KasiaT Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='ktiger']to może chociaż jakaś nowa fotka?[/QUOTE] I ja przyłączam się do prośby Quote
ktiger Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 upały zelżały i tak Milla napisała: Ale ponaglana przez pewnego włochatego, wygramoliłam sie na spacer i już zaraz po otwarciu drzwi zrobiło mi się lepiej, chłodne powietrze było zachwycajace. Chester - tak jak Redi - nabrał energii i znów jest normalnym psem... Quote
ktiger Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Chester ma nowe ogłoszenia. Oto tekst o nim: Kiedy pojawia się w zasięgu wzroku, budzi zachwyt. Jego długa, tricolorowa sierść pięknie mieni się w słońcu. Zamiłowanie do aktywności odziedziczył po rodzicach - border collie i owczarku australijskim. Jest bacznym obserwatorem. Wie, jak należy zachowywać się w domu. Nie lubi hałaśliwych czworonożnych kompanów, ale jak na dżentelmena przystało, najczęściej przechodzi obok nich obojętnie. To dorosły pies i też najlepiej czuje się w towarzystwie dorosłych. Czester będzie Ci oddany. Inni będą musieli zapracować na jego zaufanie. Quote
KasiaT Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Mam nadzieję,że dzieki tak napisanemu ogłoszeniu chłopak w końcu znajdzie swoje miejsce na ziemi Quote
ktiger Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Tez mam nadzieję, że chłopak w końcu dom znajdzie! Quote
Recommended Posts