Kaya Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jamnicze to wcale nie takie straszne 1-2 razy w tyg. kiedy nie linieje i problem z głowy :razz: a i kłaczki lepiej zbiera się długie niż krótkie które sie wbijają :eviltong: Pozdrawiamy was w ten ponury (bynajmniej unas) dzień obiecuję poprawe i częstrze odwiedziny :) Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Patisa']Witam Pudlopodobną:cool3: Ale jakąż przepięknąż ma sunia fryzurkę... Francja elegancja :loveu: Pozdrawiam;) Goofik to chłopczyk jak to już Iwa-R napisała :oops: Również pozdrawiam! Jak często czeszesz Goofika? Ta pielęgnacja zawsze mnie odstręczała od długowłosych psów :diabloti:Co dwa-trzy dni mniej więcej, szczególnie na uszach, bo ma tam ma najdłuższy włos i najbardziej się brudzi i kołtuni. Po wiem szczerze, że jeśli pies się poddaje twoim poczynaniom to pielęgnacja jest przyjemna i dla właściciela i dla psa. ;) jamnicze to wcale nie takie straszne 1-2 razy w tyg. kiedy nie linieje i problem z głowy :razz: a i kłaczki lepiej zbiera się długie niż krótkie które sie wbijają :eviltong: Pozdrawiamy was w ten ponury (bynajmniej unas) dzień obiecuję poprawe i częstrze odwiedziny :smile: Pzdr. Goofik nie linieje w ogóle :eviltong: Ma włosy nie sierść dlatego pudle się strzyże, bo sierść im rośnie. Mam nadzieje, że to wiadome :lol: My również pozdrawiamy i mamy nadzieje na częstsze odwiedziny :evil_lol: P.S. U nas też brzydka pogoda :placz: Quote
Paula&Goofi Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Kiedy beda nowe fotki? :D Nie wiem :shake: Jak będzie ładna pogoda w najbliższych dniach to i będą fotki :razz: Quote
taxelina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Nie wiem :shake: Jak będzie ładna pogoda w najbliższych dniach to i będą fotki :razz: u nas od dawna szaro buro i dlugo jeszcze bedzie... Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Przyszłyśmy się przywitać :p, fajny ten Twój "mały, biały, dupelek" ;) Quote
Paula&Goofi Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 deer_1987 napisał(a):u nas od dawna szaro buro i dlugo jeszcze bedzie... Mam nadzieje, że u nas się niedługo rozpogodzi :mad: Maks i Spark napisał(a):Przyszłyśmy się przywitać :p, fajny ten Twój "mały, biały, dupelek" ;) Ooo! Dzień Dobry! :razz: Super że wpadłyście :cool3: Dziękujemy i zapraszamy ponownie ;) Quote
Paula&Goofi Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Kinia']Czeeeeść! Wieki mnie tu nie było:( Hej!! To gdzie byłaś ? :eviltong: Mam nadzieje, że będziesz wpadać częściej :lol: A teraz wieści z przed kilku minut. Doszło 10 kg próbek Nutry Nugets :cool3: za które zapłaciłam tylko 30 zł :roll::diabloti: Goofikowi na szczęście smakuje :loveu: Są 3 rodzaje :cool3: :multi: Quote
Paula&Goofi Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 I kilka kanapowych z przed chwili :diabloti: Pozdrawiamy was serdecznie!!! :multi::loveu: Quote
taxelina Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Od Eweliny sciagniety pomysl z karma? :D Quote
Paula&Goofi Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 deer_1987 napisał(a):Od Eweliny sciagniety pomysl z karma? :D Właściwie to nie, znalazłam maila do firmy i zaproponowali taką opcje to się skusiłam, a co :eviltong: Quote
Patisa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Goofik to chłopczyk jak to już Iwa-R napisała :oops: Również pozdrawiam! Kurczę przepraszam!:oops: Nie wiem jak ja spojrzałam:wallbash: Pewnie zadziałałam podświadomie, biała, piękna kuleczka= dziewczynka .:lol: Przepraszam raz jeszcze...a wydawało mi się, że upewniłam się, że nie pomyliłam płci:oops2: Quote
Pestka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 10 kg? :-o Skąd? Jak? http://i39.tinypic.com/2gwe24o.jpg kolejny śliczny pudelek :loveu: Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Właściwie to nie, znalazłam maila do firmy i zaproponowali taką opcje to się skusiłam, a co :eviltong: ...to jest genialna opcja :-o a zdjęcia "kanapowe" takie uroczo leniwe :p Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Patisa']Kurczę przepraszam!:oops: Nie wiem jak ja spojrzałam:wallbash: Pewnie zadziałałam podświadomie, biała, piękna kuleczka= dziewczynka .:lol: Przepraszam raz jeszcze...a wydawało mi się, że upewniłam się, że nie pomyliłam płci:oops2: Nic nie szkodzi, każdemu się może pomylić :lol::evil_lol: [quote name='Kinguska']10 kg? :-o Skąd? Jak? http://i39.tinypic.com/2gwe24o.jpg kolejny śliczny pudelek :loveu: Zamówiłam przez maila :eviltong: [quote name='Maks i Spark']...to jest genialna opcja :-o a zdjęcia "kanapowe" takie uroczo leniwe :p Owszem genialna. :diabloti: Leniwe? Ach tak... W końcu Goofik to leniwiec :evil_lol: Pozdrawiamy Wszystkich Odwiedzających!!! :razz: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Paula&Goofi napisał(a): ... W końcu Goofik to leniwiec :evil_lol: :razz: .....a ja myślałam, że on pudel jest :razz: :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Maks i Spark'].....a ja myślałam, że on pudel jest :razz: :evil_lol: Pudel, odmiana Leniwiec Domowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj biegaliśmy sobie na ogródku i mamy troche fotek :eviltong: Więc lecimy z tym koksem :razz: Ale dobre te nowe chrupki :lol: Już do Ciebie biegnę ! :evil_lol: I believe... ...I can Fly!!! :cool3: I hop! Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 A teraz koło :lol: Ooo! I Hektorek się w końcu pokazał :loveu: Długouchy już nadbiega ! :lol: Masz coś dla mnie ? :razz: Mam tam wejść? Tak? Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 I co dostane coś w końcu czy nie? :mad: Już Biegnę ! :cool3: Zakrętów czasami nie wyrabiam :lol: I hopsa ! :evil_lol: A teraz robimy slalomik :razz: Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 I wbiegamy do tunelu :razz: O ! I znów Hektor :loveu: Uwaga ! Nadbiegam! :lol: Ktoś mnie wołał ? :cool3: Już lece Ci na ratunek! :lol: Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 O i kolejne foto Hektora. :loveu: I znowu ktoś potrzebuje mojej pomocy ? :lol: Chodź się pobawimy :evil_lol: Na co czekamy ? :razz: Znalazłem jakąś szate. Nada się do zabawy ? :lol: Quote
Paula&Goofi Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Halo ? Bawimy się czy nie ?! :mad: No co z wami! :lol: Nie zabierzesz mi! Nie dam się tak łatwo ! :diabloti: Cooo? Już do domu?! :-( Okej to wezmę tylko swoją szmatkę ok ? :lol: To by było na tyle :evil_lol: Mam nadzieje, że fotki się podobają :loveu: Pozdrawiamy!!! :multi: Quote
Cambel&Megi Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Aaaaajajaj! super fotaski i komentarze do nich! :multi: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jestem;), świetne zdjęcia, masz psa sportowca....super:multi: Quote
Recommended Posts