Cambel&Megi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 wow super Wam idzie! :multi: a jaki macie fajny tor!!! :klacz: Quote
Kaya Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Suuuper ! Goofi śmiga jak błyskawica na tym tunelu i to jezcze z gracją :loveu: Taki torek to nam się marzy, ale na wiosne zbuduje własny :roll: pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Dzięki wam :oops::lol: Torek stworzyłam z moim tatą, bez niego nie było by praktycznie nic, a i jeszcze dzięki Ewelinie też, bo zabrała nas na prawdziwe agility ;) :buzi: Quote
Iwa-R Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No no....torek całkiem całkiem.... A może z Goofikiem się wyprać na prawdziwe agility, myślałaś o tym? Pozdrawiam Iwa Quote
Oleniek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Hej hej:loveu: No mnie się najbardziej pozycje senne podobają:evil_lol: i...zazdroszczę domowego toru....i czasu:evil_lol::eviltong: Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Iwa-R napisał(a):No no....torek całkiem całkiem.... A może z Goofikiem się wyprać na prawdziwe agility, myślałaś o tym? Myślałam, myślałam i już raz z nim byłam na takim prawdziwym :cool3: Być może wybierzemy się w ferie do szczecina na trening :lol: Wieczorem powinny być nowe fotki :) Quote
Cambel&Megi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Paula&Goofi napisał(a): Być może wybierzemy się w ferie do szczecina na trening :lol: Od kiedy macie ferie? :razz: Quote
PATIszon Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Myślałam, myślałam i już raz z nim byłam na takim prawdziwym :cool3: Być może wybierzemy się w ferie do szczecina na trening :lol: Wieczorem powinny być nowe fotki :) Bedziesz miala 2 fajne seminaria, jedno w Sopocie http://www.dogomania.pl/forum/f207/seminarium-z-magda-ziolkowska-14-15-03-09-sopot-129101/ drugie wlasnie w Szczecinie http://www.dogomania.pl/forum/f207/warsztaty-agility-z-magda-ziolkowska-w-szczecinie-128736/ polecam! Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Cambel - Mamy od 19 stycznia czyli od przyszłego tygodnia :cool3: PATIszon - bardzo dziękuje za informację :buzi:! Do Sopotu to na pewno nie pojedziemy, bo za daleko, a nad Szczecinem pomyślimy tyle, że nie umiemy tunelu miękkiego, huśtawki i kładki :-( Quote
PATIszon Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Paula&Goofi napisał(a):nad Szczecinem pomyślimy tyle, że nie umiemy tunelu miękkiego, huśtawki i kładki :-( Napisz do organizatora maila z pytaniem o stopien zaawansowania treningow. Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 W temacie tego spotkania pisze, że psy które umieją wszystkie przeszkody oprócz slalomu - czyli my jak na razie się nie kwalifikujemy. :placz: Quote
Cambel&Megi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Cambel - Mamy od 19 stycznia czyli od przyszłego tygodnia :cool3: PATIszon - bardzo dziękuje za informację :buzi:! Do Sopotu to na pewno nie pojedziemy, bo za daleko, a nad Szczecinem pomyślimy tyle, że nie umiemy tunelu miękkiego, huśtawki i kładki :-( Ja mam od 1 lutego...:lol: Do tych seminariów (tak to się odmienia? :lol:) jeszcze trochę czasu, ćwiczcie! Quote
PATIszon Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [quote name='Cambel&Megi'] Do tych seminariów (tak to się odmienia? :lol:) jeszcze trochę czasu, ćwiczcie! Gorzej jak nie ma na czym..... Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 PATIszon - właśnie i tu jest problem :eviltong: A teraz mam kilka nowych fotek, większość chomika, ale to szczegół :diabloti: Sprzątałam mu, a Goofik na niego polował :lol: To coś mi ucieka ! :angryy: Mam za krótką szyje! :mad: Nasza Frania :razz: Zblirzenie na Frankę :p Mam na nią ochotę ! :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Poszedł sobie ? ! :cool1: Uf... Moge wrócić do swojego ulubionego zajęcia :p Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 I na koniec filmik z Chomikiem i Goofikiem :loveu: GOOFIK I CHOMIK!!! Quote
PATIszon Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 \Biedny gryzon........ Paula, mierzylas Goofiego? ILE ON MA W KLEBIE? Quote
Paula&Goofi Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Spokojnie gryzoniowi nic się nie stało ;) Miej więcej 40 cm. Quote
Atkaaaa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://i42.tinypic.com/2s9zw47.png Sliczna Frania! :loveu::loveu: Goofi! Polowac na chomiczki, no wiesz co!:mad: Quote
ewelinabuck Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ale sie usmialam buhahahahahahahhahaha:evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Hejka ! :lol: Dziękujemy wszystkim za komentarze i zapraszamy do oglądania kolejnych fot z wczorajszego spaceru. (Foty beznadziejne wiem :placz:, ale taki mam aparat :angryy:) Quote
Recommended Posts