Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka ! :cool3:
Na początku chcę bardzo serdecznie podziękować komentującym za komentarze :cool1::multi: I że pamiętacie o nas :lol:
My wraz z nadejściem prawdziwej wiosny poczuliśmy chętkę na frisbee ! :evil_lol:
No więc kilka wczorajszych fot z frisbowania :razz: Dzisiaj też idziemy więc na pewno będzie więcej :p

Jakieś wygibasy :evil_lol:

I na koniec odpoczynek :lol:

Pozdrawiamy!
Do usłyszenia!!! ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy taką samą obróżke, jest w wieku Kaji :lol: (jej pierwsza obróżka) teraz Fiolka z niej czasem korzysta :eviltong: Jestem pełna podziwu ile Goofi ma w sobie zapału no i ty rzecz jasna :lol: Ja to bym najchętniej na rowerze pojeździła z psiakami, albo pobiegała na nogach, a te ADHDowce 2 to wolą inne zajęcia niż bieganie u boku panci, Fiolka obsesja piłeczkowa Kaja wybredna biega tylko za tym za czym ma ochote akurat tego dnia :shake: najlepiej to puść nas do jeziora my się sobą zajmiemy :evil_lol:

Posted

Kaya napisał(a):
Mamy taką samą obróżke, jest w wieku Kaji :lol: (jej pierwsza obróżka) teraz Fiolka z niej czasem korzysta :eviltong: Jestem pełna podziwu ile Goofi ma w sobie zapału no i ty rzecz jasna :lol: Ja to bym najchętniej na rowerze pojeździła z psiakami, albo pobiegała na nogach, a te ADHDowce 2 to wolą inne zajęcia niż bieganie u boku panci, Fiolka obsesja piłeczkowa Kaja wybredna biega tylko za tym za czym ma ochote akurat tego dnia :shake: najlepiej to puść nas do jeziora my się sobą zajmiemy :evil_lol:

Haha. :evil_lol: A Goofik to jak ja zajmuje się czymś innym, a nie rzucaniem mu frisbee to zaczyna jęczeć i szturchać mnie nosem, tak aż łeb boli i doprowadza do szału :angryy::evil_lol: Ach te łobuziaki. :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ale cisza :-(
Więc trochę nowości :
Wczoraj razem z Eweliną i p.Bożenką byłyśmy z psiakami na agility :loveu:
Było super! Fotki ma Ewcia, niedługo na pewno będą :lol:
Czekajcie cierpliwie :eviltong:
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='deer_1987']Nie bylo fotek to nie bylo co pisac.. sama u nas nie bylas choc fotki u nas sa ciagle :D

A no tak jakoś wyszło :eviltong:
Zaraz do was wpadne :diabloti:

Tym czasem mini zapowiedź super fotek :loveu::evil_lol: