ja Quote
M&S Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hej, fajne foty a jakie pyszczydło uśmiechnięte:lol: A. Quote
Recommended Posts