Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chce wam przedstawić mojego Goofiego! :)
Ma 1,5 roku ! Urodził się 6 Września 2005
Jest pudlopodobny :loveu: Lubi biegać i skakać przez moje wymyślne
Hopki. Umie siad, leżeć, Poproś, Hop, Daj łape (ćwiczymy)
A teraz kilka jego fotek!

Potem jeszcze dodam kilka fotografi!
Pozdrowienia dla wszystki od Goofiego ! :cool1:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bede pierwsza w galerii Pauliny! Milo mi, ze poznalam i Ja i Goofiego!!! Wiem, ze interesuje sie fotografia,wiec sadze, ze to bedzie "obfocona"galeria!!!!
PAULINA - WITAMY!!!!
ps. o ! uprzedzono mnie... Jestem 2!!

• 1 month later...
Posted

Witaj. Dzisiaj po raz pierwszy zajrzałam do Twojej Galerii i... cieszę się, że Goofi - jak na normalnego psa przystało - toleruje koty! super!!!

Przemywaj oczki i "śpioszki" pod oczkami zwykła wodą, aby sierść się nie odbarwiła...
No i czekamy na dalsze fotki!
Pzdr.

Posted

Dzięki wszystkim za pozdrowienia ! ;)

Asiaczek - Goofi od małego wychował się z kotem, więc jest przyzwyczajony i do każdego kota jest nastawiony przyjaźnie :)

Prawdopodobnie dziś ostrzyżemy Goofiego i dam nowiuśkie fotki :)

Pozdrawiamy ! :*

Posted

Dziękuje wszystkim za odwiedzanie mojej galerii ;)
Otóż, że nie mam aparatu w chwili obecnej dam stare zdjęcia moich sąsiadów ;)
Oto Fotki :

SONIA

SAWANA

Sonia - Kundelek. Ok. 13-14 lat. Moja ciocia (mama kuzynki-pani soni) pracowała kiedyś w PTTK jako kierowniczka ośrodka. Pewnego dnia 12-13 lat temu błąkała się tam ruda suczka. Dokarmiała ją, a że jej dzieci były małe bawiły się z nią. Aż w końcu zdecydowali się by wziąść przybłęde do domu. No i teraz do tej pory jest u nas :) Lecz już kończy się jej żywot. Ma zanik mięśni :( Ledwo chodzi :( Dostaje czasami zastrzyki, które troche pomagają. I tak Sonia przybyła pod naszym wspólnym dachem piękne Lata. Cieszymy się, że gdy odejdzie za TM będzie miała co wspominać z lat na ziemi.

Sawana - Ma 5 lat. Jest nierodowodowym Pekinczykiem. Wredna suczka (wybacz Sawka ;)) jak i wybredna. No i nie wiem co o niej napisać :) Nie ma wcale tak długiej historii jak Sonia. O! Przypomniałam se.. Niedawno przybyła do kuzynki młodsza siostra Sawanki. Niestety nie mam fot ;) Ale postaram się kiedyś wkleić :)

Co u Goofiego?
A nic... Śpi sobie teraz smacznie na kanapie i całuje wszystkich komętujących jego galerie! :D Wczoraj kupiłam mu takie smakołyki :) Ale sie cieszył. A dziś zamówiłam Smycz Automatyczną Flexi Classic 1 :)
Czekamy aż dojdzie :D

POZDRAWIAMY SERDECZNIE!!!

Posted

.az sie wierzyc nie chce patrzac na ten sliczny pychol ze to wredna sucz;-) heheheheheheha moze tylko tak Ci sie zdaje??? heheheeh
witamy i pozdrawiamy ......tulaski dla wiekowej Sonieczki;-)